ada24 14.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ada widziałem jeszcze odżelaziacz za ok. 1850zł. Grzesiek gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzpop 14.07.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam, mogę zaoferować kamień naturalny w gotowym wyrobie według projektu.Oferuję także profesjonalny montaż.W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.07.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 CześćAda dla Ciebie wszystko, mówisz i masz:odżelaziacz za 1890 zł, tel. 605-310-770, dzwoń i wal tą cenę, bo po tyle sprzedają!!! Wystawiaja fakturę vat.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witajcie. Dzisiaj to chyba nas sloneczko ugotuje. Wybieracie się może na Toscę? Grzpop, napisz cos więcej o tym kamieniu, albo może daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witajcie.Majka fakt słońce praży niemiłosiernie, ale to chyba lepiej niż miałby padać deszcz. Czyż nie? Tak przy okazji mam małe pytanko:Chcemy wyjechać na parę dni ale nie wiemy co zrobić z naszym psiuniem.Czy macie jakieś namiary na hotele dla psów lub coś takiego.Proszę pomóżcie. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Cześć Ada dla Ciebie wszystko, mówisz i masz: odżelaziacz za 1890 zł, tel. 605-310-770, dzwoń i wal tą cenę, bo po tyle sprzedają!!! Wystawiaja fakturę vat. Pozdrawiam Grzesiek Oferta nie do odrzucenia, jednak po rozmowie z panem okazuje się, że to taka oferta cenowa jak za meble kuchenne bez blatów, uchwytów, zawiasów, nóżek itp. Jednak mimo to jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc!!!!!! Dziś zamawiamy filtr w Poznaniu. Jak będę miała z nim jakieś problemy, albo czegoś nie będę wiedzieć, to możesz być pewny, że do ciebie pierwszego skieruje moje pytania, bo jesteś jak na razie jedyną osobą którą znam, mającą o tych urządzeniach jakieś pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ada weź globala!!!! Dostałem ofertęfirmy BWT( po rabatach) dla Ciebie na podstawie analizy wody i wyniosła bagatelka 5013.49 zł netto + vay 22%. Oczywiście to dla Ciebie komplet podstawowy, bo oprócz odżelaziacza musisz mieć filtr sedymentacyjny bo masz mętną wodę (albo oni namącili ). Niechciałaś za 2000 zł to masz za 6000zł . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Oj ta wychodząca kasa...jak to można powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.07.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam, mogę zaoferować kamień naturalny w gotowym wyrobie według projektu. Oferuję także profesjonalny montaż. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. Pozdrawiam, Grzegorz Grzesiu daj namiary...będzie mi potrzebny kamień pod lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.07.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ada pamietaj, stacje odżelaziania czy podobna może uruchomić tylko odpowiednio przeszkolony serwisant, ważne aby przy tym wykonał testy wody i odpowiednio ustawił stację. Nie daj się zwieść że może to zrobić byle kto, bo nie będzie spełniała swojej funkcji w 100%.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ale tych Grześkó nam się namnożyło...dzieńdoberek z rana w piękny dzioneczek...co porabiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 W niedzielę to sie byczymy Ale teraz juz poniedziałek. Witam Was ze stanowiska pracy U nas - po 3 latach mieszkania doszlismy do zrobienia podbitki. Od rana młyn. Tomek nadzoruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 hej mam sprawę budowlaną szukam tynkarzy zewnętrznych bezsuktecznie póki co moze ktoś miał w miarę dobrych? [dom w Kraku] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ada pamietaj, stacje odżelaziania czy podobna może uruchomić tylko odpowiednio przeszkolony serwisant, ważne aby przy tym wykonał testy wody i odpowiednio ustawił stację. Nie daj się zwieść że może to zrobić byle kto, bo nie będzie spełniała swojej funkcji w 100%. Pozdrawiam Grzesiek Dzięki wielkie za wszystkie rady. Kupuje jednak w Eko-serwisie z Poznania. Cenę wynegocjowaliśmy baaardzo atrakcyjną. Montuje i serwisuje ich przeszkolony montażysta. W zestawie mam odżelaziacz EKO- OPTIMO 130/FA (jak coś wiesz na jego temat, to napisz), lampę UV i filtr osmotyczny z mineralizatorem pod zlew oraz montaż. Każda twoja rada jest bardzo cenna, więc jeżeli jest jeszcze coś o czym powinnam wiedzieć, to powiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Grzesiek, a czy te filtry odżelaziające działają od razu, czy trzeba odczekać, bo tak mi coś nabąkiwał, sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam po pewnej nieobecnosci. Widać, że aktywność w grupie w pełni wakacyjna. U nas na razie nic się nie dzieje poza gromadzeniem środków, aby się zaczęło dziać na jesieni. W planach dokończenie podjazdu, montaż bramy i kominek. I to by chyba było na tyle.Smutna_lidka namiary przesłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Z ikonki wnioskuję, że jesteś dzisiaj jakby mniej smutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 tak, jakby mniej ... zwłaszcza odkąd mam pewne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.07.2005 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ada Odżelaziacz powinien chyba działać od razu, ale pewno wymagany jest okres "namoknięcia" złoża po zalaniu(serwisanta ). Niech Cie przeszkoli w zakresie obsługi, czynności płukania wstecznego, regeneracji złoża itp. Pamietaj czynność regeneracji złoża uwarunkowana jest stopniem zażelazienia wody i powinnać robic badania wody co jakiś czas i wtedy na podstawie analizy musisz regulować stację poprzez serwisanta. Niech Ci nie wciska kitu że np. raz wyreguluje i masz spokój na całe życie. Postaw 0.5 l wody ognistej serwisantowi to zawsze do Ciebie przyjedzie pierwszy ( ) - taki zwyczaj w branży oczywiscie jak będzie miły. Lampa UV - OK, ale przy osmozie bedziesz miała wode destylowana w kraniku przy zlewie więc uważaj i jej nie pij bo bezwartościowa - pozbawiona np. związków mineralnych. Firmy Eco serwis nie znam, ale napewno OK skoro Ci "tyle nawciskali" Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts