Grzesiek13 04.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Chwała Bogu że żyjesz Maja Ja to ostatnio jestem uczulony na niektórych inwestorów, bo mnie ostatnio dwa razy policja uswała z terenu budowy. I przeżyłem. Współczuję tym policjantom, bo tracą czas na pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czyś Ty taka konfliktowa jednostka, czy inwestorzy niewypłacalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Spory między dwoma braćmi, jeden drugiemu na złość zabrania prowadzenia robót, a obaj współwłaściciele, bez fizycznego podziału. A winny instalator bo u jednego pracuje. Dobrze że kasę wyrwałem, a teraz niech się pozabijają Ja to przecież taki grzeczny jestem, taki dobry, taki kochany Dzisiaj Monika ma imieniny ide to może sie na coś mocnego załapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Wyrwac kase i w nogi ... moze nie dogonia Mnie dopadl jeden kleszcz ale zalatwilem go na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pit, uważaj bo na mazurach krąży pokleszczowe zapalenie opon mózgowych, a na wybrzeżu bolieroza Uwaga grilowcy-imprezowcy. Ogłaszam, że spotykamy sie 21.05 /sobota, popołudniu na polanie w lasku tynieckim. Proszę o uwagi i kontrpropozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Uwaga grilowcy-imprezowcy. Ogłaszam, że spotykamy sie 21.05 /sobota, popołudniu na polanie w lasku tynieckim.Proszę o uwagi Polana w lasku tynieckim ? A gdzież to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 NO JAK TO ... w lasku tynieckim oczywiscie. Czyli gdzies pod Tyncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 masz rację, blisko Tyńca, taki fajny las z wielką polaną i miejscem na ognisko - blisko obwodnica. Taką dałam propozycję, abyscie mieli bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 masz rację, blisko Tyńca, taki fajny las z wielką polaną i miejscem na ognisko - blisko obwodnica. Taką dałam propozycję, abyscie mieli bliżej. Aaaa, teraz kojarzę, pokazywali ostatnio w "997" - to ulubione miejsce w okolicy zbiorowych gwałtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Masz w planach jakis gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Masz w planach jakis gwałt Majeczko, to Ty spraszasz Towarzystwo a'propos planów, to planuję nabyć drzwi metalowe do garażu, H chce strasznie drogo, nie wiecie, gdzie można dorwać takie w komplecie z ościeżnicą i zamkiem do 500 PLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 O, nie. Ja zapraszam zawsze do Żbika, na polanę Tyniecką to próbuję zmobilizować grupę krakowską do ruszenia ....... i się spotkania. Widzę, że kiepski odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 05.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Propozycja niezła. Co do gwałtów grupowych to raczej nie skorzystam, mimo, że brzmi ciekawie. Jedynie termin nie bardzo mi odpowiada. Może tydzień później? bo szkoda byłoby przegapić takie atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ja się dopasuje jak ustalicie tak będę... Tylko jak ja tam trafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 http://www.wynalazki.mt.com.pl/gif/komp.gifmoże się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Nie martwić się o dojazd, jak będzie szansa na realizację tego forumowego "gwałtu" to rozeslę wszystkim "trasę dojazdu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Maja ty wiesz jak ludziska przyciagnąć każdy facio na gwałcik przyleci Pit kasiora w ręku, a reszta niech sie wali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo_krakow 05.05.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witajcie Grupowicze, do tej pory czytalem, teraz postanowilem cos napisac, zamierzamy budowac w Sidzinie (przed Skawina) czekalismy na WZIZT 19 miesiecy, w koncu sa, teraz projekt i tu problem co wybrac .... ale mysle ze takich problemow bedzie wiecej, przeciez to dopiero poczatek - pozdrawiam wszystkich pablo_krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witaj pablo, i kiedy stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Aleś się, Grzesiu, dwuznacznie zapytał, jeszcze Pabla wystraszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts