Piotrek1 16.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witam , dzisiaj leja u mnie ostatni strop na parterem, a potem dach i domek już jakoś wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Dzień Dobry. Zgodnie z radą Jaro dałam pytanie na forum. Odpowiedź nie jednoznaczna - albo wystrzeli albo nie. Wczoraj wracałam do domu na cały czas świecącej sie kontrolce, juz nawet nie mrugała. Zamknęłam okna i włączyłam dmuchawę, pod domem wyłączyłam silnik. Po jakiejś godzinie, jak wjeżdżałam do garażu /dmuchawa włączona na 1/ lampa pomrugała i zgasła Dzisiaj rano zastosowałam metodę wczorajszą/ czyli na dmuchawę/ - kontrolka się nie swieci Naprawdę teraz nie mam czasu jechać do serwisu Ponawiam pytanie, kto chce małego szczeniaka /suczkę/ - trochę rasę popierniczyłam - to seter golden . Mozecie wierzyć mi na slowo - wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 To sa najbardziej reprezentatywne stany zaawansowania budowy Jak tam poduszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Jak tam poduszka? moja poduszka po nocy ciutek pognieciona,ale jak się ją wyklepie wróci do normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Mam do was pytanie motoryzacyjne /jak zwykle, jak cos w aucie nie gra to Tomek na wyjeździe/. W naszym pieknym samochodzie jest takie ustrojstwo jak poduszka powietrzna. Ma ona taką lampke kontrolną, która po chwili od przekręcenia kluczyka w stacyjce gasła. Teraz ta cholera mruga mi cały czas Mam sie martwić, czy olać do weekendu? Majka, mam tak cały czas w samochodzie...na początku się przejęłam i pogoniłam do serwisu, bo własnie zastanawiałam się wystrzeli czy nie...podłaczyli komputer...powiedzieli że to przerwa w obwodzie...no i oczywiście skasowali jak za zboże....drugi raz też pogoniłam do serwisu pytając czy to niebezpieczne....powiedzieli że jeśli miga ta kontrolka to znaczy że poduszka jest nieaktywna, ale na pewno nie znaczy to że wybuchnie....za trzecim razem już nie pogoniłam.... kolega mi powiedział w którym miejscu się to rozłącza (pod fotelem pasażera), tak że wystraczy poruszac kabelkami i przestaje migać...albo po prostu na jakiejs większej dziurze przestaje migać.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No i co faceci?????? Łyso Wam, od razu wygoniliście mnie do serwisu. A tu kobieta, spokojnie rzecze, ze to kabelki nie kontaktują Ivonesca, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No i co faceci?????? Łyso Wam, od razu wygoniliście mnie do serwisu. A tu kobieta, spokojnie rzecze, ze to kabelki nie kontaktują Ivonesca, dzięki przynajmniej u mnie tak było (peugeot partner) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Majka mnie jakoś nie łyso.....ale te kabelki to chyba tylko odcinają kontrolkę a nie załatwiają sprawę poduszki Witaj Iva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Mój podobny - citroen berlingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witaj Aga ...a jak zwał tak zwał ważne że nie jest niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Mój podobny - citroen berlingo widocznie te typy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No i co faceci?????? Łyso Wam, od razu wygoniliście mnie do serwisu. A tu kobieta, spokojnie rzecze, ze to kabelki nie kontaktują : lol: No mnie tam łyso, to już wcześniej było ... na drugie . Jeśli już to odłączyłbym całą poduchę, a nie jeździł z potencjalną bombą przed twarzą. Poza tym - jak typowa kobieta - nie słuchasz, bo prosiłem : ZADZWOŃ a nie: JEDŹ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 jaro masz racje. Majka przygotuj sobie jakas fest szpile. Jak sie poducha zaczenie wypelniac to Ty ja z flanki szpila. Aga Ty sie za bardzo wiercisz przy spaniu to i poducha zmordowana ... i tak dobrze ze tylko poducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Aga, przecież wiem, ześ nie facet Jaro, faceci w serwisach samochodowych nie poważaja zbytnio kobiet, od razu mowia, ze trzeba przyjechać, bo on przez telefon nie będzie dawał rad chyba poszukam ksiązki z instrukcja i odłaczę ta cholerną poduszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ... i tak dobrze ze tylko poducha tego nie powiedziałam... Majka może i nie facet,ale ostatnio coś mówiłaś o jajach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 A mam jeszcze jedno pytanie, skoro tak chetnie odpowiadacie. Drugi komp sygnalizuje mi problem z plikiem Msbb. Co to za czort. /siedzi w windows.000.Temp/Potrzebny czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Wykasuj, wyłącz komputer, potem wlacz i jak bedzie problem to znaczy ze bylo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Cwaniaczek Juz przez ten etap przeszłam, pamietaj, ze mogę go wyrzucic do kosza a z tamtąd da sie przywrócić Cos mi sie wydaje, ze jest potrzebny, tylko szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Majka - jesli to ".temp" to jest to jakieś ciasteczko czasowe z netu. Wywal i będzie spokój. A czyścisz czasem taki plik Temporary Internet Files? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 oj, znalazłam info, ze jest to program szpiegujący chyba go wykasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts