Sonika 27.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No chyba sie udało Dzięki wam wszystkim za podpowiedzi! Uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam Chyba trzeba znowu zorganizować grilla, albo jakiś "czyn społeczny", bo coś życie na forum GK zamiera Uprzedzając ewentualne pytania informuję, że dziś i jutro obiad jest w pomysłach i rękach żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Ano witojcie! Troszkę późno odpowiadam ale dobrze że jeszcze chociaż w tym samym dniu Upał taki niemożebny że chyba mi się ten rano wylany beton zagotuje w szalunkach. Ale niech sobie radzi... A takk przy okazji kto mi buchnął smoka spod nicka? A może nie widać go tylko w nocy jak ja piszę a w dzień jest? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj kgadzino Kopę lat Cię nie było, nie pilnowałeś smoka to został buchnięty A może sam zniknął z rozpaczy, że tak rzadko na Forum razem z Tobą gościł pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 słoneczko muszę spytać skąd tyle wiesz? Wiem po amatorsku Podglądam moje dorosłe dzieci. Ostatecznie po to je kształciłam, żeby uzupełniały moją wiedzę, zwłaszcza gdy internet stał się moim hobby, oczywiście po dłubaniu w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 29.05.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam w końcówce upalnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 29.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Słoneczo Ty dziubku słodzitki odpisałem Ci na e-maila. Pozdrawiam bo właśnie wrócuiłem z dwudniowej osiemnastki u syna kuzuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Żebyś się tylko Grzesiu nie zdziwił (jak w końcu do nas dotrzesz ) Nie pisałam już gdzieś przypadkiem, że nazwałam się "Sloneczkiem" dla kontrastu i zmylenia "przeciwnika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.05.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Słoneczko ty " burzo w szklance wody". Dla zapewnienia sobie bezpieczenstwa pożyczę od Majki kilku chłopców w ciemnych ubrankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.05.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chyba zrobicie przedstawienie, bo przecie starej baby nie będziecie ani bić, ani... :D No chyba że do roboty, ale to jeszcze trochę za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witajcie, Uff, zaczyna sie gorąco. Ale miło było bez pracy przez 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 witajcie, ledwie żywa przyczołgałam sie do biura. Nie znosze jeździć autem, które nie ma klimatyzacji Piszcie, jak roboty u was postepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam Grupę Krakowską. Przynoszę wiadomości od Agackiej, pozdrawia Was gorąco. Nieźle radzi sobie w swoim namiociku, walczy nocą z kunami ( siekierka zawsze pod ręką ), w dzień z budowlańcami. Autko parkuje we własnym garażu, kawę pije na swoim tarasie, jednym słowem przeszczęśliwa mimo upału i braku klimatyzacji w namiotowej sypialni. Wszystkim życzy pogody ducha i jak zwykle zaprasza do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.05.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Słoneczko fakt bić to nie będziemy, ale kto wie co się urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Piszcie, jak roboty u was postepują Flizy kładą się w kotłowni. Pomalowałem poddasze i pół parteru raz emulsja. Murki oporowe przed garazem stoją, w tym tygodniu bedą drzwi zewnetrzne, elektrycy podłaczą wszystkie bezspieczniki itp. Montuja też telefon. Kupione płytki na podłoge do hallu i kuchni oraz barlinek (iroko) do salonu i pokoju. Ogladamypłytki na balkon,schody zewn. do łazienek+WC+umywalki+kabina+wanna itp. Od połowy czerwca ruszamy pełną parą z pracami w łazienkach itp. Jutro notariusz (mieszkanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja właśnie zrobiłem system nawadniania działki dla ubogich i kończę robić płytkowanie podłogi w garażu. Następnie drobnostki typu przykręcanie sanitariatów. Przed końcem czerwca być może rozpoczniemy jeszcze robienie podjazdu. W październiku dokończenie podjazdu, kominek, ułożenie podłogi w "salonie", generalne malowanie i to by chyba było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ale sypna się parapetówy U nas narazie tylko podbitka zamówiona. I walczymy z ogrodem. Na 10 nasadzeń przezywa pierwszy rok polowę /albo uschną, albo zjedzą nornice, albo T skosi/. Teraz rododendron mi choruje, wyschły mu pączki kwiatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ostatnio przeżyłem drobny wstrząs, bo temperatura w południowych pokojach na poddaszu dochodziła w weekend do 31 stopni. Najbardziej mnie denerwuje, że mam klimatyzację na dolnym poziomie, gdzie pewno nie będzie potrzebna, a nie zrobiłem jej na poddaszu. Mam tylko nadzieje, że odblaskowe rolety na oknach połaciowych pomogą. Bo jak nie to trzeba będzie ciągnąć klimatyzacje na góre, a to oznacza rujnowanie ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Zbyszku, czy kupowałes jakieś specjalne (wytrzymałość itp.) płytki do garażu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts