Sławek_Kraków 25.04.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam całą grupe Małopolską napiszcie jak możecie gdzie budujecie, ja zaczne Bronowice Wielkieul. Słotna Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam wszystkich I znowu będziemy mieć piękny dzień. Sławek, ja też buduję w Bronowicach. A gdzie jest ulica Słotna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No ładny nr ul. Słotna jest przecznicą z ul. Chełmońskiego mozna powiedzieć że blisko ul. Ojcowskiej. A ty gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A ja koło giełdy kwiatkowo/komputerowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A to Bronowice Nowe a ja w Wielkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A to Bronowice Nowe a ja w Wielkich Ale jakby na to nie patrzeć - też Bronowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jasne że tak, ja jestem od urodzenia mieszkańcem Bronowic i dla mnie to najlepsze dzielnica jaka może być a czy Małe Wielkie czy Nowe to wszystko jedno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No prosze a ja nie dalej jak wczoraj bylem na gieldzie - czyli tez mam cos wspolnego z Bronowicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.04.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A ja całe lata mieszkałam na Spokojnej. To też już prawie Bronowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Coś mi zaczyna wychodzić na to, że wszystkie drogi prowadzą do Bronowic . Kto następny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A nie mówiłem, jak ja już wybuduje to zaprosze was na Bronowickiego Grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzieńdoberek....skoro świt Nie ma to jak życie bezrobotnego....wstawać nie trzeba i jeszcze kilka miłych innych akcentów Dach się u mnie stawia na pom.gospodarczym, choć w takim nijakim tempie, że chce mnie pokręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 to kiedy w końcu i gdzie pieczemy tą kiełbaskę?A w Bronowicach mieszkała moja najlepsza kumpela z klasy więc też tam czesto bywałam i wodę braliśmy ze źródelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 to kiedy w końcu i gdzie pieczemy tą kiełbaskę? A w Bronowicach mieszkała moja najlepsza kumpela z klasy więc też tam czesto bywałam i wodę braliśmy ze źródelka... Właśnie. Temat coś podupadł. Myślcie, myślcie. Ja jutro wyjeżdżam na urlop, więc zostawiam to Wam (hihihi), ale weżcie mnie proszę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie. Przez rok mieszkałam u ciotki w Bronowicach Strasznie malo zdecydowani wszyscy na grilla. Pewnie nie chcą nas widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie. Przez rok mieszkałam u ciotki w Bronowicach Strasznie malo zdecydowani wszyscy na grilla. Pewnie nie chcą nas widzieć Cześć Majka, no wiedziałam, czułam przez skórę, że Ty też masz coś wspólnego z Bronowicami. Kto jeszcze??? Ja na grilla jestem zdecydowana, czekam na propozycje. Napisałam wcześniej kiedy mogę, a kiedy nie. U nas się jeszcze nie da, bo nawet nie ma na czym usiąść, a co dopiero mówić o grillu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam. Przy Waszych doświadczeniach, moje związki z Bronowicami wypadają doprawdy żałośnie 4 lata warsztatów szkolnych, które to warsztaty do dziś znajdują się właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No nie nie załamuj sie - moze masz przynajmniej w rodzinie jakas Bronie albo Bronisława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No nie nie załamuj sie - moze masz przynajmniej w rodzinie jakas Bronie albo Bronisława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No nie nie załamuj sie - moze masz przynajmniej w rodzinie jakas Bronie albo Bronisława Dzięki za wsparcie, pitt Niestety: mam Hermenegildę ba nawet Brzęczysławę ale Broni - niet. Mam za to bronę ... u sąsiada w stodole. Może by się nadawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts