ada24 15.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja rozumiem, że jest niskie ciśnienie..., ale żeby wszyscy jeszcze spali?? i nawet Grzesiek Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Hej. Gardło mnie boli:( zrobilo się ładnie a mnie rozkłada. U Agi cieśle robią dach po nocy, pewnie dlatego "sowy dachowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 15.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Krzywe rurki.... Prace po nocach... Do czego to wszystko doprowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ada Grzesiek to sobie ostatnio zapie...sza w pracy od 6 do 22. i na nic nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.04.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 W kwestii ścisłości...rurki już nie krzywe, bo podoczepiane dalej....mamy już wodomierz i co za tym idzie odebrane przyłacze wodne w domu...teraz tylko płacić za wodę... Sowy dachowe...no wiecie,że nie wiecie...przeciez to takie wykończenie gąsiorów kalenicowych, montowane po to by ptaszydła i Pitowe sokoły mi po dachy nie pszczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Dobrze że dziś niedziela - mam wolne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Witam, po dłuższej przerwie, ale teraz, to już tak będzie , dopóki się nie przeprowadzę na stałe i nie podciągnę sieci internetowej. Bardzo mały ruch na GK czyżby wszyscy budowali? Wróciłem na chwilkę do bloku, policzyć dzieci, ale po niedzieli znowu na budowę chociaż, postępów na niej brak, właściwie tylko prace porządkowe, bo zajety jestem zalesianiem Lasów Państwowych, między innymi w okolicach Ady i Jaro. Z US sprawa zakończona (mam nadzieję), nie oskubali mnie doszczętnie. Teraz poruszałem się publicznymi środkami komunikacji, co zajmowało strasznie dużo czasu, ale w przyszłym tygodniu będę zmotoryzowany, to pozwiedzam budowy okolicznych Forumowiczów, w miarę wolnego czasu i pogody uniemożliwiającej sadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Cześć Krakusy , dawno mnie tutaj nie było. Ciekawe co u Was słychać? Lakk, a z Twoich sadzonek to duże drzewa rosną? Ja mam mała działkę i brak miejsca na wielgachną roślinność. Super, że z US finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Sonika, to nie moje sadzonki, a szwagra, za kilkadziesiąt lat, to mogą być spore drzewka, jak będziesz budować następny dom, to drzewo na dach możesz mieć z własnego lasu Szwagier ma szkółkę i mniejsze i wolniej rosnące roślinki też Więcej informacji u Niego, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.04.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie w ten piekny dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam, witam.... słoneczko znowu z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 słoneczko znowu z nami Oby jak najdłużej http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/bry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam ciepło Dzień faktycznie piękny, ale już straszą nadchodzącym oziębieniem i przymrozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam W naszym ogrodzie przybylo 16 drzewek, pare krzewów i sporo kwiatów. Ciekawe czy zdążą wyrosnąć, czy T skosi. Jutro odbieramy nową kosiarkę spalinową /1670zet/, udało mi się zapobiec kupna traktorka za jedyne 4800zet. "a taki miał piekny zielony lakier, metalik, no i 15 koni.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Majka, jaką w końcu kosiarkę kupiliście i gdzie (jeśli można wiedzieć), bo wybór był poprzedzony dokładnym rozeznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czy to ta z tymi dużymi kołami, bo wspominany wyżej szwagier jest na etapie wyboru kosiarki, po śmierci poprzedniej i chciałbym błysnąć więdzą doradczą, a wiem, że Ty jako OGR dokonałaś najwłaściwszego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 to taka jak z tego linku http://www.e-kosiarki.pl/go/_info/?id=288 a ogry to chyba................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Cześć wszystkim Majka gratuluję zakupu, trochu wam to zajęło.Lakk, to co mi dokładnie zalesiałeś? A czy ten twój szwagier ma tuje, bzy i jodły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ada zalesiałem miejsca po wyrębach ( i dalej to będę robił) w Raciborsku, Sieprawiu, Rzeszotarach. Co do tui, ma na pewno(nie wiem o jaki gatunek Ci chodzi), jodła też się znajdzie, o bzie nie wiem, najlepiej przyjechać i pooglądać (12) 2704206 Majka, OGR, to mój skrót od Oświeconej Góry Rankingu - a taką przecież Ciebie obwołano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts