zbyszekP 03.12.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Jezeli znajdziesz informatyka przymierającego głodem, to obawiam się, że niezbyt dobrze to będzie świadczyć o jego umiejętnościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardi 03.12.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witajcie Szukam dobrego architekta, ktory projektuje domki jednorodzinne na okraglo i cos takiego jak domek na pochylej dzialce, atresola czy schodki w salonie to dla niego nie pierwszyszna Ponadto szukam jakiejs sprawdzonej ekipy do stanu surowego otwartego chce budowac w okolicy Mogilan przyjme tez ziemie jesli ktos ma nadwyżki Za wszystkie informacje z gory Wam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 03.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Kasiu, Kingo i Ardi - jak tylko odnajde numer do ekipy z ktorej jestesmy zadowoleni - wysle Wam na priv'a.Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie. Strona narazie będzie w html'u. I to z prozaicznego powodu, codziennie wpada mi kolejny pomysł co na niej musi jeszcze być. Ja zajmuję sie grafiką - Tomka przymuszę do robaczków i hyperlinków Jak juz będzie dobrze działać, to po roku przejdziemy w php. P.S. Melduję, że wentylacja nawiewna działa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.12.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No widzisz jak sobie zgrabnie poradzilas. Nic tylko brac przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Cześć. Majeczko - a co robiłaś w kwestii wentylacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majeczko a wywiewna tez ?? A propos, czy planujesz obudowe kominka na przełomie stycznia/lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No widzisz jak sobie zgrabnie poradzilas. Nic tylko brac przyklad to sie jeszcze okaże Cześć. Majeczko - a co robiłaś w kwestii wentylacji ? w naszym projekcie była tylko wywiewna. jednakże stwierdziliśmy, że dusimy się - co oznacza, że nad ranem paruja nam okna, jak otwiera się drzwiczki kominka to wylatuje troche dymu do pokoju itp. Zrobilimy: po poddaszu zostały rozciągnięte rury setki i końcówki wpuszczone przez strop do pokoi. Do rur została podłączona nagrzewnica i wentylator kanałowy. Potem tylko wybic otwór na zewnątrz + filtr wymienny. Działa A propos, czy planujesz obudowe kominka na przełomie stycznia/lutego planowałam, a coś się zmieniło w moich planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.12.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 MAJECZKO, czyli planujesz. Tak czy FOREST bedzie u Ciebie wcześniej na wizji lokalnej, pomiarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 MAJECZKO, czyli planujesz. Tak czy FOREST bedzie u Ciebie wcześniej na wizji lokalnej, pomiarze?? Był już, ma przysłac cos jak wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.12.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Pod koniec stycznia też mogę być na etapie robienia kominka. Co/kto to jest ten FOREST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.12.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witajcie, Majka, hmm, spóżniłem sie, musze sie z nim umówic sam a jak sie dogadamy to w trakcie roboty u Ciebie zrobi u mnie mała "fuchę" , o którek kiedys ci mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pod koniec stycznia też mogę być na etapie robienia kominka. Co/kto to jest ten FOREST? uzytkownik forum ze Sląska. Wykonawca kominków. Zaglądnij do wnętrz, tam czasami pisuje. witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zbysiu, Majka zapomniała ,ze on jest tez NATURA zob. "'kOMINKI nasze...!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dziękuję za wyjaśnienia. Nieomieszkam przeczytać ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witajcie, witajcie....jak tam mikołajki....opowiadajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Mikołajki, całkiem nieźle. Dostałam rowerek do ćwiczeń, juz go dzieci zajeździły i poszedł do zwrotu Na pocieszenie dostałam ................. adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Po co ci adwokat . .. rozdzielnosc majatkowa ustalacie czy gorzej U mnie chodzil od tygodnia ale glownie nie do mnie - no coz nie bylo sie grzecznym to i efekty sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 takiego adwokata dostałam http://images180.affili.net/875/967875_1.jpg a kto narozrabiał? zona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts