Zielona 02.01.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Witam wszystkich w Nowym Roku. No .... i biorę się za odrabianie zaległości w pracy związanych z przerwą jaką sobie zrobiłam. Trzymajcie się .... ciepło .... i .... oby was nie zasypało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Cześć pracusiom i leniuchom. Nowy rok nastał, trza zejść na ziemię. A bylo tak wspaniale - tyle wolnego. Góry, snieg, rodzina, przyjaciele, narty, grzane wino, rozmowy do późna....... I jak tu wrócic do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Hej tam w dolinie ..... Prowda, po baaardzo długim lenistwie trzeba będzie wreszcie zrobić coś pożytecznego, aby "Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Przepraszam za śmierdzący temat z samego rana ale rzecz jest na czasie. Popatrzyłem dzisiaj rano do szamba i oczywiście jak zwykle jest tam znacznie więcej niż się spodziewałem . Potem popatrzyłem na konto i tam jak zwykle jest znacznie mniej niż się spodziewałem . I tak myślę: czy to złe życzenia: żeby konto zapełniało się tak szybko i tak pewnie jak szambo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Zycze Ci tego "z sila spluczki kloacznej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Jaro - to ciekawe spostrzeżenie. U mnie było dokłaaaaaaadnie tak samo. Czy czasem nie zaglądaliśmy w te same miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Raczej na pewno? To Wy nie macie kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 To Wy nie macie kanalizacji? A Wy towarzyszu Pitbul - macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Towarzysz Pitbul ma kanalizację od ......... 2 miesięcy Juz sie zapomniało, co? Dzień Dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 To Wy nie macie kanalizacji? A Wy towarzyszu Pitbul - macie ? Kanalizację mamy taką samą jak wszyscy cywilizowani ludzie. Tylko rura za domem kończy się szybciej niz u innych. Więc to tylko kwestia długości rury. (I ilości kasy płaconej za to co tą rurą leci ). Witaj Majka! I jak po swiątecznym byczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Super. My spedzamy świeta dość aktywnie, łącząc przyjemne z pozytecznym Do swojego domku też milo wrócić, tak duzo miejsca Niedlugo kolejna laba, dzieci i Tomek jada na ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Majka - Koteczek tym razem nie planuje przygód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 koteczek - Tolek zostaje ze mną, będzie mnie grzał nocami A do pilnowania - nasz pieseczek maleńki - Pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Szcześciarz koteczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Może to ja mam szczęście A gdzie relacja pozostałych forumistów z dokonań świąteczno-noworocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Towarzysz Pitbul ma kanalizację od ......... 2 miesięcy Juz sie zapomniało, co? Oj Majka, żadnej taryfy ulgowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Pozostali w milczeniu cierpią z powodu powrotu do brutalnej rzeczywistości. A to praca , a to zima , a to kasa..... do wydania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko 05.01.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Szanowna grupo Krakowska. Poszukuję ekipy do wybudowania domu w Bolechowicach please...Mirko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 06.01.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Mirko, to ty moim sasiadem bedziesz, co do ekip mam 2 fajne do docieplen i do kostki, reszta taka sobie, ale może byłam zbyt wymagająca... Jak dojdziesz do wykończeniówki to polecę ci ich , a tak wogóle to zapytaj na składzie w Zabierzowie, chodzi o ten za urzedem energetycznym, Kekus&Zapala , oni mi polecili Panow od docieplenie i byla to najlepsza ekipa jaka sie u nas pojawila. Sklad tez polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko 06.01.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dziękuję sąsiadce za rychłą odpowiedz. Zaczynam budować na wiosnę, a wykończeniówkę mam zamiar zacząć jesienią. Co wyjdzie z tych planów... Na razie najważniejsza dla mnie jest ekipa która potrafi to wybudować, mam zamiar budować z B-k, może ktoś z grupy krakowskiej zna solidną ekipkę na której się nie przejechał. Pozdrawiam Mirko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts