Majka 11.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Cześć Pan Grzesiek takie cuda montuje i u siebie na chacie też to ma, (na razie tylko same rury). Pozdrawiam Grzesiek hmmm, trza zrobic wizję lokalną witajcie krakusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witajcie, juz w domu Majka, to ile was było w tej Drogini.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 no, ja to jeszcze jestem w jednej osobie A doslownie to T i Ja, + znajomi Agackiej z dziećmi. To była zapowiadana wizyta robocza. Ale kawę i piwo zawsze sie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czyli rozumiem ,że z szumnie zapowiadanego najazdu GK nic nie wyszło/ A owszem na kawe ,zawsze można tam liczyć . Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Piotrek, nigdy nie zapowiadałam "szumnego najazdu GK", rzuciłam tylko ofertę. Do Agackiej nie da sie jechac z malymi dziećmi, przecież tam budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No, tak, Majka, masz racje.!! O widze,że Sonika wróciła z urlopu. kiedy przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Majka! Rekuperator możesz obejrzeć u mnie. Nawet chodził przez chwilę i było wszystko ok.Sonika! A rozmawiałaś z Wojtkiem Z. On miał w planie czas na malowanie u mnie, ale musiałem go przełożyć, bo nadal szukam godnego polecenia parkieciarza, więc może ma teraz czas.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Aishan, dzięki, skorzystam z chęcią. Może w przyszlym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ok. Daj wcześniej znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 O widze,że Sonika wróciła z urlopu. kiedy przeprowadzka?? Wróciłam, wróciłam , a przeprowadzka wtedy jak polecicie mi malarza, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Aishan, romawiałam dzisiaj, ale powiedział, że nie ma czasu . A jak się zakończyła sprawa Twojego kółka? Co z parkieciarzem? Dlaczego Jarząbek odpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Sonika!Moje kółko trwa nadal. tym razem na urlopie ten co wycina - wróci w przyszłym tygodniu. Jarząbek nie upadł, tym bardziej, że bardzo się nam podoba jesion - a taki tylko u niego póki co widzieliśmy. Tylko, że on sam nie ma brygady - tylko poleca wykonawców. Właśnie dzisiaj do nich dzwoniłem, jestem umówiony na przyszły tydzień. Jeden z nich ma chyba sklep na Łużyckiej. Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.B. 11.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Przepraszam,że wam się wcinam może nie na temat ,ale moja córka dostała się na studia w Krakowie i oczywiście szukamy mieszkania Zjeździliśmy Kraków w ubiegłym tygodniu w piękną deszczową pogodę - bez rezultatów Proszę o radę gdzie można znleźć kompetentnych ludzi, którzy pomogą w tym problemie Byliśmy w kilku studenckich (bezpłatnych) biurach pośrednictwa ale tam mają 99% ofert nieaktualnych W dwóch odpłatnych agencjach też mieliśmy pecha........ Pozdrawiam,B.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jest jeszcze biuro kwater stud. przy kościele św. Anny i u Dominikanów. Może spróbuj tam. I polecam jeszcze ten portal: http://www.e-stancja.pl jest dużo ogłoszeń, może coś znajdziesz. P. S. i serdeczne GRATULACJE dla Córki i dla Was . A gdzie będzie studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Moje kółko trwa nadal. tym razem na urlopie ten co wycina - wróci w przyszłym tygodniu. Jarząbek nie upadł, tym bardziej, że bardzo się nam podoba jesion - a taki tylko u niego póki co widzieliśmy. Tylko, że on sam nie ma brygady - tylko poleca wykonawców. Właśnie dzisiaj do nich dzwoniłem, jestem umówiony na przyszły tydzień. Jeden z nich ma chyba sklep na Łużyckiej. Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. U mnie parkiet od Jarząbka kładła ta firma z Łużyckiej. Naprawdę jestem bardzo zadowolona i polecam. Jak będziesz ustalał cene - targuj się, bo można jeszcze zbić, acha i nie zraź się jak zobaczysz właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Sonika, zadzwoń do mojego malarza, kiedyś ci przesyłałam namiary - nie będziesz żałować - gość zna się na rzeczy i jest bardzo dokładny. Parkiet kładłam przed malowaniem - malarze wszystko super zabezpieczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Cześć ludziska!! Szukam ludzi którzy budują lub zbudowali C-33 Z Muratora.Czekam na opinię o budowie,przymierzam się do budowy w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Sonika, zadzwoń do mojego malarza, kiedyś ci przesyłałam namiary - nie będziesz żałować - gość zna się na rzeczy i jest bardzo dokładny. Parkiet kładłam przed malowaniem - malarze wszystko super zabezpieczyli. Ada, dzięki serdeczne - wogóle zapomniałam, że mam ten telefon od Ciebie. Właśnie przed chwilą dzwoniłam i jestem umówiona z p. R. M. na jutro, na wizję lokalną. Powiedział coprawda, że wolny będzie dopiero w pażdzierniku, ale może uda Mu się pomalować raz parter, potem będę kłaść parkiet, no i zrobi się pażdziernik, a On wróci na drugie malowanie. Byłoby super . Dzięki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ada, czy ta ul. Łużycka jest przy Akademii Pedagogicznej, a z właściciela firmy jest mówiąc oględnie "duży chłopak" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts