zbyszekP 27.05.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Firmy, która mnie robiła ściany w zeszłym roku to ja raczej Ci polecać nie będę. Na priva prześlę Ci natomiast namiar na ekipę, która robiła u mnie dach, z dodatkowymi wyjaśnieniami dlaczego oferuję Ci dachowców w sytuacjim, gdy Ty potrzebujesz budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Zbyszek, uważaj bo rzeczywiście Cie nawiedzimy Od nas do Ciebie mozna pojechać bardzo malowniczą trasą. Tylko jak zrobic, aby gospodarz był na miejscu Qrcze, co też dzisiaj sie dzieje, czwarty raz jedzie straż pozarna Kierowcy sa proszeni o zachowanie szczególnej ostrozności przy poruszaniu sie naszymi drogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusior 27.05.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Dzięki Zbyszek. Będę próbował kontaktu z tą ekipą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Już od czerwca będzie to trochę skomplikowane bo zaczyna się "sezon podróżniczy". W tej chwili to w ogóle wizyt nie polecam bo w domu królują tynkarze i inne indywidua, a więc kurzu co niemiara. Jest ich tylu, że wczoraj jak przyjechałem na budowę to jeden członek z nowej ekipy powitał mnie słowami:" A Pan tu czego się kręci?" Dostał pochwałę za "wykazywanie czujności" A cóż takiego dzieje się ze strażakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Poczekamy aż kurz opadnie Wapno niszczy cerę Calkiem niezłe tempo masz, czyzby byla juz ustalona data przeprowadzki? Strażacy pędzą do wypadkow komunikacyjnych /rano jeden z nich był na rondzie mogilskim/, nastepne nie wiem. za każdym razem jechal specjalny wóz do zabezpieczenia przeciwchemicznego i rozcinania blach. /w tłumaczeniu - posiadaja piasek do posypania jezdnii i piłe do cięcia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 pytanie dla Majki... Jakie wyposażenie strażackie posiada poniższy samochód? *piasek *piła do cięcia *inne http://www.studiokurczak.com.pl/images_prace/aero_auto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Odpowiedź dla Agackiej: prawidlowa jest 3, czyli "inne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.05.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ja też muszę Zbyszka kiedyś najechać! Tylko strasznie ciężko gospodarza w domu zastać a z ekipą- tą czujną lepiej nie zadzierać,bo zanim im wytłumaczę kto ja jetem to moge mieć w plecach już niewiadomo co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Calkiem niezłe tempo masz, czyzby byla juz ustalona data przeprowadzki? Przeprowadzać ty my się raczej prędko nie będziemy. Po etapie wariackiego wykańczania związanego z moją tradycyjną letnią nieobecnością, nastąpi etap spokojnego czekania aż wnętrze dobrze wyschnie. Należy dbać o stare kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Wapno same kosci dobrze zakonserwuje Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 28.05.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam wszystkich! Majka tobie to dobrze-przyjęcie komunijne za tobą.Ja jestem w trakcie przygotowań.Dzisiaj będę piec ciasta.Obiad ,sałatki i przystawki zrobię jutro.Największy problem mam z bohaterką niedzielnej uroczystości (też śpiewa psalm i alleluja-ale mamy zdolne dzieci ).Otóż moja córka marzy aby mieć zakręcone włosy.Mimo wielu prób i różnych sposobów ni cholery nie chcą się zakręcić, tzn. po godzinie są proste jak drut. Czuję wielkie kłopoty w niedzielę rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam, Barbasia - Czy również będzie można liczyć na pojawienia się zdjęcią kolejnego aniołka? Pit - podobno najlepiej to konserwuje formalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Zbyszek - raczej ... aniołki sądząc po problemach z lokami Z formalina masz racje ale ona lepiej konserwuje od srodka, wapno od zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 No i w tym miejscu moglibyśmy zacząć uczoną dyskusję na temat czy istnieje aniołek i aniołka ? I jeśli tak, to czym one właściwie się różnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 To taj jak z rozrożnieniem płci łabędzia. To białe i to białe, to ma szyje i to ma szyje. Test jest prosty: Rzucasz chleb i obserwujesz - jeśli zjadł to na jest ON, ale jesli zjadła to na pewno ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dzień Dobry. Brakuje zdjęcia małego aniolka - Basi. Zgaduj zgadula, czyja to córa Barbasia, metoda skuteczna na loki to: wieczorem nalezy umyc wlosy, wilgotne wlosy zapleść w warkoczei tak pozostawic na noc. Rano rozczesać, wlosy sa naturalnie pofalowane i trzymają sie dobrze. A tak sobie myslę, o tej ładnej pogodzie i oglaszam dzien otwarty na ranczo Żbik w niedzielę, bedzie ognisko, jazda na psie, cross terenowy, zapoznanie sie, że szkodnikami występujacymi na tym terenie, oczywiście coś na żąb i na wysuszona wątrobę Chętni proszę sie zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Majka - spróbuję twojej metody na loki i napiszę czy w moim przypadku działa. Pit - widzę, że pojawiły się w Twoich postach ogonki przy polskich literach. Czyżby przeprowadzono update systemu operacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A nie - skąd - ogonki cały czas były z szybkosci ich nie pisze. Po za tym w mailach przewaznie sie nie przyjmuja stad to przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Majka - spróbuję twojej metody na loki i napiszę czy w moim przypadku działa. Pit - widzę, że pojawiły się w Twoich postach ogonki przy polskich literach. Czyżby przeprowadzono update systemu operacyjnego? Zbyszek, a ty gdzie chcesz te loki kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Na pejsikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts