Sloneczko 04.03.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Jesli mozna co ... Noo, żeby do rymu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Witam! Dziś wolna sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Witam! Dziś wolna sobota? E tam wolna ale co będę sama w grupie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Jasne w "kupie" raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ja jeszcze kwadrans i ......zaczynam weekend Syn mi zameldował, że T odkurza dom A ja tak się wsciekłam na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 A ma co odkurzać Macie centralne odkurzanie, czy gania po tych salonach z jakimś Zelmerem, czy innym Elektroluxem? Miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.03.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Witam Lakk jakby Majka miała u siebie centalny odkurzacz, to chwaliłaby się na forum i wszyscy by o tym wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ma męża pantoflarza, jak ja , to nie musi mieć udogodnień, nawet piec "pod męża" :D Ja u siebie będę zakładał, coby mieć chwilkę na "forumowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ja u siebie też i to niedługo. Lakk pantoflarz Majki ma przechlapane ja bym z taką kobieta nie wytrzymał. Mężu Majki WSPÓŁCZUJEMY CI, choćby dlatego że określa Cię "mój T". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ja u siebie też i to niedługo. Lakk pantoflarz Majki ma przechlapane ja bym z taką kobieta nie wytrzymał. Mężu Majki WSPÓŁCZUJEMY CI, choćby dlatego że określa Cię "mój T". Oj, wydaje mi się, że przechlapane to możecie mieć Wy . Niech no tylko Majka przeczyta co Wy tu wypisujecie pod Jej nieobecność Lakk, nawet centralny odkurzacz sam nie sprząta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak ja mam przechlapane Dzierżyński z pomagierką sprawili sobie jeszcze kundla, by w wywieraniu terroru mieć przewagę liczebną. Pan T jest chociaż w domu w równowadze Już nie mogę się doczekać, kiedy czmychnę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Lakk,to masz rzeczywiście przechlapane.A ten kundel, to też panienka? I warczy na Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Kundel chłopczyk i nawet mnie lubi, tylko że to jeszcze jeden obowiązek, który został mi przypisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ja z Lakkiem sie Majki nie boimy, takie nasze pieskie życie , najwyżej znowu mi Majka powie "Grzesiek ty zginiesz marnie", obiecanki cacanki, a głupiemu radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Grzesiu znam inną wersję tego powiedzonka: "Obiecanki macanki, a głupiemu st..i" A tak nawiasem pisząc, to ja chciałbym mieć chciaż "pieskie życie", takie jak domowy kundel; nie musi gotować - a dostaje żreć, garów nie musi myć - je w czystej misce, kiedy chce - wyprowadzam go na spacer, a jak dorośnie to i panienkę mu znajdę. Je, s..a i śpi, nie umie czytać , bo siedziałby teraz z gazetą, lub oglądał telewizor Śmierci z rąk Majki się nie boję, lepsza szybka śmierć, niż katorga u Dzierżyńskiego i Berii .......................A może ja powinienem iść do "psychologa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Pójdźcie razem do psychiatry. Zdaje się, że jesteście z tych, co najchętniej widzielibyście zony zapierniczające i w domu i przez 6 dni w pracy. T nie jest pantoflarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Majka jesteś drugą osobą, która mnie chce wysłać do Kobierzyna Może faktycznie skorzystam z "urlopu" Ale pójdę sam, nie z Grzesiem mam "nienowoczesne" upodopania T jest pantoflarzem, jak ja, tylko o tym nie wie, a ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Weź sobie szlafrok z zapinanymi kieszeniami, tam nawet pasta do zębów zmienia własciciela No tak, widzę, że rola Kiepskiego by Ci bardziej odpowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Majka, skąd wiesz, jak tam jest? z autopsji? A kto to jest Kiepski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 A kto to jest Kiepski? popytaj zonę, dzieci lub sasiadów, napewno ktoś cos bedzie wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts