Majka 29.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Poczekamy aż siedziska wypakujesz z cieżarówki Witajcie, białko w oczach mi się ścięło z tego gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 29.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 O kurcze, Majka, a ja myślałem,ze najazd na Droginię to nastepny tydzień Cóz to chyba bezie beze mnie si eto odbedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 O kurcze, Majka, a ja myślałem,ze najazd na Droginię to nastepny tydzień Cóz to chyba bezie beze mnie si eto odbedzie. następny, bo w tą sobotę Agacka rozpakowuje meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 29.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No to kiedy ten "Zajazd" na Agackę, bo może i ja bym wyruszył na wyprawę - uzbrojony stosownie Witajcie Krakuski i Krakusy w ten piękny, coś może za ciepły dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 29.07.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Majka, zle się wyraziłem Ja myslałem o tym 13-14 siepnia. Ni ale cóż skutek ten sam, beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Kurcze muszę szybciorem podłączać lodówkę....żeby nadążyć z chodzeniem piwska.... Póki co montuje mi się gaz.... a reszta w najbliższym czasie, znaczy biały montaż jutro i wreszcie cywilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 01.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam w ten chłodny dzień Wrzuciłem kilka nowych zdjęc do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 01.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Piotrek, ja musi jakas niekumata jestem. Nie widze tych zdjec, tzn. u mnie Twoja strona podana w stopce nie dziala, buuu. Agacka, kongratuacje . Tez bym juz chciala, ale to daaaaleeeka przyszlosc. U mnie wlasnie od dzis wznosza sciany. Jakby nie bylo, szybko to wszystko sie dzieje. Ale to dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 u mnie też pokazuje sie strona logowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dziewczyny, przepraszam, już chyba jest OK. (to przez te upały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KWL 03.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich! Cieszę się że jesteście i już od razu mniej się boję budowy! Nie potrafię jeszcze wkleić szerokiego uśmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.08.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Witajcie. Majka chyba musisz szukać w Muzeum Historii Naturalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich! Cieszę się że jesteście i już od razu mniej się boję budowy! Nie potrafię jeszcze wkleić szerokiego uśmiechu. witaj. jak chcesz usmieszek to kliknij w niego myszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Witajcie. Majka chyba musisz szukać w Muzeum Historii Naturalnej Zbyszek, bo zaraz Cię łupnie w krzyżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Majka, poszukam w domu wizytówki. Miałem kogos, robił u sasiada. Chyba kiedys wysyłałem komuś z GK, może Adzie ? Nie pamietam. Ale poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Piotr Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 04.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 WitamTo mój pierwszy post. Mam na imie Kuba, od tygodnia jestem wlascicielem sterty powiazanych ze soba cegiel i betonu, zwanej domem w stanie surowym otwartym. Nadmieniona sterta znajduje sie na polnocy Krakowa w Woli Zachariaszowskiej, a ja jestem dosc przestraszony, czy uda mi sie przeksztalcic tę konstrukcję w wymarzony DOCELOWY DOM mojej zony, dwoch synow, kota, psa (in spe) i moj.Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow.Kuuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Kuuba, musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 04.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzieki za dobre slowo. Pewnie, ze sie uda, co nie zmienia faktu zem wydygany. Zobaczylem mapke Klubu Krakowskiego. Wyglada na to, ze jestem otoczony przez wspolbudujacych. Prosze o zaznaczenie mojej czerwonej kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts