lakk 05.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Nie wiem, czy będą chcieli rozmawiać z wariatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.03.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Majka ja z Lakkiem nie jesteśmy wariatami!? Ale ostatnio jak wychodziłem na spacer ze szczoteczką do zębów na smyczy to ludzie się tak dziwnie na mnie patrzyli. Chwali się Majeczko, że swojego Pana bronisz. Czy pantoflarz to taki gość który w pantoflach chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Majka ja z Lakkiem nie jesteśmy wariatami!? Ale ostatnio jak wychodziłem na spacer ze szczoteczką do zębów na smyczy to ludzie się tak dziwnie na mnie patrzyli. Chwali się Majeczko, że swojego Pana bronisz. Czy pantoflarz to taki gość który w pantoflach chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Grześku, kto tam jest dla kogo panem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 I masz rację i jej nie masz. I co z takim fantem zrobić? Lakk sie przyznał do roli w swoim domu, a jak jest u Ciebie Grzesiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.03.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Pantoflarze (a są nimi wszyscy) dzielą się na tych, co się do tego przyznają i tych co temu zaprzeczają ( a nic tak nie potwierdza faktu, jak dobre zaprzeczenie). :D Przyznałem się, ale to nie oznacza, że rola, którą "gram", zapewnia mi pełnię szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Przyznam się, nie jestem pantofelkiem i z tego powodu muszę współczuć żonie. W niedzielę o takich sprawach z rana..... Lakk podaj cechy wzorowego pantofelka, to zacznę sprawdzać po znajomych,( bo jeden z moich szwagrów to akurat super pantofel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jesteś Grzesiu, jesteś, (pantoflarzem nie pantofelkiem) tylko jeszcze o tym nie wiesz Pantofelek, to o ile pamiętam z biologii, jest jednokomórkowcem , a człowiek ma ich ciut wiecej , nie licząc tej na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.03.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 A co dopiero Majki "T" ma powiedzieć, nawet go kobieta do kompa nie dopuszcza. Z drugiej strony czego oczy nie widzą...... i nie czytają..... Mimo wszystko mu z całego serca współczuję Ale sobie go Majka wytresowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Też mi go żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Grzesiek, Ty tak nie becz publicznie, facetowi nie wypada. Widzę, że razem z Lakkiem nawiązaliście ścisłą współpracę. No to powodzenia na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 A co mieliśmy robić, jak takie puchy na forum Majka ja z Grzesiem, ani na nową, ani na starą drogę, a tym bardziej "drogę życia"- nie wybieram się Skończy się weekend i wszystko wróci do normy: ja do kuchni, Grześ do instalacji, a pan T, też ........ na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 O T. się nie martw, pisze jakiś program, nie mam z nim kontaktu werbalnego od wczoraj No i kompa ma swojego, do grata córki nie podchodzi Z chęcią zamieniłabym się z Tobą zajęciami na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Nie wiem, co Ty robisz, bo może też byłbym chętny do zamiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jestem szefem a to kiepska fucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 06.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jestem szefem a to kiepska fucha a ja cały czas myślałem, że szefową a to ci heca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jak mawiała moja ciocia "pracownik fizyczny - ma luz psychiczny" i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jestem szefem a to kiepska fucha a ja cały czas myślałem, że szefową a to ci heca toś się naciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Szefie gratulki z okazji okrąglaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 06.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 witam Majka piękna cyfra "5500" chyba do opicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts