Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gadżety + odrobina wyobraźni - ot wszystko, co potrzeba, żeby przekonać się o odrębności płci. Ja na przykład uzywam ostatnio dwóch gadżetów: aparatu cyfrowego i 19 ekranu LCD. Fotografuję ostatnio wszystkie napotkane... ogrodzenia drewniane :D a potem omawiam je z żoną. :D Jak się okazuje, to co dla mnie jest "sztachetą" moja lepsza połowica odczytuje jako: "kształt falliczny" :o . O odmiennym zupełnie postrzeganiu kolorów już nie wspomnę - boć to klasyka :D. NO i wreszcie absolutnie odwrotne ustalenie ważności funkcji estetycznych w stosunku do użytkowych. :D

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do takiej współpracy to trzeba mieć "cierpliwość". To odbywa się na zasadzie "ja mu o niebie, a on mi o chlebie" 8) :wink: Poza tym "nie" oznacza "tak" i odwrotnie. Jak w to wmieszamy jeszcze elektrogadżety to ..........oczywiscie robi się bardziej absurdalnie :wink:

To sie zaczyna w dzieciństwie, od nauki rozpoznawania marek aut :wink:

No jasne, moja córka w wieku około 3 lat rozpoznawała dosyć dużo marek samochodów. Zajmowała się tym w czasie oczekiwania na autobus zaskakując wszystkich zgromadzonych na przystanku. Już z tego wyrosła. A mój dorosły kuzyn jeszcze nie. I to jest właśnie różnica płci!

PS. Ponawiam pytanie o wykonawcę reku. proszę o rady :roll:

Witam wszystkich serdecznie....

Moze i ja cos tutaj naskrobie.....

Generalnie remontuję dom z lat 70 w okolicach Czernichowa....

Sporo zrobiłem.... miałem nadzieje się przeprowadzić tej jesieni, ale chyba na wiosne przełoze tę decyzję....

Jeszcze wiele do zrobienia a ta pora roku/zima/ niestety nie sprzyja....

Pozdrawiam all.....

ja tam staram się do siebie nie mieć pretensji... 8) do wszystkich na około ale nie do siebie! Wiesz, żeby nie podcinać gałęzi ...i się motywować do dalszego działania...

wygodna pozycja..... rozumiem..... ale samokrytyka tez jest motorem do dalszego i jeszcze lepszego działania

I teraz rozumiem powiedzenie 1 dom dla wroga 2 na sprzedaz a 3 dla siebie.,....