Agacka1719499039 21.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Jaro dzięki za pamięć radzę sobie całkiem nieźle, śnieg w miarę padania powoduje po prostu przyzwyczajenie do niego...odśnieżamy i wyjeżdżamy tak w srócie. Zakupy wczoraj odbębnione, po nocy w tesco inaczej nie dajemy rady W domu sajgon...ściana kominkowa się robi już drugi tydzień i końca nie widać... czarna rozpacz więc dom nie posprzątany nic a nic, nic nie ugotowane i przygotowane na wigilijny najazd rodziny Jak nie zwariuję do soboty to będę wielka...! W każdym razie od jutra siedzę i walczę w domu więc trzymajcie się cieplutko do po świąt! Aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczęśliwe, jak ten jeden Wigilijny Wieczór Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku szczytom. WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1466_2004-1852.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Majka Poważnie tak Krzeszowice zasypało?! Pozdro dla wszystkich nie, u nas jeździ się milutko. To w Krakowie, jak troche sypnie, sypie się cała komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 22.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 dzięki...Agacka za życzenia. miło jest, już czuć święta... mimo, że roboty od jasnej cholery, a w święta wizyty i rewizyty... na pewno mało się wypocznie....ale cóz.. tak z roku na rok... można się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji nadchodzacych Swiąt Bozego Narodzenia i Nowego 2006 roku, życzę Waszej grupce wszystkiego najpiękniejszego i najcieplejszego na świecie.... Zdrowia- zeby Was omijały wszystkie choróbska Miłości - zeby była taka co porywa za soba na koniec świata Przyjazni - takiej co wyciagnie do Was rekę w trudnych momentach Waszego życia Marzeń- po których nie chce sie otwierac oczu.... i jeszcze wiele , wiele wspaniałych rzeczy.... Miłych Swiat Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Co tu się dzieje... w krakowskiej się Świąt nie obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.12.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 obchodzi sie..... obchodzi....ale sypie znów niemiłosiernie... jak tak dalej pójdzie... to do rana będzie rozbijd..pa.... ale cóz miesiące zimowe maja swoje prawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Co tu się dzieje... w krakowskiej się Świąt nie obchodzi? Hej. No właśnie się obchodzi - zdrowo, to znaczy bez komputera i bez internetu. Ech, szkoda, że już po świętach. Kto w pracy a kto się byczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 28.12.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich serdecznie! Jestem z Krakowa i na wiosnę chcę zacząć budowę domku niedaleko dolinek podkrakowskich (gmina Zabierzów). Obecnia załatwiam formalności, a potem jeszcze tylko wode dociągnąć i jazda z budową. Domek z poddaszem użytkowym ~150m2 pow. użytk. z garażem 1-stanowkowym, działka 11 arów. Poszukuję firmy co postawi domek do stanu surowego, kierownkia budowy oraz inspektora nadzoru. Jakby ktoś mógł polecić jakieś godne zaufania firmy i ludzi to będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich i najlepszego na Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 28.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich po dłuższej przerwie.Dla wszystkich zasypanych śniegiem widoczek: świt z mojego okna.http://img521.imageshack.us/img521/7465/widok11eh.jpgto była ta dobra strona zimy,ta zła strona jest tak, że DROGI ZASYPANE!!!Tu szczególne pozdrowienia przesyłam dla Agi i Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracz 28.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam, chciałem się przywitać, to mój pierwszy post Klamka zapadła, decyzja podjęta - na wiosnę rozpoczynam budowę małego domku (130m w parterze, bez poddasza użytkowego) u wylotu doliny Kluczwody, gmina Wielka Wieś. Gdyby ktoś mógł się podzielić wiedzą na temat solidnych wykonawców, będę niezwykle zobowiązany. Szukam raczej ekipy, która zrobi "pod klucz", ale wykonawcy stanu surowego zamkniętego też mogą być. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 29.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam, chciałem się przywitać, to mój pierwszy post Klamka zapadła, decyzja podjęta - na wiosnę rozpoczynam budowę małego domku (130m w parterze, bez poddasza użytkowego) u wylotu doliny Kluczwody, gmina Wielka Wieś. Gdyby ktoś mógł się podzielić wiedzą na temat solidnych wykonawców, będę niezwykle zobowiązany. Szukam raczej ekipy, która zrobi "pod klucz", ale wykonawcy stanu surowego zamkniętego też mogą być. Serdecznie pozdrawiam Pozdrowienia !!! Widać, że chcesz się budować niedaleko mnie. Naprawdę cieszy. Może, jadąc do siebie na budowę (zaczynam również wiosną 2006) będę podpatrywał jak tobie idzie. Ja zaczynam w dolinie będkowskiej (wieś łazy). I właśnie robię to co i ty - znalazłem 2 potencjalnych wykonawców - szukam 3 -ciego. Potem porównanie ofert i do roboty. Jak coś wybiorę z nich wybiorę - to dam ci namiary. Jeśli uda ci się znależć jakiegoś ciekawego wykonawce - rówiez prosze o kontakt. Myślę, że dobry wykonawca 2 domy jednocześnie jest w stanie zrobic. pzdr. szczepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracz 29.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Pozdrowienia !!! Widać, że chcesz się budować niedaleko mnie. Naprawdę cieszy. Może, jadąc do siebie na budowę (zaczynam również wiosną 2006) będę podpatrywał jak tobie idzie. Ja zaczynam w dolinie będkowskiej (wieś łazy). I właśnie robię to co i ty - znalazłem 2 potencjalnych wykonawców - szukam 3 -ciego. Potem porównanie ofert i do roboty. Jak coś wybiorę z nich wybiorę - to dam ci namiary. Jeśli uda ci się znależć jakiegoś ciekawego wykonawce - rówiez prosze o kontakt. Myślę, że dobry wykonawca 2 domy jednocześnie jest w stanie zrobic. pzdr. szczepek Oo, to już jest nas trzech, bo i stuk też jakoś w okolicy Oczywiście zapraszam serdecznie, również na herbatę albo kawę, bo ja mieszkam tam gdzie buduję - kupiłem działkę z domem, który chciałem wyremontować, ale jak zobaczyłem kosztorysy remontu... Dość powiedzieć, że kosztowało mnie to 6 tys. (projekt, inwentaryzacja, instalacje), żeby się dowiedzieć, że w tej samej cenie postawię nowy. No ale zdobyłem dzięki temu pierwsze doświadczenia, po pierwsze mam już nieco opanowany bieg przez płotki w urzedach, po drugie wykonawcy - na 7 firm które wzięły dokumentację, 3 już się nie odezwały, dwie zadzwoniły, że mają poślizg a potem też umilkły, a tylko dwie zrobiły kosztorysy - niestety jedna z nich splajtowała miesiąc potem Tak że po pierwszej selekcji solidności mam potencjalnego 1 wykonawcę z 7. No włos się jeży pozdr. Gracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witajcie Wszystkiego co najlpesze z poczatkie Nowego Roku dla przyszlych potencjalnych Inwestorow jak rowniez dla juz mieszkajacych budowlanych wyjadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witajcie jako rzecze Pitt!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 I ja podpinam się pod te jakże wymowne życzenia Noworeczne... Jak Wam minęły Sylwestrowe Szaleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Spokojnie, w nowym domu. Dzieciaki miały radoche, baloniki, pokaz ogni sztucznych, "smerfne hity" i oczywiscie "trele morele" Wokół pełno sniegu, bajkowo, ogień w kominku,. Ale w przyszłym roku sprzedajemy dzieciaki, juz mamy załatwione i idziemy na dorosłego sylwestra!! Nam też się cos nalezy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witajcie z nowym rokiem Bylismy w górach, śniegu masa, obżarstwo nieprzystojne, trochę narciarstwa. czas milo upłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.01.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Spokojnie - przezylem, ale bylem w takim amoku ze dopiero przed bramka wjazdowa na autostrade katowicka o 5.00 przyszlo mi do glowy ze to jednka nie tam chcialem dojechac Co to sa "trele-morele" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 No to wszyscy w normie sylwestrowej.... ja podobnie przed kominkiem w zaspie śniegu tylko nart nie było czego nie mogę przeżałować...ale jak to mówią, nie wsystkie sroki...(nie czepiam się sokołów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.01.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Pitt, to szampan dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts