Agacka1719499039 13.05.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ja Ci nie podpowiem...swoje wiozłam z Opola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A'propos odzywania się karczycho kojarzy mi się z Krzycho... Gdzie nasz Krzyś ? Krzycho - karczycho he he he Melduję się Dolało mi wczoraj deszczem przy betonku, ale cóż taka praca Ktoś tu coś mówił o chyżo biegających betonach? Zapewniam wszystkich że betony chyżo nie biegają. Więcej - w ogóle nie biegają Ale za to potrafią chyżo płynąć. Zwłaszcza gdy czasem rozleci się szalunek ścian. Miałem w zeszłym roku takie przypadki - cztery dni pod rząd! Ludziska na budowie już nie mieli siły nawet przeklinać... Ale zdradzę wam jedną rzecz... Jak się pogada z betonem w odpowiedni sposób... i czasem go nawet pogłaszcze ... To wtedy bestia nawet potrafi być łagodna jak baranek. Poważnie! No to nara! I do zobaczyska na grillu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 13.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Cześć Majeczka Proszę o plan dojazdu na polanę w lesie mogą być zdjęcia lotnicze, takie jak Słoneczko podesłało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.05.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witam śpiochów tradycyjnie z rańca, i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Cześć, Grześ. Ciebie to witam szczególnie serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.05.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witam grobowo...jak mój obecny nastrój...auta nie ma i najprawdopodobniej do końca przyszłego tygodnia nie będzie...pozbawiono mnie środka transportu Znów czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Dopiero wróciłem, ciekawe ile tak pociągnę, bo w moim wieku (76 lat) to nie przelewki Co z tą trasą dolotu?, Majeczka rzuć namiary, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Może się doczekam na zaznaczenie na planie Kraka gdzie sie spotykamy w lasku Tynieckim:http://plan.naszemiasto.pl/plan_krakow.html Co w przypadku niepogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 16.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Możecie mi dać namiary na dystrybutora kominów Schiedla w Krakowie albo na południu od Krakowa? Budmur, ul. Skośna Pozdrawiam Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dzieńdoberek...no co jest sami przesądni że tak cicho 13 w piąteczek... Witajcie, ale Aga wykrakała. Przyje żdżam w piatek do biura, a tam jak po przejściu fali tsunami. Kraty wygięte podnosnikiem i komputery odpłynęły. Wybaczcie nie miałam ani siły, ani też na czym Wam odpisać Lasek tynicki odpadł, bo skubany lesniczy dowiedział się o naszym zamiarze i postawił zielony szlabanik. Uwaga: Gril odbywa się w miejscu niektórym znanym, w pieknym lesie i super polance 10 km dalej. Kolo osady na literę B.........przypomne sobie to wam napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A to ch..e Majeczka. Maja odwiedź giełdę komuterową, lombardy, może coś znajdziesz ze sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Przeżyłam to samo w starym mieszkaniu. I nie pomogło oświadczenie kolegi mojej córki, który przyszedł niedługo potem i wskazał mieszkanie, w którym miały znajdować się łupy, ale nie chciał podawać policji swoich danych (do czego miał prawo) i ta odmówiła pójścia tym tropem Mieszkanie mieliśmy na szczęście ubezpieczone, ale zaraz kupiliśmy bullterriera, a ja zaczęłam szukać ofert domów i tak wylądowaliśmy w Dziekanowicach. W sumie... Powinnam tym złodziejom podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Majka wyrazy współczucia. Mnie dwa razy ukradziono radio z samochodu. Najbardziej denerwująca w takich sytuacjach jest świadomośc, że policja i tak nic nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.05.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Najgorsze to że nawet laptop nie pomoże, bo w firmie znajdzie sie zawsze coś przydatne dla złodzieja, a jak sku....yn nic nie znajdzie to zdemoluje. Tak źle i tak nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 16.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Możecie mi dać namiary na dystrybutora kominów Schiedla w Krakowie albo na południu od Krakowa? Budmur, ul. Skośna Pozdrawiam Carl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 biuro ubezpieczyłam na wypadek wandalizmu, nie spodziewałam się, że da sie tam włamać Już nowy komp i urządzenie wielofunkcyjne odkupione. Ubezpieczenie pokryje polowę szkód jeden cały dzień spędzilismy na sprzataniu hałdy rozsypanych dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.05.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dobre i to po warunkiem, że ma się kopie zawartości dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.05.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 CześćMaja masz pozdrowienia od Bell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Majka ... przykrosc prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzieńdoberek...no co jest sami przesądni że tak cicho 13 w piąteczek... Witajcie, ale Aga wykrakała. Przyje żdżam w piatek do biura, a tam jak po przejściu fali tsunami. Kraty wygięte podnosnikiem i komputery odpłynęły. Wybaczcie nie miałam ani siły, ani też na czym Wam odpisać Lasek tynicki odpadł, bo skubany lesniczy dowiedział się o naszym zamiarze i postawił zielony szlabanik. Uwaga: Gril odbywa się w miejscu niektórym znanym, w pieknym lesie i super polance 10 km dalej. Kolo osady na literę B.........przypomne sobie to wam napiszę Majka strasznie Ci współczuję. Masz w biurze alarm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts