Zielona 05.03.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pitbull. A ty nie przyślesz do albumu jakiegoś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Lukaka. Ty nie wiesz co chcesz zrobić. Zmysły w porządku? To niezbyt mądre posunięcie. Zastanów się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit do jest "facet służbowy" nie mylić z osobistym wiąże się to z przyuczeniem nowej siły roboczej. Jaro skoro przypadam Majce to się jeszcze zastanowię w imię babskiej solidarności może się jakoś dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 lukaka : a z którą połową kol. kgadziny chcesz się bliżej zapoznać: damską czy męską ? Pitbull - dawaj fotkę ! Krzyczysz, że w Muratorze mało fotek - a sam jaki dajesz przykład ? Chyba, komu jak komu, ale nam, Twoim najbliższym Forumowiczom chyba należy się odsłonięcie rąbka tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Edzia. Kto kogo przyucza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Siedze sobie cichutko nie pyskuje a Wy mnie obnazacie ... nygus i nihilsta ze mnie czy co ? Alescie mnie wzieli pod wlos - podlosc ludzka nie zna granic . Idac za przykladem kgadziny tez pokaze taras . Zdjecie poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaro!Nie jestem pewien czy blizny po transplantacji sie Gadzinie zagoily?Trzeba poczekac..,zobaczyc jak bedzie wygladal... ,zastanowic sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Nie ma to jak facet sluzbowy - takiego zawsze mozna odstawic "do garazu" bez konsekwencji administracyjno - prawnych. Podzielcie sie szybko bo jak tak bedzie stala na A4 nie wiedzac co robic to ja jeszcze jakas cysterna rozjedzie i nici z jedzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Brawo pit Czekamy zatem na wielkie ODSŁONIĘCIE . Panie, Panowie: tylko na grupie krakowskiej, jedyne w swoim rodzaju, burzące krew w żyłach (mniam, pyszna, gorąca krew) absolutnie rewelacyjne, dziwowisko: **************Taras kgadziny kontra taras pita !***************** Zielona - wszystko w Twoich rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ale wszyscy się rozgadali - Lukaka, nie bój się, jestem uroczą wampirzycą - Pit, prześlij zdjęcie domu od frontu- jest super - Edzia, Ty ślązaczka, ale do mnie to prawie rzut beretem, małopolska Cię przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 TADAM...http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Pit. Ale się czaiłeś i mnie zaskoczyłeś. Piękny dom. Piękna zieleń. Piękny ... Pit. Dość tych zachwytów. Teraz inni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No nie, to mi "antre" zrobiles Ja czlowiek cichy i pokorny a Ty mi w Popielec huczne balangi urzadasz Toz ja sie umartwiam, kiszki marsza graja, mnie sie usmiechnac nie wolno a Ty mnie tak po prostu ... lewym sierpniowym z beckhandu A wstydz sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit, o to właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Znikam na 3 godziny. Muszę się wziąć do roboty. Projekty czekają a ja tylko forum i forum. Szef mnie wyrzuci z roboty ... o kurcze przecież ja jestem szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 o.. qcze !?no pit, rewelacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dziekuje bardzo. To ciekawe czy mozna samego siebie wyrzucic z roboty. Mysle ze tak, bo skoro mozna na siebie samego zlozyc zawiadomienie do prokuratury o popelnieniu przestepstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Slyszalem kiedys o policjancie, ktory sam sobie dal mandat za przekroczenie szybkosci:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 pitbull:A dlaczego chcesz się wyrzucać z roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaro str.24 to Zielona sie wywala z roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts