Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć. Majeczko w sprawie php - jak Ty mówisz, że tanio , to znaczy, że chcesz to mieć za miskę ryżu :D Wrzuć zapytko na grupę krakow.ogloszenia - jakis studenciak zaraz sie znajdzie. A najtaniej to kup podręcznik na allegro (uzywany) do PHP i za dwa, trzy miechy sama zrobisz. :D :D

Cześć. Majeczko w sprawie php - jak Ty mówisz, że tanio , to znaczy, że chcesz to mieć za miskę ryżu :D Wrzuć zapytko na grupę krakow.ogloszenia - jakis studenciak zaraz sie znajdzie. A najtaniej to kup podręcznik na allegro (uzywany) do PHP i za dwa, trzy miechy sama zrobisz. :D :D

jaro, skąd tak mnie znasz? :lol: :lol: :lol:

cały wic polega na tym, że informatyk dostanie ode mnie wszystko na tacy. Potrzebny mi jest do zapisania zawartości w robaczkach :wink:

ja chcę już a nie za 2, 3 miechy 8)

cały wic polega na tym, że informatyk dostanie ode mnie wszystko na tacy. Potrzebny mi jest do zapisania zawartości w robaczkach :wink: ja chcę już a nie za 2, 3 miechy 8)

No właśnie, to jest jakaś umiejętność - te robaczki, po za tym wiele dobrych firm robi projekt za free, więc to nie argument. 8)

Majeczko - spróbuj studenciakiem, tylko nie narzekaj potem na nieterminowość, niesolidność itp. :)

Kup na allegro, i czytajcie z Tomkiem na spółkę - będzie o połowę szybciej :D .

Pamiętaj, że książkę potem możesz jeszcze odsprzedać, więc część kosztów się zwróci :D .

Widziałm projekty firm - nie nadają sie do niczego. Znam też realizacje za kupe kasy - do d.upy :roll:

Nie sztuka wydać kasę, sztuką jest ją wydać i być zadowolonym.

Teraz co drugi to mówi, że projektuje strony. :wink:

nie wiem dlaczego, ale jakos zasmucił mnie Twoj post :roll:

Widziałm projekty firm - nie nadają sie do niczego. Znam też realizacje za kupe kasy - do d.upy :roll:

Nie sztuka wydać kasę, sztuką jest ją wydać i być zadowolonym.

Teraz co drugi to mówi, że projektuje strony. :wink:

nie wiem dlaczego, ale jakos zasmucił mnie Twoj post :roll:

Jak w każdej branży - są fachowcy i fachowcy. Nie chciałem Cię smucić :( - ja mam z kolei często klientów, którzy sami wszystko wiedzą najlepiej, sami sobie zrobią, tylko potrzeba im "taki drobiazg" dorobić. Ale wiesz jak to jest z drobiazgami - nawet tanie linie lotnicze mają jednak jakąś dolną granicę ceny.

Mówię serio, Majeczko - popróbuj na jakiejs liście krakowskiej, tam są fachowcy, co głodem przymierają i chwycą się każdej fuchy za każde pieniądze. Druga możliwość - zrobić to samemu, nie święci garnki lepią :D .