ada24 12.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 U mnie też malował na raty, ale da się dogadać, co do terminu. A żałować nie będziesz. I super dobiera kolory. Łużycka jest koło Kurdwanowa na Piaskach Wielkich. Właścicel jeszt rzeczywiście "duży" i taki "podejrzany" z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To w takim razie nie ten sam "duży" . Mój jest przy AP, w bok od ul. Królewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie...biuro już działa pełną parą...wreszcie mnie podłączyli do netu...jak się "poustawiam" ze wszystkim to napiszę duuuuuużo wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj Sonika, Sonika! Dobrze, że mili forumowicze odszyfrowali skrót AP Ja zastanawiam się, czy przed parkietami malować 1x, czy wszystko po parkietach, czy może po ułożeniu, a przed cyklinowaniem. Wojtek namawia mnie coby przed parkietem pomalować pierwszy raz, bo i tak będę zmieniał kolor - "wszyscy tak robią" . Ada! A czy kontaktowałaś się tylko z tym od łużyckiej, czy też z innymi parkieciarzami polecanymi przez Jarząbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fakt, po pomalowaniu pierwszy raz troche zmieniła nam się kolorystyka.Najlepiej gruntowanie i malowanie pierwszy raz przed parkieciarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj Sonika, Sonika! Dobrze, że mili forumowicze odszyfrowali skrót AP Ja zastanawiam się, czy przed parkietami malować 1x, czy wszystko po parkietach, czy może po ułożeniu, a przed cyklinowaniem. Wojtek namawia mnie coby przed parkietem pomalować pierwszy raz, bo i tak będę zmieniał kolor - "wszyscy tak robią" . Ada! A czy kontaktowałaś się tylko z tym od łużyckiej, czy też z innymi parkieciarzami polecanymi przez Jarząbka? Jeszcze z jednym, też od Jarząbka ale był droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Aishan, pomaluj 1X przed parkietem ze względu na wilgoć. Rozmawiałam na ten temat i z parkieciarzami i z Wojtkiem i taka powinna być kolejność. Z tego co się zorientowałam, to ten mój osiedlowy parkieciarz jest najtańszy, ale nie widziałam Jego pracy. Ale z drugiej strony widziałam schody jakie zrobił sąsiadowi i są PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ja też mam 2 namiary. Z obydwoma wstępnie umówiłem się na przyszły tydzień. Jeden to ten z Łużyckiej, a 2 to nie wiem skąd, ale zajęty bardzo, bo powiedział, że ma czas dopiero pod koniec września, to i w głowie mi zakołatało, że może taki dobry i polecany. Ale pożyjemy, zobaczymy.Sonika! Z nim też mam się spotkać, jak wróci do Krakowa - czyli pod koniec przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jeden to ten z Łużyckiej, a 2 to nie wiem skąd, ale zajęty bardzo, bo powiedział, że ma czas dopiero pod koniec września, to i w głowie mi zakołatało, że może taki dobry i polecany. To może i dobrze się zdarzyło, że szukam malarza i mam przestó j budowlany, bo teraz to ja na odmianę wypróbuję fachowca (parkieciarza) u Ciebie , a potem jak po maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 na 600tyś mieszkańców trafiliście na 2 tych samych speców strasznie mały ten nasz grajdołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 12.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 W ramach automotywacji (i komunikacji wzajemnej) założyliśmy dziennik. Zapraszam do czytania i komentowania. Tam też kilka fotek.Zaraz kończę pracę i jadę na budowę, nie minie 5 godzin i będę na miejscu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 12.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie Tak sobie przeczytałem i pomyslałem... może ktoś z Was by się podzielił jakimiś namiarami na parkieciarzy. Jest mi co prawda jeszcze kawałek do parkietu, ale skoro niektórzy z nich mają takie terminy, to może warto byłoby wcześniej się umówić Pozdrawiam Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.B. 12.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 aishan dzięki za zainteresowanie Sonika Dziękuję za te namiary, ale tam też byliśmy i mają bardzo dużo nieaktualnych ofert,dziękuję. Żeby było śmiesznie mieszkamy w Warszawie i córka dostała się na dwa kier. w W-wie i na dwa w Krakowie. Jak widać stara stolica zwyciężyła i będzie studentką geografii na UJ Dziecko szaleje ze szczęścia a rodzice mają problem Pozdrawiam,B.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a co z akademikami? nie chcecie? ach te zycie studenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.08.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A to ja również podłączę się pod temat parkietów. Mamy zamiar je układać pod koniec tego roku. Co prawda wciąż wahamy się pomiędzy parkietem a deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A to ja również podłączę się pod temat parkietów. Mamy zamiar je układać pod koniec tego roku. Co prawda wciąż wahamy się pomiędzy parkietem a deską. Nie wiem co Ci poradzić. My kupiliśmy parkiet, a desek wogóle nie brałam pod uwagę, więc nie wiem czy to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ada, dzięki serdeczne jeszcze raz za przypomnienie mi o Twoim R. M. Widzieliśmy się dzisiaj i jesteśmy umówieni za dwa tygodnie. Uratowałaś mi życie . R. M. jest bardzo miły. Napisz jeszcze proszę o swoim parkieciarzu. Jesteś zadowolona? R. M. bardzo nam Jego zachwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Nie wróciliście jeszcze z wekeendu witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Majka, wróciłem. Reszta bandy została i jakos cicho i dziwnie było dzisiaj rano w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Moje dzieci jeszcze na obozach, ale w wekeend jakos glosno było u nas w domu i .....bardzo rozrywkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts