pitbull 05.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Nie ja, tylko Zielona.Teraz to policjanci nie musza sobie dawac mandatoe, poniewaz sa fotoradary na ulicach. Ciekawe czy dzialaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.03.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit niech diabli - że tak brzydko powiem wezmą post ja też muszę Ci poprzeszkadzać w umartwianiu się: ale masz śliczny gąszcz roślinek! i cudny sielski domeczek szkoda tylko że tarasu nie widać Zielona piękna robota! Edzia kiedy zapodasz świeżą krew? Skoro ustaliliśmy że jest niewart zabiegów to dawaj namiary:grin: Witam nowego japończyka Kubatsuki - co Cie sprowadza w nasze skromne krakowskie progi? Rich na Ciebie zawsze można liczyć wielkie dzięki a jeśli chodzi o domeczek to masz już cel swoich poświeceń - na tej werandzie zawiesisz huśtawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dzialaja, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dziekuje Wam bardzo za mile slowa. Ale na prawde w Popielec nie wypada, nie mozna, nie trzeba ... . Wiecie jaka przez Was dostane pokute . Lukaka stales sie ofiara tych wyrafinowanych metod operacyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ja nie ale kumpel za zdjecie CZ-B zaplacil 300 zl.Troche drogi ten fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Wszyscy już wiedzą, gdzie robią zdjęcia Śmiesznie jest jak sznur aut pędzi 100-tką, i jak na zawołanie zwalnia do 70-tki przed łukiem drogi, za którym stoi niepozorny klocek na długim słupku Czy w nocy zdjęcia też wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka ,w przypadku mojego kolegi to byl radar ruchomy i stal w tym miejscu pare dni, a zdjecie zrobione bylo w nocy z lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Tempo macie imponujące Majka wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć. Agacka mój dom buduje się w okolicy Rybnika Pit z wrażenia zamilkłam co mnie gadatliwej z natury osobie prawie się nie zdarza. naprawdę fajny i miły ten Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ciekaw jestm jak dlugo taki radara u nas wytrzyma - pewnie doty, dopoki zbieracze zlomu go nie zwaza Moze to tylko tania prewencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Może to atrapa, ale działa skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka, my tu gadu, gadu a Tobie 1000 krzyzyk na plecach przybyl. No gratuluje z krzyzyka na krzyzyk ... piekniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 WIIIIISŁAAAAAAA KRAKÓW !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 W tym wieku już się nie pięknieje Można stać się tylko bardziej przystojnym Mam nadzieję, że Wisła skopie tyłek Lazio :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka zazdroszczę Ci tej zieleni wokół.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3Domek superowy.Zdjęcie odsyłam na adres biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dzięki, ta zieleń to specjalnie zadbane odmiany różnego rodzaju zielska /pokrzywy, perze, babki, osty itp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka. Nie mówię o trawie. Tylko np. o drzewach, coś tam kwitnie z lewej strony zdjęcia (jabłoń czy czereśnia?) Widzę też po prawej jakąś choinkę i chyba brzózkę. U mnie drzewa, wogóle zieleń czeka na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No tak, po lewej ostało się jeszcze pare drzewek owocowych /jabłonie i grusze/, na wprost wierzba, po prawej - cały las /ale już nie nasz. Drzew było więcej, ale Tomek wykosił, bo były stare i nie dawały owoców /do tej pory zgrzytam ze złości zębami /. Posadziliśmy 16 brzózek, mamy też sporo krzaków do których nie pozwalam się Tomkowi zbliżać. Obok wierzby jest /raczej był/ staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.03.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ojej, ale macie piękny album !!! Zielona podziwiam Cię A może byście tak jakiś album konkursowy zorganizowali, np. konkurs na najładniejszy forumowy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.03.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka śliczny ten Twój domek a najbardziej mi się podoba że jest taki połamany To znaczy ma skomplikowaną bryłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaki pan, taki kram Alanta, taras bezkonkurencyjny ma kgadzina, na moim też "mucha nie siada" - bo nie ma na czym :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts