pitbull 05.01.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie. Fantastycznie oszkliwione drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie. Fantastycznie oszkliwione drogi. witajcie. nie zauważyłam, a raczej zauważyłam dopiero jak wysiadłam z auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 szczerze już wolę jak jest dużo śniegu...przynajmniej wtedy jest uczciwa walka z przeciwnościami losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 no i blachy się mniej gną w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 no i blachy się mniej gną w razie czego Czasem blachy się gną choć śniegu ani lodu ani na lekarstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 tfu, tfu...pluć przez lewe ramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Aga, z caly szcunkiem ale wlasnie mnie splułaś ... badz tak dobra i pluj pod nogi albo moze jakas deszczulke drewniana nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Pit, trzymaj się prawej strony Agi, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 tfu, tfu...pluć przez lewe ramie... Myślisz, że to by pomogło Toć by sobie człowieka całą szybę w aucie spluła i jeszcze mniej widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No nic to jakis nieprzemakalny kapoczek z kurteczka i napisem "NIE PLUC" ubiore - moze pomoze Swoja droga to tam wysoko w gorach swobodne panuja obyczaje. Im wyzej ktos mieszka tym mniej zwraca uwage na tych z dolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga.................. Dla sokoła powinno być wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 o Pit tu poczułam się zraniona...."na tych z dołu nie zwaraca uwagi"... to raczej odwrotnie ci z "dołu" nawet nie spojrzą w górę...nic tylko liczyć na sokoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traperek 07.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowicpozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc strasznie lakoniczna wypowiedź Prosimy o stan cywilny, projekt, działka, pare zdjęć a tak serio to witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 07.01.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc Daj więcej szczegółów, tzn. z której strony Krzeszowic. Mam kilku, których polecał mi mój nadzór, z nich też wybrałem dla siebie i zaczynam na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traperek 07.01.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 WitamMiejsce budowy Siedlec ( sąsiedztwo Majki) i jeszcze potrzebuje kierownika budowy. Nawiązałem kontakt z kierownikiem z Krzeszowic który bierze 600 zł za zgłoszenie i za każdy wpis 60 zł nie wiem czy to dużo czy mało) pozdrawiamMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traperek 07.01.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc strasznie lakoniczna wypowiedź Prosimy o stan cywilny, projekt, działka, pare zdjęć a tak serio to witamy Stan cywilny : już z GPS-em na palcu Projekt :Sosenka ( no chyba że wyjdzie sosna) Działka: jadąc od Dubia to po prawej stronie ( ok500m od skrzyżowania)nad tym nowym domkiem który juz rok stoi ( surowym stanie )i czeka na media Fotki : mam tylko drogi dojazdowej którą utwardzałem w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 08.01.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich zgromadzonych ! Z przyjemnością włączę się do dysput gdyż jusz dość ukrywania i poczytywania ukradkiem Jestem na etapie żadnym czyli przebijam się przez papiery ale na wiosnę/wczesne lato zamierzam ruszyć z czymś takim. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html Buduję w Olkuszu. Na razie stan 2+1 do zamieszkania ale w tym roku to się zmieni Nerwów mi nie braknie , tylko kasy na pewno. No ale to przecież normalne Gdyby ktoś z szanownych Grupowiczów miał możliwość podzielić się informacją n.t dobrej, sprawdzonej ekipy do stanu surowego to będę wdzięczny. Od czegos i kiedyś trzeba w końcu zacząć, prawda ? Pozdrawiqam wszystkich serdecznie! Crool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam!!! W lecie zaczynam budowę w Bochni. W tej chwili mam działkę, złozone papiery...i dużo zapału Pytanie jest standardowe : Czy ktoś mógłby mi podać na priv. namiary na sprawdzoną ekipę z okolic?? I drugie pytanie: Czy 20 tys za stan surowy otwarty to dużo czy mało?? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena1 08.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich z grupy krakowskiej Chciałabym wystartować na wiosnę z budową w Krakowie, mam złożone papiery na pozwolenie, projekt, działkę...tylko utknęłam w punkcie pt. wybór ekipy/firmy. Nie wiem czy rozmawiać z firmami i zlecić cały stan surowy jednej firmie, czy osobno fundamenty, mury, dach itd. Nikt ze znajomych się nie buduje na razie, może tutaj mogę liczyć na namiary i referencje od zadowolonych inwestorów? Chodzi o stan surowy zamknięty, studniarza, ogrodzenie, elektryka(projekt przyłącza). Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts