pitbull 30.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jesli Majka jezdzisz z taka predkosci z jaka piszesz posty to ja na Twej drodze nie chcialbym sie znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 30.11.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dorotazab wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jesli Majka jezdzisz z taka predkosci z jaka piszesz posty to ja na Twej drodze nie chcialbym sie znalezc. mój samochód ma ogranicznik predkości Jeżdżę pewnie wolniej niz większość Was. Ale pierdoły drogowe mnie denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Moj tez ma ogranicznik. Jest taki precik na szybkosciomierzu ktory ogranicza wychylenie wskazowki predkosciomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.11.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 no bez dramatów...właśnie wróciłam z Krakowa i nie ma lodu nic a nic, bez paniki, da się poszalć...między pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 02.12.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Tak sobie przegladam Agacka - Twoja stronke - piekne widoczki macie a teraz zima jak wszystko sniegiem przykryte to wieczorkem tylko swiatelka widac jak migoca w domkach - ummmm jak w bajce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 witajcie. Ile może kosztować zrobienie strony w php-ie? Oczywiście najtaniej Strona z wieloma mozliwościami, według projektu. Kto cokolwiek wie na temat to bardzo proszę o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.12.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 czekaj, czekaj jeszcze troszkę a śniegi zejdą...i wylezą moje sterty desek i innych pobudowlanych rzeczy do sprzątnięcia...rety kiedy ja się z tym upotam ...a tak w ogóle to dzieńdoberek wszytkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ano witajcie. Na tym dziwnym swiecie jedna z rzeczy ktora mi sie wczoraj spodobala to spadek cen paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ano witajcie. Na tym dziwnym swiecie jedna z rzeczy ktora mi sie wczoraj spodobala to spadek cen paliwa. jak to wytlumaczyć? bo przecież nie prezentem mikołajowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Nie bede tego tlumaczyl ... ja bede z tego korzystal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Witajcie. A gdzie ono spadło? Chyba muszę się lepiej rozglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 na każdej stacji spadlo, prawie o 20groszy. Może przerzucimy sie z powrotem na benzynke Co z moim php- em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć. Majeczko w sprawie php - jak Ty mówisz, że tanio , to znaczy, że chcesz to mieć za miskę ryżu Wrzuć zapytko na grupę krakow.ogloszenia - jakis studenciak zaraz sie znajdzie. A najtaniej to kup podręcznik na allegro (uzywany) do PHP i za dwa, trzy miechy sama zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.12.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Witajcie, u mnie na Neste E95 3.79 zł, ale ja wolę LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć. Majeczko w sprawie php - jak Ty mówisz, że tanio , to znaczy, że chcesz to mieć za miskę ryżu Wrzuć zapytko na grupę krakow.ogloszenia - jakis studenciak zaraz sie znajdzie. A najtaniej to kup podręcznik na allegro (uzywany) do PHP i za dwa, trzy miechy sama zrobisz. jaro, skąd tak mnie znasz? cały wic polega na tym, że informatyk dostanie ode mnie wszystko na tacy. Potrzebny mi jest do zapisania zawartości w robaczkach ja chcę już a nie za 2, 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 cały wic polega na tym, że informatyk dostanie ode mnie wszystko na tacy. Potrzebny mi jest do zapisania zawartości w robaczkach ja chcę już a nie za 2, 3 miechy No właśnie, to jest jakaś umiejętność - te robaczki, po za tym wiele dobrych firm robi projekt za free, więc to nie argument. Majeczko - spróbuj studenciakiem, tylko nie narzekaj potem na nieterminowość, niesolidność itp. Kup na allegro, i czytajcie z Tomkiem na spółkę - będzie o połowę szybciej . Pamiętaj, że książkę potem możesz jeszcze odsprzedać, więc część kosztów się zwróci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Widziałm projekty firm - nie nadają sie do niczego. Znam też realizacje za kupe kasy - do d.upy Nie sztuka wydać kasę, sztuką jest ją wydać i być zadowolonym. Teraz co drugi to mówi, że projektuje strony. nie wiem dlaczego, ale jakos zasmucił mnie Twoj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Widziałm projekty firm - nie nadają sie do niczego. Znam też realizacje za kupe kasy - do d.upy Nie sztuka wydać kasę, sztuką jest ją wydać i być zadowolonym. Teraz co drugi to mówi, że projektuje strony. nie wiem dlaczego, ale jakos zasmucił mnie Twoj post Jak w każdej branży - są fachowcy i fachowcy. Nie chciałem Cię smucić - ja mam z kolei często klientów, którzy sami wszystko wiedzą najlepiej, sami sobie zrobią, tylko potrzeba im "taki drobiazg" dorobić. Ale wiesz jak to jest z drobiazgami - nawet tanie linie lotnicze mają jednak jakąś dolną granicę ceny. Mówię serio, Majeczko - popróbuj na jakiejs liście krakowskiej, tam są fachowcy, co głodem przymierają i chwycą się każdej fuchy za każde pieniądze. Druga możliwość - zrobić to samemu, nie święci garnki lepią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.12.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 narazie zrobimy w htmlu. Może uda mi trafić na jakiegoś przymierającego glodem, to przerzucę się na php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts