Sloneczko 21.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Niestety, jeszcze nie tym razem Weekend, to dni, kiedy wszyscy jesteśmy w domu i wtedy można "orać" w naszym zapuszczonym sadzie. Wykorzystujemy każdą wolną chwilę, tyle jest do zrobienia. Ale kiedyś, na pewno się spotkamy, może u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 mam nadzieję, ze humory dopisują, grile przygotowane, piwko sie chłodzi. Ten, kto dojedzie pierwszy na polankę rozkłada obozowisko. Nie da sie tego miejsca pomylic z innym, bo jest najpiekniejsze pod slońcem /słoneczko, Ty sie lepiej jeszcze zastanów /. My, tzn /Sonika z mężem, Agacka, Tomek i Ja będziemy około 15stej/. Bardzo się cieszę, że Was zobaczę. Jak jest jeszcze ktoś chętny to opis dojazdu jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Niestety, jeszcze nie tym razem Weekend, to dni, kiedy wszyscy jesteśmy w domu i wtedy można "orać" w naszym zapuszczonym sadzie. Wykorzystujemy każdą wolną chwilę, tyle jest do zrobienia. Ale kiedyś, na pewno się spotkamy, może u nas? szkoda, to będziemy tylko my z Majką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Cześć Majka, będziemy u Ciebie tak jak umówione. Humory dopisują, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.05.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Sonika - no tak wyszlo, ze mi nie pasuje. Drzwi ladne moge polecic ale cena nieco wieksza z montazem. edit - ile chcesz zaplacic, za co i na kiedy ? Pit mam projekt Muszę dalej zrobić wszystko co do pozwolenia, nie zmieniam w projekcie kompletnie nic, bo później będę robic ponowną adaptację, więc trzeba wrysować projekt w działkę, zagospodarowanie działki i wszystkie te papierki tzn, jakiś konstruktor, geotechnik, BIOZ itp. Zależy mi na czasie, żeby to było jak najszybciej bo pali mi się grunt pod nogami, im taniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 My tez będziemy ok. 15.Pozdrawiamy G+M+Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witam tych co nie byli na spotkaniu GK.Właśnie się godzinę temu skończyło. Zdjęcia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam tych co nie byli na spotkaniu GK. Właśnie się godzinę temu skończyło. Zdjęcia wkrótce. A ja witam tych co nie byli i oczywiście tych co byli . Bardzo miło nam było poznać tych co byli, a tych co nie byli mamy nadzieję poznać następnym razem (żałujcie, że Was nie było). Zdjęcia będą w terminie trochę póżniejszym, bo teraz idę do pracy. Dzięki wielkie raz jeszcze Majce i T. oraz Rafałowi i Jego Drugiej Połowie za podwiezienie nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam w niedzielne, śliczne popołudnie Byłem, zobaczyłem - Majka z T zwyciężyła Dzięki Majka za zorganizowanie spotkania, następne może gdzieś na południe od Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.05.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 A może raczej bardziej na północ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 22.05.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 witam wszystkich a my właśnie dopiero wróciliśmy Pawlikowice są niebezpieczne bez aklimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 witajcie. Dzięki, że tak licznie przybyliscie na wezwanie Oczywiście, że należy to powtórzyć, mamy jeszcze trzy strony świata Zdjęcia niedługo będą, muszę je zrzucić z aparatu, zmniejszyć i gdzieś umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dobrze szefowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 zapomniałam jak się zmniejsza narazie dam tu jedno zdjęcie http://foto.onet.pl/upload/24/19/_478606_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wodzu ! dzięki, mam alibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wodzu ! dzięki, mam alibi tak bardzo było potrzebne? najpierw "szefowo", teraz "wodzu", dokąd nas to zaprowadzi.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Może na prezydenta Jedna partia na gwałt szuka kandydata ( a T byłby niezły jako prezydentowy - nie jestem pewny tej nazwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 e tam, ja się na gwałt nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 To ma być bez zapisów, bo za wiedzą i zgodą, toż to już nie gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.05.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam W tym tygodniu nie będę budował, muszę załatwić kilka spraw urzędowo - samochodowo - finansowych, tu na miejscu, może jakoś to przeżyję Na pocieszenie mam dostęp do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts