Piotrek1 02.03.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam wszystkich Cos nasz góral nie za bardzo zna sie na pogodzie? Chyba go przechytrzyła i nas też Sonika, Aishan, czy ja też moge dostac naniary na stolarzy z Pcimia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cześć wszystkim, pewnie, że możesz Zaraz Ci wyślę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 02.03.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 czy ja też moge dostac naniary na stolarzy z Pcimia? Jeśli można, to ja też b. proszę.. na razie mam tylko drewno na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cześć wszystkim, pewnie, że możesz Zaraz Ci wyślę namiary na priv. ja też bardzo proszę, jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ada i Carl,wysłałam Wam wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.03.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Majka jak chcesz na narty, to polecę Ci jakieś BP , najlepiej te ze Starowiślnej w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 02.03.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A byliscie może ostatnio na Palenicy ? Podobno otworzyli nową trasę, łatwiejszą. Bo ja w sumie dopiero pojadę 4 raz narty w zyciu takze zalezy mi na jakiejś łatwej. Spytkowice - własnie juz kilka osób mi polecało, że blisko i tanie wyciagi. A był ktoś moze na tym nowym krzesełku w Małym Cichym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam ranne ptaszki!!! Sonika Bardzo dziękuje dotarło. Ja mogę dać ci namiary na świetnego malarza. A nie znacie jakiegoś stolarza, który tanio robi stopnice schodów, parapety i drewniane wykończenia w łazienkach. A może macie jakąś sprawdzoną firmę do mebli kuchennych i łazienkowych. Na razie przymierzamy się do Archidomu. Joanka Na narty dla początkujących polecam Laskową. Sama tam nie jeździłam, ale słyszałam, że stok bardzo łagodny a i ludzi nie za wiele, a przede wszystkim nie daleko. Grzesiek Jak masz sprawdzone i nie drogie BP, to ja chętnie skorzystam, bo szukamy czegoś na wakacje, a z małym dzieckiem ryzykować nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witajcie Grzesiek, Ty kiedyś zginiesz marnie Ja jako zwierz stadny potrzebuje towarzystwo do wyjazdu na narty. Cwaniak mąż chce mnie wyekspediować z dziećmi, czyli zamiast luzu i odpoczynku znowu......eh W Małym Cichym nie bylismy, ale tam chyba trochę za łagodnie Może by tak do Zawoi? Jest kanapa 4-ro osobowa, długośc trasy z 1500m, a na dole knajpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam "nowych" i "starych" krakowskich forumowiczów Ostatnio mało śledzę co się dzieje w GK, bo Dzierżyński powalony grypą, cały czas w domu i niczym Czeka kontroluje, co robię i wrazie zauważenia, że mam wolny czas - organizuje "zajęcia dodatkowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 03.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam wszystkich Krakusów. Przy okazji od arzu małe pytanko czy ktoś zna firmę która bubuje od A do Z. A może ktoś zna firme DOM Rozeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ada 24 gdzie chcesz jechać? Coś zawsze doradzimy na forum, zwłaszcza Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ada 24 gdzie chcesz jechać? Coś zawsze doradzimy na forum, zwłaszcza Majka Najchętniej do Grecji, wymagań nie mam dużych, jedynie finansowe, ale i tak obawiam się, że wczasy spędzimy na budowie. : Jakbyście słyszeli o ciekawej niedrogiej ofercie w okresie VI - VIII dla 2 i 1/4 osoby (synek jeszcze nie będzie miał skończonych 2 lat) to chętnie skorzystam. Grzesiu mów mi po prostu Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Cześć wszystkim, Grzesiu mów mi po prostu Ada Ja też mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No, jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No to Ada , napisz coś więcej o tej firmie Archidom. Jakie meble robią, gdzie się mieszczą no i jakie mają ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Siedzibę mają w DH Mozart, dawnej Billi. Co do cen to trudno powiedzieć, bo każdy projekt wyceniają indywidualnie ale z tego co widziałam robią elegancko. Ceny w zasadzie porównywalne do innych firm. Polecam oglądnąć ich ekspozycje. Niedawno jeszcze mieli wystawione przykładowe mebelki w M1 na przeciwko MediaMarktu, nie wiem jak teraz - można zaglądnąć. Mają stronę http://www.archidom.com.pl, ale niewiele tam jest. i tyle wiem, może masz kogoś lepszego na oku? P.S. ... aha, mają umowę z Media Markt i montują ich sprzęty za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Kuchnie w podobnym stylu mozecie rowniez ogladnac w pawilonach przy Zakopianskiej - zwlaszcza w tych z tylu blizej Tajmaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 To muszę tam pojechać. Znalazłam taki stary zapomniany wątek:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8287Może by go uaktualnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Fajna imprezka. Zdjęcia domów rzeczywiście wyglądają na dość nieaktualne. Chętnie dodam swoje, jak tylko zrzucę je z cyfrówki To by było na tyle. Jutro jadę na narty (jak mnie grypa nie rozłoży), więc do zobaczenia w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts