Agacka1719499039 03.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Powitać wszytkich w piękny niedzielny dzionek.... Melduję, że pozbyłam się znów części brzózek...ale trzeba gdzieś wkopać oczyszczelnie... Kto na wakacjach a kto pracuje na "swój zus"? Od sierpnia chyba już będę na sztywnym, to sobie użyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cześć wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich. Łazienka na górze "wykafelkowana" ,hall , część salonu, kuchnia, balkon i schody zewnętrzne, a tarasowe wylane za dwa-3 dni pochwale się zdjęciami. Ja od poniedziału na 2 tygodnie ide na urlop i zacznie się malowanie góry i klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich. Łazienka na górze "wykafelkowana" ,hall , część salonu, kuchnia, balkon i schody zewnętrzne, a tarasowe wylane za dwa-3 dni pochwale się zdjęciami. Ja od poniedziału na 2 tygodnie ide na urlop i zacznie się malowanie góry i klatki. rozumiem, że zafundowałeś sobie inhalacje podczas urlopu? witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Majka, dokładnie ktos to musi robic, a farby scienne jeszcze nie są najgorsze w zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 zgadza się, najgorszy jest lakier chemioutwardzalny do parkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 To mi nie grozi, bedą panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 05.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich w tym pięknym dniu. Proszę, poratujcie. Potrzebuje filtr odżelaziacz do wody ze studni. Niestety jak dzwonie po profesjonalnych firmach, to ceny zabijają. Może ktoś pomoże i doradzi gdzie kupić, żeby nie przepłacić. Grzesiek liczę głównie na pomoc od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 05.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 stacja uzdatniania jutro CI powiem bo dzisiaj już pużno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 06.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 stacja uzdatniania jutro CI powiem bo dzisiaj już pużno czekam z niecierpliwością, potrzebujesz wyniki badania wody? A można u ciebie kupić takie cudo po, oczywiście, okazyjnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 krakusy, budzić się. Tylko Ada na nogach od świtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jestem, już zdarzyłem wymienic fuge w Praktikerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 zły kolor, czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.07.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Majeczko, za dużo w jednym a za mało w drugim (hallowy zamieniłem na balkonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 06.07.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 gdzie w Krakowie (okolicach) kupić dobry i w rozsądnej cenie marmur/ew. trawertyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzień Dobry Zagoniona to powinna wiedzieć Sonika o ile mnie pamięć nie myli dot. kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 07.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kochani!Czy wiecie, gdzie mozna kupic tani piasek? Albo moze macie jakies tanie zrodlo transportu? Potrzebuje do Pawlikowic k/Wieliczki.Prosze o pomoc. Bede zobowiazana. http://sys21.de/images/smiles/anbetung.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie.Może dzisiaj będzie ładniej, słoneczko tak nieśmiało zaczęło świecić.-------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kochani! Czy wiecie, gdzie mozna kupic tani piasek? Albo moze macie jakies tanie zrodlo transportu? Potrzebuje do Pawlikowic k/Wieliczki. Prosze o pomoc. Bede zobowiazana. http://sys21.de/images/smiles/anbetung.gif Cześć Wszystkim Lidqa, wklejam tutaj post Pfnucego dot. piasku : Pafnucy napisał: Czy ktoś może polecić źródło taniego i zarazem dobrego piasku/żwiru w Krakowie? Dzięki Już śpieszę z pomocą. Aaa, przecież to mój post A więc w Liszkach jest sobie piaskownia, w zasadzie to w Cholerzynie. Tylko trzeba tam wysłać drivera z wywrotką. Jak ktoś chce telefon do smaej piaskowni, na priv proszę. Jak ktoś tam zbłądzi, kierowcę można złapać bezpośrednio przed bramą, albo po prostu wysłać go tam. Z resztą oni to wszystko wiedzą. Ale taki mądry to jestem dopiero od dzisiaj. Mam nadzieję, ze Pafnucy nie będzie miał nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts