_ali_ 09.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 O kurka wodna - jaki się ruch zrobił od początku roku. Nowy rok nowe zapały do budowania. Fajnie, będzie co czytać o poczynaniach budowlanych grupy krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 O kurka wodna - jaki się ruch zrobił od początku roku. Nowy rok nowe zapały do budowania. Fajnie, będzie co czytać o poczynaniach budowlanych grupy krakowskiej No własnie , ruch jak na autostradzie!!! Witam wszystkich starych i nowych w mrozny poniedziałek u mnie o 6.00 -14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Milena - ja moge ci podać namiary na ślusarza ale z Bochni (wiem, że robi też w Krakowie) Jesli oczywiście myślisz o metalowym ogrodzeniu- coś tam z betonami tez chyba robi A ja dalej czekam na wiadomości o ekipie z moich okolic... I czekam... I czekam... I czekam... Mam nadzieję, że dobrzy ludzie pomogą Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Paulka, ja poprosze namiary tego goscia od ogrodzenia (ślusarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.01.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witajcie mlodzi piekni i starzy piekni niemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.01.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 no i widzisz nikt na apel nie odpowiedział....hihihihihimnie tam wszystko jedno mogę być młoda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 09.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No to witam po przerwie światecznej beznetowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 opowiadaj....gdzie byłaś jak Cię nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witajcie. Na narty się nie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witajcie, nie, nie jeździmy Odezwał sie forest, mysli intensywnie o tobie, a raczej o twoim kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 nie wybieram się nigdzie ...nie mam czasu spokojnie poodychać a co dopiero jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Nudziarze Aga, Ty masz górkę pod domem. Podobno koło mnie też sie otwiera jakis wyciąg. Trzeba bedzie przetestować. Cieszę się, że może bedę miała obudowę kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.01.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witajcie. Oj. Faktycznie wiele osób zamierza i przymierza się do ciężkich robót... na wiosnę.tez szukam ekip, tez szukam. nie takie proste dobrą ekipę znaleźć Czy wiecie coś na temat jakości dachówki firmy wienerberger? Seria Koramic? Ktoś ją z was kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Majka nie zapomnij o zdjęciach kominka...a jakie są jego wizje póki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.01.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Z pewnosćia swietliste - u Majki inne nie wystepuja - no chyba ze te z drugiego kranca psyche ... te mrocze, straszne i tajemnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Z pewnosćia swietliste - u Majki inne nie wystepuja - no chyba ze te z drugiego kranca psyche ... te mrocze, straszne i tajemnicze Pit, a Ty skąd wiesz Polowa będzie świetlista, a polowa mroczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 to ja poproszę chociaż o jakiś szkic? zaciekawiona jetem straszliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 10.01.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Wpadłem na chwilę pod koniec dnia roboczego i widze ruch jak na Mogilskim Od razu widać, że sezon sie zbliża. Agacka> bardzo dziękuję za wieści. Dziennik przeczytaliśmy z małżowiną od deski do deski i : podziwiamy niesamowite zasoby energii oraz zazdrościmy domku. Matulu najmilejsza! Piękny! Zwłaszcza, że zestawienie kolorystyczne takie jak chcieliśmy (vide "Belveder" w Zakopcu). Chcieliśmy, bo niestety ale mamy narzucone w warunkach, że kolor ma być czerwony lub brąz i marzenia poszły się bujać. Nie wiecie może czy zmiana tego (kolor dachu) jest do zrobienia/załatwienia? A jak jusz przy dach jesteśmy to faktycznie- trzeba zacząć biegać za cieślą bo byle sztubak tego nie zmontuje poprawnie jeżeli w ogóle. Całe szczęście, że na Podhale mamy niedaleko a tam górali znających się na rzeczy może utrafi. Ehhh.... no nic wracam do Exela. Z radością oczywiście. 3majcie się. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena1 10.01.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Agata: dzieki za namiar, już się skontaktowałam i umówiłam na rozmowę, tak przy okazji może krąży po forum jakaś lista pytań, które powinny paść na takim swoistym "castingu"? na co zwracać uwagę, o co pytać, co powinno mnie ostrzec, że z wykonawcą coś jest "nie tak". Paulko: jestem chętna na namiar na slusarza, znasz może jego cennik? Jakie macie doświadczenia z hurtowniami w Krakowie i okolicach? Lepiej zamawiać w róznych czy nastawić się na wspólpracę z jedną i wynegocjować stały rabat? Pozdrawiam wszystkich i dzięki za dobre rady! Milena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 10.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam. Też buduję w okolicach Krakowa. Czekam na wiosnę z resztą prac,bo na jesień chciałbym zamieszkac na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts