zbyszekP 17.03.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Właśnie skończyłem obiadek i zmieniłem pozycję Sloneczka na mapie. Mam nadzieje, że teraz jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Cześć wszystkim, Ada,przeczytałam przed chwilą we "wnętrzach" o Twojej firmie od kuchni.Możesz zdradzić kto to?Masz już te meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Grzesiu, Ty wiesz, jakie ze mnie jest słoneczko Nazwałam się tak dla poprawy samopoczucia Ale robię co mogę. Czasem trochę pogrzeję i grypsko się mnie nie ima Zbyszek, można powiedzieć, że trafiłeś w sedno, tzn. w moje miejsce na mapie Widzę, że jesteś w Naramie. Pięknie tam Wiem, bo do Naramy na szkolenia z naszym bullkiem jeździliśmy kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A któż to w Naramie ośmielił się dręczyć taką miłą krówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nomen omen... Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Być nie może! O imię przeklęte! Tuszę jedynie, że zasłużona kara go nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.03.2005 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Cześć śpiochySłoneczko, Ty i Majka uwawżacie sie za hetery, a jesteście pokorne baranki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Dzisiaj obudziłem się wcześnie. Jak na mnie, oczywiście. Deszcz i brak śniegu za oknem przypomina mi, że powoli powinienem zacząć myśleć o tym jak urządzić otoczenie wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam skoro świt. WIOSNA WIOSNA WIOSNA i tak niech już pozostanie. Na budowie błoto takie, że samochód nie jest w stanie wyjechać podjazdem pod garaż - gdzie kupujecie kostkę brukową??? Słoneczko, no niestety nie jesteś koło mnie. I co ty tam Zbyszku planujesz sadzić??? - bratki, kwiatki i ziemniaki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Zaczęły sie roztopy, staw sie napełnił, dzikie kaczki przyleciały. Rudawa wylała, w Wiśle też sporo wody. jak jesteście zabezpieczeni przed miejscowymi podtopieniami? Grzesiek, wolałabym zostać pokorną owieczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.03.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam! Ja dopiero po świętach przeniosę się na budowę i zacznę prace budowlano - porządkowe Tak więc to już moje ostatnie podrygi gospodynio - kucharskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Majka, dom mam na wzgórzu, więc może mnie zalać tylko krew jak utonę w błocie po zimowych roztopach. a tak z ciekawości, to czym ty zamierzasz obsadzić te 40 a, bo to majątek nie wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Cześć małopolanie,Ada - napisz coś proszę o tych meblach kuchennych.Gdzie zamawiałaś? Jakie robią i jak długo się czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Sonika, Archidom. Czas oczekiwania ok. 4 tygodni. Ceny bardzo sensowne. Właściciele są architektami, więc dużo doradzą. Robią projekt i wizualizacje. Zobacz http://www.archidom.com.pl. Możesz u nich zobaczeć kilka przykładowych aranżacji (bardzo ciekawe i efektowne). Teraz mają promocje - do końca marca przy zamówieniu mebli zlewozmywak granitowy Śmigielskiego z baterią za 1 zł (do wyboru 1 z 3 wzorów i chyba 9 kolorów). Ale i tak musisz sprawdzić sama czy Ci odpowiadają, bo to rzecz bardzo indywidualna. Ja u nich zamawiam. W przyszłym tygodniu dostanę wizualizacje, to ci prześle pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Moto dzisiejszego dnia - slunsk jest przeklety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 I co ty tam Zbyszku planujesz sadzić??? - bratki, kwiatki i ziemniaki ... Na pewno wiem, że będzie trawa i że nie będzie ziemniaków. Co do reszty nie mamy jeszcze sprecyzowanej koncepcji. Ale trzeba będzie nad tym intensywnie pomyśleć. A czemóż znowu oberwało się ślunskowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Zbyszek - z ziemniakami to bym nie przesadzal - ladnie kwitna i owady je lubia Slunsk - dlatego ze, za duzo tirow, zbyt waskie drogi, za krete, zbyt duzo sygnalizacji, rozpoczetych budow, korkow i wypadkow - chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ale ja nie lubię owadów! Tak więc ziemniaków nie będzie! No chyba, że znowu ktoś nawiedzony (niekoniecznie z lewa)dojdzie do władzy i wrócimy do krajobrazu pustych pułek i nagich haków. Rzeczywiście, co to się wybiorę samochodem w zachodnie rejony Polski to zawsze zabłądzę w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jak nie ziemniaki to moze bób JAk to nie lubisz owadów - wszyscy lubia owady - co Ty chcesz od takiego zuka gnojarza niby hmm - jakies przezycia traumatyczne czy co Gleiwitz jest beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Do sląska trzeba mieć cierpliwość i specyficzne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts