ada24 23.03.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ta droższa posiada kosz /nie bedziemy uzywać/ ... Dlaczego nie będziecie używać ? jak to dlaczego? bo T. musiałby go co chwila opróżniać, a tak Majka zgrabi. Taki już nasz kobiecy los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 23.03.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Filtr z żywicą jonowymienną i mechaniczny można kupić w każdym przyzwoitym sklepie hydraulicznym. Trzeba tylko znać średnicę przyłącza i przepustowość filtra. Raczej kupuj filtr z wkładem 9 i 3/4". Słoneczko można taki filterek założyć na "ciepłej wodzie", ale to musi obejżeć hydraulik i ocenić. Oczywiście służę pomocą (nie jest to moja reklama ). Pozdrawiam Świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ada, biuro jest nie jest na Westerplatte, tylko niedaleko /ulica czcąca innych bojowników / - zgaduj, /prosze nie podpowiadać / Jaro, wyobraź sobie koszenie raz na 3 tygodnie 40 arów, w jakim tempie kosz się napełni? Sloneczko, my mamy pierwszy filtr zalożony na wejsciu wody do domu. On zbiera wszelkie nieczystości, starcza na 1/2 do roku. Wodę mamy bardzo wapienną, ale lepsza taka niz krakowska Ta gardenia za 800zet, to chyba do ogrodu o wielkości 4 ary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Jaro, wyobraź sobie koszenie raz na 3 tygodnie 40 arów, w jakim tempie kosz się napełni? Oświecona Góro Wiedzy Wszelakiej, oświeć i mnie, proszę : a czemuż to tylko raz na trzy tygodnie ? Toć w sezonie po tygodniu nie wjedziesz kosiarką , bo bedzie taka wielka trawa ! Jak masz kosiarkę to kosisz w szczycie sezonu raz na 3-4 dni. Wtedy kosisz trawkę 1-1,5 cm i kosz ma jak najbardziej sens. Raz na 3 tygodnie to kosa wystarczy, bo kosarkę zamordujecie po miesiącu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Jaro, Ty sie lepiej odtenguj od góry Najwyraźniej dawno u nas nie byłeś, pora sobie przypomnieć ukształtowanie terenu. Jestem realistką, nikt z nas nie da rady kosić raz na tydzień, a co dopiero raz na 3 lub 4 dni Skoszenie 40 arów zajmuje dzień, 5 godzin kosiarką z napędem, reszta kosą spalinową /skarpy, obrzeża stawu, rów i pobocze za ogrodzeniem/. Wybieramy kosiarkę z najlepszym silnikiem, metalową obudową - taką, która nie da się tak łatwo zarżnąć Jaro, a ile Ty bierzesz za koszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Majka, a rozważałaś zakup kosiarki listwowej, lub żyłkowej?http://ogrod.victus.pl/katalog.asp?id_podkat=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Majka, a rozważałaś zakup kosiarki listwowej, lub żyłkowej? rozważalismy, dla nas najlepsza jednak bedzie normalna na nóż. Listwowa może peknąć, zyłkowa mamy kosę. myslimy o takiej http://ogrod.victus.pl/produkt.asp?id_tow=493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.03.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Majka, który "pierwszy", ten za 3000? Grzesiu, w ramach oszczędności filtra, chciałabym go mieć tylko do wody pitnej, nie ciepłej i nie tej, którą podlewamy ogródek, a wszystko jest podpięte do wodomierza. To musi zobaczyć fachowiec, którym jesteś, bo czytam forum dość dokładnie, ale czuję się trochę skrępowana wykorzystywaniem Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ale przy planowanym tak rzadkim koszeniu, nie wiem, czy się sprawdzi? A może jednak zrobić przyjemność T i kupić traktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Majka, który "pierwszy", ten za 3000? Słoneczko, zwykły, zbierajacy tylko grubsze zanieczyszczenia, pewnie z 60zet /filtry nie należą do ulubionych gadżetów T/ Może sprawiamy takie wrażenie, ale groszem nie smierdzimy, więc traktorek napewno odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Pecunia non olet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 23.03.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Słoneczko ale sie podlizujesz, jak mój syn gdzy coś chce ode mnie Ta gardena za 800 to podobno całkiem przyzwoita, bo kupował ją pewien sknerus - majetnik u którego kiedyś pracowałem. Napewno znalazł najtańszą z najlepszych Maja jak sie uda to rzucę Ci namiar na gościa który sprowadza traktorki do koszenia z zagranicy w dobrym stanie za około 2000zł (info od mojej matuli?!, ale to sprawdzę). Ada podpowiedź dla ciebie : Maja nie pracuje na Armi Krajowej ani na Powstańców tylko dawnych innych Bohaterów ze Wschodu. Teraz to głupi zgadnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.03.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Słoneczko ale sie podlizujesz, jak mój syn gdzy coś chce ode mnie Ojj, prędzej jak teściowa http://www.angelfire.com/myband2/images/GRAPHICS13/CLEANINGLADY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Gdzie są takie teściowe? Po świętach składam pozew o...... nową teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 23.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ja swoja oddam gratis, albo jeszcze dopłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ciiiiiiiiiiicho, caprztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.03.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Tra ta ta ta!!! Pobudka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 24.03.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzisiaj Was budzę o 7 bo Światecznie Dobrze że nowy dzionek, bo wczoraj dostawałem wariata z klientami.Wczyscy się uparli i wczoraj musieli dostać kosztorysy na ogrzewania, bo by Świąt dla nich nie było Aż mi kalkulator sie zagrzał Kosiarka dla Majeczki http://www.grass.com.pl/kosiarki/traktorek_euro_cutm.jpg Dobrze że chociarz tyle moge zrobić dla Ciebie i nie trzeba prawka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Takie cudo kosztuje dwojke ? JA taki obrazek maluje za jedynke + 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 24.03.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Pit to przykładowe cudo dla T. nie wiem ile kosztyuje, ale pewno 7 z przodu jak nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts