Sonika 18.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Ale..... W praktikerze, przy tej super promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ada zalesiałem miejsca po wyrębach ( i dalej to będę robił) w Raciborsku, Sieprawiu, Rzeszotarach. Co do tui, ma na pewno(nie wiem o jaki gatunek Ci chodzi), jodła też się znajdzie, o bzie nie wiem, najlepiej przyjechać i pooglądać (12) 2704206 Majka, OGR, to mój skrót od Oświeconej Góry Rankingu - a taką przecież Ciebie obwołano. tuja szmaragd - numer do ciebie, czy szwagra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Ale..... W praktikerze, przy tej super promocji? Tego nie jestem pewna, ale całkiem możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Lakk, wiem od czego był skrót , ale tak mi sie spodobało porównanie.......... Ada, pewnie dostaniesz też numer Lakka Sonika, a Twój szanowny nie jest "na kupnie" traktorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Majka, niestety jeszcze nie.Pisze niestety, bo gdyby był, toby znaczyło, że mamy ogród.A my mamy tylko ugór i same chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Sonika jak i u mnie ugór i masa nieproszonych gości...ale opanujemy i to! Witam poniedziałkowo wieczorowo... Co tam słychać w wielkim świecie? Zbyszek jak trawa/pokarm dla ptaszków / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Trawa zasiana i zawalcowana. Na razie nic nie widać i chyba przez jakiś czas jeszcze tak będzie. Ale jesteśmy pełni oczekiwań i optymizmu. Ptaków na działce nie widziałem. Chyba na razie nie bardzo podoba im się to co widzą. Są tylko kury sąsiada, ale to za płotem. Niestety znowuż wygania mnie na obczyznę. Jak wrócę to trawę powinno być już widać. Strasznie mi przykro, że nie będzie mnie przy tym jak będzie dorastała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Zbyszku wielka szkoda, że nie będziesz słyszał, jak trawa rośnie, a na kury mogę pożyczyć psa mamy, zredukuje je w "oka mżik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ja zlikwiduję kury sąsiada, w zamian za co sąsiad zlikwiduje mnie. Chyba nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak chcesz, chciałem być pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A dziękuję. Zachowam Cię we wdzięcznej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jeszcze żyję!!!, choć budowa mnie wykańcza a we wdzięcznej, a może i wiecznej pamięci jeszcze będzie okazja mnie zachować (po pochówku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.04.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Obawiam się, że jeżeli pożadasz, aby Cię zachowywać we wiecznej pamięci, to chyba musisz apelować do Wyższej Instancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Apele różne przeżyłem: szkolne, w internacie, na obozach, apelowe niedziele (niezorientowanym wjaśniam, że był to apel Partii o "dobrowolne" podjęcie pracy w niedzielę) , źle mi się kojarzą i już o nic do żadnej Instancji apelować nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.04.2005 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 19.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No niestety mojej trawy jeszcze nie widać, więc Zbyszku możesz jechać spokojnie, bo może to wyrastanie cię jednak nie ominie. U mnie ostra walka z wykończeniówką. Płytki w większości już są, schody i parapety też (można już myśleć o parapetówce ) Dziś smutna chwila - rozliczenia z fliziarzem. W tym tygodniu muszę kupić kostkę, żeby już nie grzęznąć w żwirze, a w przyszłym przyjeżdżają parkiety. Dom po woli nabiera kształtu. Tylko wokół jakoś brunatnie. A jak wasze budowy? Majka, jak tam mury? Sonika jak wykończeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam wszystkich,Ada -mojej wykończeniówki, to końca nie widać.Fliziarz robi górną łazienkę i tak na mój gust, to jescze z miesiąc mu zejdzie.Parkiciarza mamy zamówionego na 15-ego maja, ale jakoś tego nie widzę. A jaki parkiet będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 19.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 dębowy - tradycyjny A jak w końcu zdecydowałaś - lakierujesz, czy zapuszczasz olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Po przeczytaniu paru wątków, lakieruję.A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts