kgadzina 10.03.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek - kielicha na odwagę i już! Ach, zapomniałem, że mamy post. No to mlekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Witam. Nie gram. Też błoto.... straszne błoto.... potworne, przerażające, wszechobecne BŁOTO ! pozdrawiam kgadzina masz błoto ? czy TYLKO mgłę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zielona,Pozwoliłem sobie przesłać projekt mojego domku. Mam nadzieję, że dotarł.Kgadzina, I tu jest problem. W zasadzie jestem niepijący (tfu!). Czasem piwko, no może winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek P Yes. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Już się nam dwie strony zrobiły. A kolejność jest nie po moim widzimisię, tylko alfabetyczna. Domy mają pierszeństwo, Projekty, Szkice. Brzózki to ewenement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek rumienią się tylko panienki Chyba, że Ty jak kgadzina jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 jaro - u mnie mgła "zeszła do parteru" razem ze śniegiem co był zlatywał z dachu (na łeb na szyję) przez pół niedzieli. A teraz stworzyli razem koalicję z glebą i chcą mnie wciągnąć w swe otchłanie. Na szczęście - jak to widać obecnie - KAŻDA koalicja dość szybko pęka. :grin: I potem znów nasi górą! Polska Południowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek - nie ma ludzi niepijących. Po prostu NIE MA! Wiesz chyba o tym, że człowiek nie kaktus - pić musi. :grin: Piwko i winko nie stanowi w tym przypadku żadnego wyjątku, jak to mówią: krew nie woda...... Natomiast współczesne kryteria różnicują ludzi na kategorie w zależności od ilości spożywanych specjałów. Ale nie ma zmartwienia - zmiana kategorii zawsze jest możliwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Majka, Po Twoim poście wpadłem w panikę. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-03-10 12:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Majka - zwracam Ci uwagę, że do tej pory jeszcze nie ustaliliśmy czym tak naprawdę jestem w każdej połówce mojego jestestwa. I sugerowanie Zbyszkowi podobieństw do mnie nie jest tu właściwe. Popatrz - a co jeśli chłopak wyobrazi sobie, że czerwienią się policzki? To wtedy ja jestem pół-policzek tak? A co będzie jak Zbyszek wyobrazi sobie pawiany (i to co one mają czerwone)? Dziewczyno, prowadźmy tok rozumowania po kolei. Logika. Logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 kgadzina, E tam. Ja już chyba jestem za stary na zmiany. Ale w sumie masz rację. Mój śp. ojciec, który dobrze znał życie (np. również wybudował dom w czasach socjalizmu), patrząc na moje upodobania alkoholowe zwykł był z troską mawiać:"Synu, ty do niczego w życiu nie dojdziesz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Aaaaaaaa, no i przypomniało mi się jeszcze cuś.Kiedy ludzie się czerwienią? Jak coś wypiją! I to znacznie częściej po winku niż po czymkolwiek innym.Wpadłeś Zbyszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 O ba! Trafiony, zatopiony. No to tego... http://www.smilies.nl/beerchug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 No to tego i tamtego!http://www.smilies.nl/beerchug.gif Wracamy do idei wspólnego piwka. Majka i jaro - meldowac się! Skąd nadajesz Zbyszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Nadaję ze "stołecznego miasta Krakowa". Siedzę sobie w domu (łącze stałe), ale chyba za jakiś czas trzeba będzie jechać i trochę popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Ale jesteście. Taki piękny jest projekt Zbyszka domku. A Wy nic. Ani pół komentarza. Ani pół .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Ach so, beer uber ales... Ja, gut herr gadzina. Warum nicht ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Meine Damen und Herren, Oktoberfest ist schon zwar vorbeigegangen, das ist aber kein Hindernis einige Bierchen wieder zu genießen. Majka - bist Du dabei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.03.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Domek zbyszka ciekawy, ladny - zabawne jest jak to w wizualizacjach pokazuje sie czape komina ale rur spustowych juz nie - to by pewnie zepsulo "uroczy zaulek architektoniczny". Bonie w tym domku mnie nie przekonuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.03.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Przepraszam czy Was pogięło? Zmieniliscie narodowość czy co? Jak Wam już wyjdzie z tym piwkiem to wypijcie moje zdrowie!!! Zbyszek piękny ten Twój domeczek! Doprowadź tylko ogród do porzadku i z znów kolejne miejsce na grila:grin::grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.03.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Wlasnie, wlasnie ... defetyzm ... V kolumna - "wyszlo szydlo z worka" - to ktora rozglosnie macie na oku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts