pitbull 28.02.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Slusznie, pracodwaca ma tworzyc nowe miejsca pracy i likwidowac bezrobocie a nie jakies tam ... co to bylo ... a ... URLOP. Co to w ogole jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 To skoków Tomek też nie uznaje ? Urlop to fajna sprawa - polecam ZWŁASZCZA pracodawcom. Mój osobisty pracodawca właśnie wrócił z wycieczki do Laosu i Kambodży. Nie wiem, o co mu chodzi, ale opowiadał przy całej firmie, że tamtejszy wykwalifikowany robotnik zadowala się wynagrodzeniem w kwocie 0.25 USD za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.02.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 To byla taka paralela -tzn ze niedlugo przeniesie firme do Kambodzy i stamtad bedziesz pisal. Taa ... wycieczki ksztalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.02.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Urlop, urlop - aha mój śp. ojciec kiedyś coś o tym mówił. Ale coś bliżej? Hmmmmm. Kojarzę urlop dziekański, macierzyński, wychowawczy. Qrczę! Zaden z nich mnie nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 pitbull - a ja myślałem, żeś mi brat - a Ty mnie, tak bez zająknięcia do Kambodży ? Choć, fakt - Laos podobno jeszcze gorszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.02.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 No pewnie ze nie ... siostra . To ja sie wysilam do wycieczkek ksztalcacych charakter i jezyki zachecam a Ty mi tu jakies "wygibasy" czynisz. Podlosc ludzka nie zna granic ... Drugi wariant moze byc gorszy - jak firmy nie przeniesie do Kambodzy to nuz mu do lepetyny przyjdzie Kambodzanczykow sprowadzic ? No i co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Oj! Jaro, chyba lepiej, aby Twój pracodawca nie jeździl do 3-ciego świata. Tam nie tylko zarabiają po 25 centów za godz. ale też pracują po 14godz. dziennie. Czasami dłużej, więc nocują w pracy Tomek skoki ogląda Wszystko co związane ze sportami zimowymi - ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.02.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Hej - zauważyliście? Redakcja wydłużyła nam strony - było chyba 44 a teraz jest raptem 10. Dotyczy wszystkich wątków. Qrcze ile czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.02.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Mam taki pomysł!Przyślijcie do mnie zdjęcia Waszych domów, a zrobię na onecie taki album "DOMY GRUPY KRAKOWSKIEJ" czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Zielona: b.dobry pomysł. Już pędzę skanować zdjątka. Majkę,Pitbulla i kgadzinę poprosimy o śmieszne komentarze do zdjęć. Może być fajna zabawa. Ode mnie buźka za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.02.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Zielona - ja się piszę. Kto jeszcze? Tylko się nie bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Ja się nie boję Kto zeskanuje mi zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Majka: mogę spróbować, choć nie jestem w tym ekspertem. Tylko muszę je jakoś dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.02.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Mam w biurze skaner. Od poniedziałku siedzę w biurzę sama, bo panowie jadą na targi, więc zapraszam. Będziemy mieć całe biuro dla siebie.Biuro jest przy Rondzie Matecznym, na Wadowickiej. Zainteresowanym prześlę dane na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.02.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Rany! Imprezka na ZIELONO? :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: [ Ta wiadomość była edytowana przez: kgadzina dnia 2003-02-28 16:08 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Rzuciłam pomysł, reszta należy do Was. Przysyłajcie zdjęcia na mojego maila.Do poniedziałku, bo urywam się już z pracy.Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Jak mam je Wam dostarczyć? Do Zielonej za daleko, Jaro mknie obwodnicą, kgadzina nie możesz jechac obok mojego biura? A nasze auto jeszcze w częściach pierwszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Krzysiek! Popraw posta natychmiast, nie mieści mi się na ekranie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 01.03.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Uff, wreszcie mam znowu internet. Dziękuję za miłe słowa . Jestem na etapie wykańczania: ja już, dom jeszcze w ogóle . Dom to stan surowy otwarty. ok. 10 marca będą okna.potem hydraulik i elektryk. W kwietniu tynki, wylewki, parapety, drzwi. W czerwcu (29-30) zamierzam się wprowadzić (i wtedy koniec z internetem , bo telefon już nam TPSA przyznała, ale radiowy). Wszystko przemyślane, niektóre rzeczy już kupione. Wykańczać będę tylko dół. Jaro, dzięki Twojemu dziennikowi uniknęłam problemów z gazem. Projekt się już robi od dwóch tygodni. Dzięki. (Czy my się przypadkiem nie znamy emailowo ? ) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 01.03.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 On 2003-02-27 08:51, Zielona wrote: Pyza. Gdzie dokładnie na Klimeckiego? Namiary wysłałam Ci na adres, który masz w profilu. Jak nie doszło, to daj znać. Pozdrawiam serdecznie, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts