Grzesiek13 30.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jak tam Rafał nasza znajoma z Nadarzyna? Jutro będę bawił w okolicy Wa-wy może jej nie spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam.... Gdzie polecacie ładnie okolice , ale nie najdroższe? chcemy między10- 15 arów , nawet więcej ale żeby tak do 30 tys! max! Czy to jets mozliwe? I mozliwie nie najdalej od Krakowa....bo do pracki trzeba dojeżdżać! Witaj K.alina Bardzo wątpię aby udało Ci się kupić działkę o podanych rozmiarach w bezpośrednim sąsiedztwie Krakowa za 30 tyś. Natomiast kupno takiej działki w odległości 15-20 km od Krakowa nie jest już takie nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witaj Kalina Do 30 tys. max to będzie Wam bardzo trudno znaleźć atrakcyjną działke blisko Krakowa 10-15 arów. Nawet w naszej okolicy (Kokotów) działki sa teraz po 5 tyś za ar a atrakcją moze byc jedynie bliski dojazd do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chyba napisalismy to samo ze Zbyszkiem A nie odpisywałam Zbyszku oglądam własnie Twoja stronę. Pięknie domek wygląda nocą z tym oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 K.alina, sprobuj przeglądać oferty tego biura: http://www.fertex.prv.pl/ albo na Gratce: http://www.gratka.pl/dom/index.phtml . Biuro w Myślenicach ma zwykle mnóstwo tanich ofert. Byliśmy tam nieraz i oglądaliśmy niezłe domy, ale woleliśmy jednak szukać na północy Krakowa i udało nam się znaleźć dom do zamiany na mieszkanie w Krakowie, właśnie na Gratce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Zbyszku oglądam własnie Twoja stronę. Pięknie domek wygląda nocą z tym oświetleniem Dziękuję. To "zasługa" mojej żony. Moim zdaniem jest tego trochę za dużo. W pełnym oświetlenu dom wygląda jak choinka. Czekać tylko jak dostaniemy telefon z Balic, że im samoloty zbaczają z kursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witojcie w ten ciepły wieczór Smok się zgubił... ale mam nowego A dzisiaj stanęło mi coś przy domku No dobra... BALUSTRADA na balkonie. Zdjęcia będą później jak się włoży skrzynki z kwiatkami typu pelargonie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ten drugi smok też Ci się chyba zapodział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.05.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kgadzina, mam coś dla Ciebie... http://www.mangusia.republika.pl/Smoki.html Delektuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Zbyszku - ja go widzem... To jak to - zapodział się? Słoneczko - dzięki, ale fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja go nie widzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To może się już położył spać? To ja też idem... Dobranoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.alina 31.05.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Alez my właśnie szukamy w takiej odległości....15 - 20 km... no to mnie trochę pociesza..... Podpisuję sie pod wrazeniem nad zdjeciami świetlonego domu........niezwykłe! a moglibyście mnie oswiecić w sprawie kupna działki...o czym nie zapomniec przy kupnie: żeby sie nie dac oszukac i nie kupić trefnej zimi?zdaje sie ze wszyscy macie to za sobą...wiec kazda reada sie przyda! a pogoda nie na budowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.05.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Podałam Ci dwa dobre adresy parę postów wyżej Jeśli interesuje Cię odległość 15-20 km od Krakowa, to polecam biuro w Myślenicach. Uczciwe i z dobrymi, niedrogimi ofertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 31.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam nowe mieszkanko i gole sciany szukam uczciwego fachowca do prac wykonczeniowych moze ktos mi takiego polecic ? z góry dziekuje slawek z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 31.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam budującą część Krakowa i okolic. Piotrze, mam stolarza od drzwi i schodów, ceny ma przyzwoite, a wykonanie bardzo solidne, jeżeli jesteś nadal zainteresowany, to daj znać. U mnie kostka na podjeździe zaczyna nabierać formy, jeszcze ościeżnice, malowanie i się wprowadzamy. Ale chyba już zaczniemy po trochu mieszkać, przynajmniej nocować, bo złodzieje nie dają za wygraną i wnocy zdemontowali i ukradli bramę (a właściwie ramę) wjazdową ech... słów mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam , Ada jestem zainteresowany Dzisiaj zameldowałem sie na budowie z dziećmi??? Lege artis. Ach te nasze urzędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam,Ada - a kto Ci tą kostke układa? Jesteś z ekipy zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 czy i jak zaizolować od zewnetrznej strony murek oporowy ( z betonu) przy garażu obsypany ziemią (dokladniej piasek)?? Przypominam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zbyszku, drzwi wewnetrzne to z Lutostanśkiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts