Majka 16.06.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 czyszczę, czyszczę, jedyna rzecz brudnawa to monitor To sa pliki do wysylania reklam zciagaja sie same przy instalowaniu jakiegos programu, drugi taki plik to n-case. Mozecie sprawdzic u siebie. One spowalniaja pracę kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 oj, znalazłam info, ze jest to program szpiegujący chyba go wykasuje szpilą go szpilą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 zciagaja sie same przy instalowaniu jakiegos programu, drugi taki plik to n-case. Mozecie sprawdzic u siebie. One spowalniaja pracę kompa. Od czasów Adam i Ewy nie wynaleziono większego komputerowego spowalniacza niż użytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Od czasów Adam i Ewy nie wynaleziono większego komputerowego spowalniacza niż użytkownik. Jaro - poważnie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Majka uwazaj - jestes na celowniku skoro Cie szpiegują. Ech Ty to masz barwne zycie: szpiedzy, obce wywiady, tajmnice i reklamy przekazywane na najwyzszych szczeblach wiedzy i zaawansowana technicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 rzeczywiscie barwne, nie mogę narzekać, że sie nudzę Stan pacjenta: msbb tak latwo nie da sie wyrzucić, reg cleanerem - znalazł - nie da się windows commander - mowi, ze nie ma takiego pliku dos - też go nie znajduje. Muszę wyciągnąć wiekszą artylerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Złapany i wyrzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 A ja sie tak nameczylem zeby Ci go zainstalowac. Bez serca jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Nie lubię jak do czegos jestem przymuszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No cos TY - bez przymusu to ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 i co? cały czas się zmuszacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 a to takie niezdrowe (że zacytuję jedną z lyderek tego forum...) Do widzenia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 oj, znalazłam info, ze jest to program szpiegujący chyba go wykasuje Witam w całkiem piękny dzień. Jeżeli chcecie się przekonać ile już macie różnych programów szpiegujących zainstalowanych na komputerze to wejdźcie na stronę http://www.safer-networking.org/ i sciągnijcie sobie program Spybot - Search & Destroy (Jest darmowy). Zapewniam, że lekko się zdziwicie liczbą różnego rodzaju szpiegów, które już macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzieńdoberek Znaczy się szefowie nas szpiegują? *** - Szefie, przyszedł e-mail do pana. - Niech wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam buduj sie w Nowym Saczu -Wierzba II buduje z was ktos to cos lub jusz wybudowal.Chentnie pokoresponduje .sory z ortografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.06.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam buduj sie w Nowym Saczu -Wierzba II buduje z was ktos to cos lub jusz wybudowal.Chentnie pokoresponduje .sory z ortografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jeżeli chcecie się przekonać ile już macie różnych programów szpiegujących zainstalowanych na komputerze to wejdźcie na stronę http://www.safer-networking.org/ i sciągnijcie sobie program Spybot - Search & Destroy (Jest darmowy). Zapewniam, że lekko się zdziwicie liczbą różnego rodzaju szpiegów, które już macie. Witam. To prawda . Przy okazji ściągnięcie sobie kilka kolejnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj kamrejare. Niestety takiego domu nie buduję. Przyklad "z życia" z gatunku człowiek a technika. Żona miała mi zrobić zdjęcie. Jakoś tak wyszło, że obróciła aparat tyłem do przodu. Wycelowała i nacisnęła przycisk. Błysnęło jej prosto w oko. Lekko otumaniona tym błyskiem spojrzała na mnie i powiedziała:"O! Będę miała portret". Później mi mówiła, że lekko ją dziwiło, że moja postać była tak daleko w wizjerze, ale założyła, że tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj jaro. Miałeś może szanse pokonferować z koleżanką "Finlandką"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jeżeli chcecie się przekonać ile już macie różnych programów szpiegujących zainstalowanych na komputerze to wejdźcie na stronę http://www.safer-networking.org/ i sciągnijcie sobie program Spybot - Search & Destroy (Jest darmowy). Zapewniam, że lekko się zdziwicie liczbą różnego rodzaju szpiegów, które już macie. Witam. To prawda . Przy okazji ściągnięcie sobie kilka kolejnych . Jaro - czyli jak radzisz? Sciagać ( i narazic się na dodatkowe bugi) czy nie ściagać i żyć w błogiej nieświadomości zarażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts