Grzesiek13 11.04.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Cześć dopiero teraz od jutra już normalnie od 5:00 Pozdrawiam Ivqo co cie ugryzło? to wolne!!! forum i Grupa Krakowska Toważysko-Budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.04.2005 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Cześć Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witajcie! Mam problem ze znalezieniem brukarza. W ubiegłym roku umówiłem się z polecanym przez architekt, był u mnie kilka razy, umówiliśmy się na wiosnę tego roku na pierwsze prace, dzwonię do niego zgodnie z umową i najpierw długo, długo nic, a potem co słyszę - że jeśli poczekam do jesieni 2006 to on może zrobi . No i zostałem na lodzie. Macie może jakiegoś godnego polecenia? Mam dobrą ekipę ale bez rachunku. Robią u mnie podjazd. Jak chcesz, to ci prześle namiary na priva Witam wszystkich Ada, Ja też poproszę jeśli można. Aishan, widzę, że roboty się posuwają. To kiedy pijemy tę kawę na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witajcie. Ged, milo bylo Ciebie poznać i dziękuję za malinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 13.04.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 I juz sia jakosik cieplej zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Powiem coś z głębi: To forum jest jak balsam... http://www.mrrush.com/images/barsquirrel.gif :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Gdzie mozna kupic futro z tego wyrosnietego szynszyla i balsam z sadelaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Gdzie mozna kupic futro z tego wyrosnietego szynszyla i balsam z sadelaka Już myslisz o nastepnej zimie? Ale jesteś przezorny Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie. Pit poprostu lubi oryginalne zwierzęta . A to sokoły wędrowne a to szynszyle barowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 13.04.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, masz może namiary na tani szambowóz? Przepraszam, że poruszam na forum takie przyziemne, że tak powiem wręcz gówniane tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Nic co ludzkie nie jest nam obce A u mnie jest robiony projekt kanalizacji. Napięcie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, masz może namiary na tani szambowóz? Przepraszam, że poruszam na forum takie przyziemne, że tak powiem wręcz gówniane tematy. Co to znaczy tani ? Biorą tyle samo ile ZGK Wieliczka ale szambelani milsi (znaczy się servis level wyższy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ja mam też do Was pytanie. Chciałbym jak najprędzej zamknąc garaż a kasy na otynkowanie i bramę nie starczy w tym roku Zastanawiam się czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie. Pit poprostu lubi oryginalne zwierzęta . A to sokoły wędrowne a to szynszyle barowe . Sluchaj no wedrowcze bezbledny Jak cos jest a potem go nie ma to jest to wedrowne i nadal tego sie bede trzymal W koncu i tak kazdy z nas jest wedrowcem w bezmiarze ludzkiej indolencji. A oryginalne zwierzeta lubie - na odleglosc to nawet bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ja mam też do Was pytanie. Chciałbym jak najprędzej zamknąc garaż a kasy na otynkowanie i bramę nie starczy w tym roku Zastanawiam się czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? A jaka brama? My zrobilismy bramy, a plytek do tej pory nie ma Pit, a ta "odleglość" to bliska czy telewizyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A jaka brama? My zrobilismy bramy, a plytek do tej pory nie ma Brama segmentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Pit, myślę że wiewióra nie od ciężaru futerka traci równowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, my mamy bramy uchylne. One na dole mają wystający brzeg metalowej ościeżnicy, więc nie ma problemu z zrobieniem posadzki w terminie późniejszym. Jak jest rozwiązane to w bramie segmentowej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts