pitbull 24.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Zbyszek - silikonowi nie ufaj. Kaz podlac komin i sprawdz czy są zacieki.Oprocz obrobki bardzo wazne jest wywiniecie foli na komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Obróbkę muszą poprawić, koniecznie. Nam zacieki robily się na kominie po /nawet/ 3 ciej poprawce. Teraz jest ok i to bez silikonu. Kasia nie rzucaj sie na maskę, pogniesz blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Co tam - odszkodowaine wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Zbyszek - silikonowi nie ufaj. Kaz podlac komin i sprawdz czy są zacieki. Oprocz obrobki bardzo wazne jest wywiniecie foli na komin. Folia jest OK. Niestety to jest komin systemowy Schiedela obłożony płytkami klinkierowymi. Podobno ma zaciekać pomiędzy płytkami a tynkiem na którym są osadzone. Drugi komin, w całości wykonany z cegły klinkierowej (tj. część wystająca ponad dach) jest OK i nie przecieka. Dziekuje za rady. Co rozumiesz przez podlać komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Konewka - symulacja deszczu, z zacinaniem od strony wschodniej, zachodniej i południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A jak mi urośnie lub nie daj Boże zakwitnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Lepiej dowiedziec sie o takim fenomenie teraz niz za 5 lat. Jak sie zorientujesz ze to cud - dobudujesz baze noclegowa dla wycieczek i masz utrzymanie do konca zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Genialne. czy mogę organizowac tam wycieczki? I kto bedzie jako "miejscowy gawędziarz" bawił turystów? A tak serio, to masz szanse na wychodowanie na tynku wspaniałego......grzyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Aga, ja bym wybrał dachówkę. Porządna blacha kosztuje tylko nieco mniej. Tu masz racje,ale mój dach to jedna wielka komplikacja i wykończenia mnie zabijają cenowo jesli chodzi o dachówkę,wiec rozważam możliwość położenia dachówki i wykończenia tego blachą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Lepiej dowiedziec sie o takim fenomenie teraz niz za 5 lat. Jak sie zorientujesz ze to cud - dobudujesz baze noclegowa dla wycieczek i masz utrzymanie do konca zycia Też prawda. Chociaż jak dowodzą to ostatnie aresztowania wśród duchowieństwa (sprawa biskupa i spółki) zbyt bliskie związki z siłami nadprzyrodzonymi mogą nie wyjść na zdrowie. No my tak tego nie zostawimy. Lubię zbierać grzyby, ale niekoniecznie u siebie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Tu masz racje,ale mój dach to jedna wielka komplikacja i wykończenia mnie zabijają cenowo jesli chodzi o dachówkę,wiec rozważam możliwość położenia dachówki i wykończenia tego blachą.... Z tą blachą jako wykończenia to ja bym jednak uważał. Niedaleko ode mnie stoi taki dom, gdzie dach jest pokryty dachówką ale półokrągłe lukarny pokryto blachą. Wygląda to nieszczególnie. Po prostu widać, że to nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Aga - Ty chyba nie wiesz jak wyglada dach skomplikowany Zbyszek - no mam nadzieje ze po cudzych domach nie chodzisz szukac "grzybow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A dlaczegóż by nie. Jeśli tylko gospodarze smacznie gotują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 25.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Hop Hop! Jest tam kto? Czy Krakowiacy jeszcze śpią?? Kawusia stygnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Na takie zawołanie można tylko odpowiedzieć refrenem pioseki, ktora była popularna jakiś czas temu:"Halo, halo, oliwko! Jako Ci się pasie ?....".Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.05.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 http://www.kultura.ahoj.pl/phorum/images/smiles/bryy.gif I jak nam upływa wtoreczek? Wyceny różnych wariantów dachu w toku-choć nastraszyli mnie niekoniecznie zawsze pełną satyswakcją z dachówek,które lubiąbyc równie wybrakowane i np.czasami się łuszczą lub odbarwiają...i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.05.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Na razie wtorek upływa nam miło. A jakież to dachówki mają być takie mało satysfakcjonujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Dzień Dobry. Aga, co ty za horrory opowiadasz Jakas łuszcząca się dachówka T. pomajstrował mi przy kompie, i nie potrafię "znaleźć" odpowiedniego monitora. Shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.05.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Jałć! Shit i f...k czy tylko shit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Jestem oszczędna w slowach , a poza tym "bialy tydzień" Nie powiem, co jeszcze cisnie mi sie na usta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts