pitbull 06.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Sorry Aga, postaram sie nadrobic zaległości Ale nie wpycham paluchów pod spadające belki więźby dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Lepiej nic nie wpychaj tylko oceniaj swoim chłodnym okiem żeby to mnie nic na łeb nie zleciało...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Aga, wyczystka nie jest taka niezbędna. Rownie dobrze przy czyszczeniu sadz moga one spadac do komory paleniskowej wkladu. Robienie wyczystki w kuchni to nieporozumienie. Normalnie bedzie ja trudno wykorzystac.Do czego Ci sluza kominki wentylacyjne? Bo jesli do wentylacji pomieszczen poddasza to na tym etapie lepei j przepuscic przez folie paroprzepuszczalna rure do przyszłej wentylacji i zabezpieczyc. Chyba ze to sa tylko dachowki wentylacyjne. Jaka fole na dach zastosowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Kominki wentylacyjne będą do łazienek i kiedyś ewentualnej sauny ... Na dachu w pom.gospod jest folia corotop 1200-1500 /ale to skonsultuje późnym wieczorem z Kubą bo dokładnie nie pamietam / Wyczystka jest niezbędna przynajmnije jak widze u siostry która to z niej korzysta stanowczo za często niż by chciała...mokre drewno,palenie byle czym...Kominek bedzie używany ciągle w sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 To tylko Dwie chętne na gwałcik, gdzie reszta Kobiałek? bo faci to cała chmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Narazie to nie widać całej chmary facetów Ale może zmawiacie się po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 07.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ja, Lakk, Pit, Zbychy, Jaro robimy za 100 mężczyzn reszta musi się wiele uczyć, więc narazie podpatrują z za krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Tylu wspaniałych mężczyzn potwierdziło chęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Do "Takiej Roboty" to zawsze chętnie. Żeby czego tylko nie przywlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aga - jesli kominki sa wentylacyjne to powiinas juz przepuscic przez folie rury spiro i odpowiednio zabezpieczyc folia i tasma - potem bedzie to trudne do wykonania. Zastanow sie w jaki sposob umocujesz potem rure pomiedzy konstrukcja wiezby. Proponowalbym rowniez podciagnac prad do wentylacji i wlozyc wenylator kanalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam i o zdrowie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aaa dziękuję, wszystko w porządku Szanowno grupo godzina 0 się zbliza, proszę zgłaszanie chętnych na spotkanie forumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Szanowno grupo godzina 0 się zbliza, proszę zgłaszanie chętnych na spotkanie forumowe. Witam. Majka, jak tak nawołujesz to mi się od razu trauma szkolna przypomina. Brodaty matematyk, który zawsze w poniedziałki zadręczał nas w podobny sposób: "No kochani, to kto na ochotnika rozwiąże przy tablicy to zadaine..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 No i byłes ochotnikiem? Nasza matematyczka tez potrafiła dręczyc uczniów i "jechała" według dziennika. W trzy osoby próbowalismy zabrać jej trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 No i byłes ochotnikiem? Starałem się nie być bo za to się podpadało klasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 U nas było odwrotnie, za granie na czas, nosili nas na rękach. Profesorka potrafiła w ciągu 45 minut wstawić wiekszości klasy pałę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 09.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich miłośników leśnych gwałtów zbiorowych. Co do lekcji matematyki, to najlepiej pamiętam, jak podczas mojej odpowiedzi pałę dostała cała klasa włącznie ze mną. To mi dziękowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja też wolę leśny gwałt zbiorowy od matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja też wolę leśny gwałt zbiorowy od matematyki A jednak matematyka też się przydaje, zawsze można wyliczyć np. prawdopodobieństwo załapania się na taki gwałt Jak również srednią ważoną szans na to czy się bedzie gwałcącym czy gwałconym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 09.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a także ile osób brało udział w tym wydarzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts