Gość 24.02.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Że tak zacznę z innej strony: kgadzina, może popytaj teściową na okoliczność przepisu na dobre faworki (u mnie w domu to się nazywało: chrust) - wszak tłusty czwartek - za pasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.02.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Słuchajcie. Ile może kosztować ar ziemi rolnej, łąki, nieuzytku. strefy ochronnej rowu melioracyjnego. Nie da się tej ziemi przekształcić w budowlaną. Tego terenu jest ok. 1,5 ha i mam wielką ochotę go kupić /graniczy z moja działką/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 No i znowu zaczynacie tam gdzie nie skonczyliscie. Co to znaczy "czajnik" - ze nos za dlugi, uszy (nikt nie jest bez wad) No dobrze zes przypomnial z czwartkiem - kazda okazja zeby sie utuczyc jest dobra. Jestem zwolennikiem faworkow pod warunkiem ze nie musze ich robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Jaro - popytam, jak dostanę to oczywiście zamieszczę (bez czajnikowania ). Ale ostatnio moje dziewczyny z pracy dawały namiar na pyszny chrust o smaku domowym (na masełku - a nie jakiś tam oszukiwany). No i oczywiście pączki z różą! Gdzie najlepsze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Majka, przejrzalem Cie - chcesz brac doplaty do hektara nieuzytkow z Unii - Ty spryciaro.W okolicach Skaly hektar ziemi rolnej kosztuje okolo 3000-5000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 No taaaa: Majka kupi hektar z z małym naddatkiemi zacznie Samoobronie płacić składki.Wykorzystując swych walorów wielewspółstanie na Samoobrony czele.Bo dla turystycznej branżyto marketingowy chwyt odważny: "Najlepsza oferta tej zimy !Jedź do Tunezji. Tam blokad nie robimy !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Majki zalety i cnót wiele, wymienią pewnie jej przyjaciele, pcha sie do Unii nasze malenstwo, z pozoru jednak zadne szalenstwo, jak kiedys uczynil to Robin Hood, tak ona Unii tez zrobi smrod. Kase zabierze za hektar łąki, na ktorej zadne nie rosna pąki. Tak sie jej szybko naklady zwrócą ze bedzie jezdzić już BMW-icą. Kredyty splaci, palac wystawi, na Forum wiecej sie nie pojawi. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.02.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Wiedziałam, że zawsze można na Was liczyć Piękne wiersze, aż się wzruszyłam. Nie jestem, aż tak wyrachowana, nawet nie wiem, czy właściciel zechce sprzedać. Chciałabym tylko, "zabezpieczyć" swój niepowtarzalny widok z okien. budować się tam nie wolno, ale nigdy nie wiadomo co wymyslą np. postawią kurnik na 10tys głów, lub będą tłuc się mlotami, czy piłować. Dostałam przed chwilą list od Prokuratury napisany b. logicznie /nie martwcie się - to nie mnie ścigają / "W toku prowadzonego śledztwa ujawniono, że w przeszlości Wasz podmiot miał zawarte umowy z... z siedzibą.. i ewentualnie z innymi firmami niżej wymienionymi..." pytanie, co w końcu to śledztwo ujawniło , "ewentualnie" oznacza, że miałam te umowy, czy tylko się domyślają? Nie będę cytować calego pisma, "perełek" jest więcej A jak sądzicie warto kupić tą ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Warto - poważnie, tylko zalezy za ile.. Ziemia jesc nie wola. Plany przestrzenne sie zmieniaja.Fermy ci nie postawia poniewaz diagramy odleglosci na ta nie pozwola a i opracowania pro ekologiczne trzeba robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.02.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 A za ile warto? Właśnie ten brak "stałości" w planach mnie peszy i mam pewne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 A ile dal Ciebie wart jest widok i pewnosc?. Najlepiej zapytaj czy chce sprzeda i za ile i zorientuj sie jak "chodza" okoliczne grunty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 24.02.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Dobra Pit podpowiedź. Ponoć milion dolarów jest wart widok z ogrodu rezydencji ambasady RP w Wellington w Nowej Zelandii. Prawdopodbnie takiej panoramy nie ma żadne przedstawicielstwo RP za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Halo.Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Halo.Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Tylko echo :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Tak jakoś mi nieswojo jak nie śledzę o czym rozmawiacie. To już chyba nałóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Naszych dyskusjach należy brać udział. Rewelacyjnie poprawia się humor Pewnie dzisiaj wszyscy nadrabiają zaległości w pracy. Zaglądam na forum jak tylko mam chwilę czasu. Zielona ogladałaś katalog kominków /duzo obudowanych/, chyba którejś z francuskich firm? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Majka dnia 2003-02-25 12:48 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Katalog z firmy (z wkładami francuskimi) w Krakowie na Starowiślnej?W jakim stylu Ty planujesz obudowę. Bo mnie czeka chyba to samo co Ciebie. Będę miała wkład i dumała nad obudową. A tak naprawdę wolałabym projekt fachowca. A najlepiej zobaczyć w naturze a nie na zdjęciu. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2003-02-25 13:10 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.02.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 No i pękło milczenie na grupie krakowskiej Zielona - pierwsza się odezwałaś - kryjesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Nie wiem, czy ze Starowiślnej, mój brat gdzieś zdobył. Tam można podpatrzeć pewne rozwiązania. resztę należy dopowiedzieć samemu Dozumiem, że Zielona kryje a Ty Kgadzina lubisz jak ktoś Cię szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts