Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Miejsce budowy Siedlec ( sąsiedztwo Majki) i jeszcze potrzebuje kierownika budowy. Nawiązałem kontakt z kierownikiem z Krzeszowic który bierze 600 zł za zgłoszenie i za każdy wpis 60 zł nie wiem czy to dużo czy mało)

pozdrawiam

Mario

poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic

pozdrawiam i dziękuję za pomoc

strasznie lakoniczna wypowiedź :roll: Prosimy o stan cywilny, projekt, działka, pare zdjęć 8) :lol:

a tak serio to witamy :D

Stan cywilny : już z GPS-em na palcu

Projekt :Sosenka ( no chyba że wyjdzie sosna)

Działka: jadąc od Dubia to po prawej stronie ( ok500m od skrzyżowania)nad tym nowym domkiem który juz rok stoi ( surowym stanie )i czeka na media

Fotki : mam tylko drogi dojazdowej którą utwardzałem w październiku

Witam wszystkich zgromadzonych :p !

Z przyjemnością włączę się do dysput gdyż jusz dość ukrywania i poczytywania ukradkiem :oops:

Jestem na etapie żadnym czyli przebijam się przez papiery ale na wiosnę/wczesne lato zamierzam ruszyć z czymś takim.

http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html

Buduję w Olkuszu. Na razie stan 2+1 do zamieszkania ale w tym roku to się zmieni :oops: :lol:

Nerwów mi nie braknie , tylko kasy na pewno. No ale to przecież normalne :D

Gdyby ktoś z szanownych Grupowiczów miał możliwość podzielić się informacją n.t dobrej, sprawdzonej ekipy do stanu surowego to będę wdzięczny. Od czegos i kiedyś trzeba w końcu zacząć, prawda :wink: ?

Pozdrawiqam wszystkich serdecznie!

Crool

Witam!!!

W lecie zaczynam budowę w Bochni. W tej chwili mam działkę, złozone papiery...i dużo zapału :p

Pytanie jest standardowe :D : Czy ktoś mógłby mi podać na priv. namiary na sprawdzoną ekipę z okolic??

I drugie pytanie: Czy 20 tys za stan surowy otwarty to dużo czy mało??

Z góry dziękuję za odpowiedzi :D

Witam wszystkich z grupy krakowskiej :D

Chciałabym wystartować na wiosnę z budową w Krakowie, mam złożone papiery na pozwolenie, projekt, działkę...tylko utknęłam w punkcie pt. wybór ekipy/firmy. Nie wiem czy rozmawiać z firmami i zlecić cały stan surowy jednej firmie, czy osobno fundamenty, mury, dach itd.

Nikt ze znajomych się nie buduje na razie, może tutaj mogę liczyć na namiary i referencje od zadowolonych inwestorów?

Chodzi o stan surowy zamknięty, studniarza, ogrodzenie, elektryka(projekt przyłącza). Pozdrawiam serdecznie!