Majka 05.11.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Rozumiem, że masz wyobraźnię i dlatego wybrałeś taki zawód a nie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Choć to nieekonomiczne i nieekologiczne spotkałem się z takim działaniem - gdy klient chciał szybko osiągnąć stan zasłonięcia jakiejś strony działki. Godził się z tym, że część z tych roślni trzeba będzie po jakimś czasie wyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Wszystko zostalo powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.11.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Majka, jak zrozumiałam to drzewka owocowe rosną równolegle do brzozy i w odległości 4m a w tą "szparę" mąż chce wsadzić szpaler świerków? Mam u siebie na działce brzozy, nie wiem ile mają lat ale są wysokości mniej więcej 10m i ich korona ma około 6 m średnicy. Czyli licząc od pnia jakieś 3m. Do tego dolicz koronę drzew owocowych-też jakieś 2m licząc od pnia. Jak nie patrzeć to i tak za ciasno. Tak więc będziesz miała piękne brzozy a liche owoce. Jedyne co będziesz mogła potem zrobić to zciąć u góry główny pień brzozy tak, aby ona nie rosła tylko się zagęszczała. Pozdrawiam krakusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Ewa, 4 m od brzózek zostały posadzone tylko 2 drzewka owocowe, reszta jest w odleglości 10 - 15 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.11.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Majka, zaciągnij Go w jakieś miejsce, gdzie rosną stare brzozy. Na moim osiedlu rośnie kilka trzydziestoletnich, przerosły już bloki pięciokondygnacyjne. Dlatego ja posadziłam u siebie tylko trzy brzozy, a nie 20, jak chciałam najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Kobieta "obraz" przeniesie do swego ogrodu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.11.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jak już pogodziłaś się ze stratą tych dwóch drzewek owocowych to niech on sobie sadzi ten szpaler, ale nie świerków tylko z czegoś co można ciąć i formować. Gdzieś widziałam pięknie wyglądający szpaler z czegoś co wygląda jak tuja ale jest bardziej wiotkie, gałęzie rosną luźniej i szybciej niż tuja a brzegi "liści" ma pięknie "muśnięte" bielą. Super. W ciągu kilku lat z sadzonek około 0,5m wyrósł rząd wysokości około 2m. I jest cięty co widać im nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Ewa, tak zaplanowałam, na równej wysokości z brzozami /one wyrosną ponad/. miały byc to thuje Brabant lub polecane przez jedną z firm eurotocata /jak nie mylę nazwy/. I one mialy być strzyzone na wys. 3m /w przyszlości/. Nie przeszkadzaly by brzozom, a te nie wadzilyby drzewkom owocowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam. Zobaczyłem dziś rano obrazek, który nieco mnie ubawił: na drzwiach biura podróży (i to dość sporego) zobaczyłem kartkę z napisem: "Nieczynne z powodu wyjazdu integracyjnego do Egiptu". Szewc już nie chodzi bez butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.11.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Z kim sie beda inetgrowac ... z tubylcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.11.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A kto stuknie w głowę mojego męża? Nie stukaj po głowie męża , lepiej zrób z brzóz ,,bonzei" , mojej sąsiadce wyszło to pięknie, brzozy mają 1m wysokości i są fantastycznie uformowane.... Majka - nożyce i do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.11.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Znam paru Ukraincow - znaja swoj fach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Sądzisz, że Tomek musi wynająć Ukraińców, żeby się obronić przed zemstą Majki ? A to się porobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.11.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Raczej kombinowalem odwrotnie ... no ale nie ja za to place Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.11.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Na wyjazd integracyjny wyjechała Triada. Chyba z 50 osób na 4 dni, w tamtym roku byli w Tunezji. Pomysł mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.11.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Majka, jestes kobieta ... jak Ty nie wiesz jak takie sprawy zalatwiac ... to ja jestem "ostatni Mohikanin" Wierze, ze bez problemu to zalatwisz - slowem usmiechem i zyczliwoscia da sie wszystko, a z wlasnym mezem to nawet wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.11.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ech, Pit, Ty to optymista jesteś, z własnym mężem czasem najtrudniej coś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.11.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.11.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Poniewaz zgoda jest czynnikiem nadrzednym nad egocentryzmem. Osiagniecie zgody jest pokonaniem slabosci wlasnego ego a zamierzony cel mozna osiagac na rozne sposoby. Zacietrzewienie do niczego nie prowadzi, wprost przeciwnie poniewaz z czasem zapomina sie jaka byla przyczyna a zadra pozostaje.Wcale nie twierdze ze to jest proste, po prostu ktos musi byc madrzejszy i doprowadzic do ugody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts