lidqa 22.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Acha, chciałam jeszcze umieścić tu ogłoszenie. Mianowicie z budowy zostały nam ok. 4 palety białego bk, gr. 24 cm - w sumie 160 szt. (wymiar bloczka 59x24x24). Do tego jeszcze 24 szt. nadproży systemowych. Okolice Wieliczki. Może komuś potrzeba? Chętnie odstąpię za dobrą cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.09.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 no to ja też dołączam...po budowie zostało mi około 50 m2 dachówki .Chętnie taniej odstąpię... Dzieńdoberek....właściwie dobry bo to piątek przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 23.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dzień doberek. dzieki Agacka. Będę dzwonił do nich. Otwieram oczka, a tu mgła w krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 23.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Czy toś z was wie gdzie można kupić śliczny biały wapień na ogrodzenie? Koniecznie biały i koniecznie wapień. Ewentulanie może wiecie kto ma na rozbiórkę jakąś starą chałupę czy pomieszczenie gospodarcze zrobione z tego wapienia. Mam ostańca na działce, więc będe musiał wpasować się w krajobraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Budujemy w Krakowie Batowicach No to witaj sąsiadko!! Często przejeżdżam przez Batowice i pewnie widzę Twój dom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich grupowiczów - nie ma jak piątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.09.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witajcie pewnie pisaliście, ale przypomnijcie starej sklerotyczce Gdzie kupuje się - najtaniej - elemety do wentylacji mechanicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andan 23.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Przyjemnie mieć sąsiada-forumowicza, Słoneczko, pozdrowienia zza miedzy. Na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andan 23.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Lidqa, dzięki za ciepłe słowa. My chcemy zrobić przed zimą jak najwięcej, bo planujemy przeprowadzkę w lecie 06.Przy okazji pytanie do wszystkich. Chcę zrobić podłogę z desek (litych, nie warstwowych). Czy ktoś wie, gdzie można dostać takie deski - jesion, dąb - i nie zbankrutować? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andan 23.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Lidqa, dzięki za ciepłe słowa. My chcemy zrobić jak najwięcej przed zimą, bo w lecie 06 mamy nadzieję już mieszkać w naszym domku.Przy okazji pytanie. Cchcę położyć podłogi z litej deski (jesion lub dąb). Czy ktoś wie, gdzie można dostać takie deski i nie zbankrutować przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andan 23.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Sorry, coś mi nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Andan, mogłaś usunąć dodatkowy post, gdyby był ostatnim. Jest po prawej stronie taki krzyżyk do tego celu Niepotrzebnie zablokowałaś go tym z "sorry" i teraz możesz np. zmienić treść jednego z nich, klikając w ikonkę "edytuj". A w ogóle, to nic się nie stało. Pewnie chciałaś szybko zobaczyć co napisałaś Trzeba poczekać aż samo się pokaże, bo inaczej zawsze będzie podwójny. Taki skrypt. A mój mały domek na razie stoi bez zmian. Czekamy na pozwolenia rozbudowy, którą zaczniemy na wiosnę (mam nadzieję). Póki co, wciąż robimy porządki w otoczeniu, bo było strasznie zaniedbane. Ta fotka z mapki z podpisu jest już nieaktualna, bo przed domkiem mamy trawnik i skalniaczek. Nie ma już tych chaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andan 23.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dzięki za rady, Słoneczko, pewnie zaraz się nauczę (ćwiczenie czyni mistrza). To Ty na razie jesteś na etapie "ogrodniczym"? Ja też od tego zaczęłam. Na mojej działce jeszcze wiosną 04 było pole orne, a teraz na jej połowie jest trawnik, iglaki, klomb z różami, pergola i parę mniejszych grządek. Na reszcie działki budowa. Zaczęłam urządzać ogród na rok przed rozpoczęciem budowy, bo to wszystki wolniutko rośnie, a nie chciałabym mieszkać w księżycowym krajobrazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 A myśmy właśnie dzisiaj odebrali WZtkę!!! Bez żadnych ograniczeń! http://members.cox.net/scavenger7/Smilies/drunk.gif Pół roku się z tym zbierali http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/pyskacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Gratuluję!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h045.gif To kiedy start??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dopiero na wiosnę. Akurat kończymy spłacać auto i laptopa, więc będzie na nowy kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 To masz trochę czasu na spokojne przygotowanie się "do tematu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Słoneczko - jak to gdzie jestem? Jestem tam gdzie mam być, ale niedługo będę gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Moje gratulacje, Zbyszku! Trzaby rozpropagować Twoją mapkę, co by się nowi dopisywali, a "starzy" ewentualnie odświeżyli zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Propaguj, propaguj. Jak to się dawniej mówiło: "Reklama jest dźwignią handlu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts