Piotrek1 03.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Instalacja nie przystosowana do takiej liczby uzytkowników i rekordowego poboru gazu - to wina Gazowni a nie Wassermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Instalacja nie przystosowana do takiej liczby uzytkowników i rekordowego poboru gazu - to wina Gazowni a nie Wassermana rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko, gdyby taka niebezpieczna rura zawisła na twoim ogrodzeniu? Dlaczego mieszkańcy bielan zostali wyróżnieni spośród tych wszystkich co mieli niedogrzane mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 można Wassermana wypożyczyć do końca sezonu parlamentarnego ......... ......może TPSA powiesiłaby u mnie jakiś kabel na płotach albo na stemplach (mogę wnieść wkład własny ), gaz też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 oddamy Ci go za frico niech tylko ktoś mu domek za darmo wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 oddamy Ci go za frico może za tę "drugą nitkę krakowską" GAZPROM się nim zajmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 taka niteczkę byś chciał? http://bi.gazeta.pl/im/2/3145/z3145202G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 taka niteczkę byś chciał? http://bi.gazeta.pl/im/2/3145/z3145202G.jpg widziałem w Wyborczej ciekawe czy Osama... widział PS. co z brykietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 grzeję gazem. Z normalnej, podziemnej nitki Nie miałam czasu załatwiać, chyba juz tak zostanie Znaczy mam jeszcze ze 3 kubiki drewna na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 03.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 hahah... ale dziś we Faktach w TVN Wasserman, wyjasnił, że interweniował bo osiedle na którym mieszka nie miało prądu przez 6 godzin..... to w ramach rekompensaty bez żadnego zgłoszenia załozyli 2 km rury gazowej... /"pod napięciem"/ hehhe... Marcin Wrona ma pole do poPiSu...hahahano kabaret za darmo.....a przygotujcie się będą jeszcze większe jaja... Giertych i Lepper na tego nie będą żałowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 05.02.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czy znacie solidnego stolarza, który robi porzedne schody? gościa z pomysłem bo sprawa nie jest łatwa..... krajanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 U wiekszosc stolarzy u ktorych widzialem schody, po przyjrzeniu sie im blizej mozna bylo apopleksji dostac. Ale w Wieliczce mozesz zapytac u (chyba) Stryszowskich. Stolarnia niedaleko salonu Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Pomóżcie, bom w kropce. Czy zna ktoś z doświadczenia jakość tej firmy? Opis mają wyjątkowo zachęcający, a i ceny chyba też. http://www.interdom.pl/pl/?nzw=start Zajmują się wszystkim od A do Z. Z wpłatą też jest ok, bo trzeba zapłacić 25% wartości domu, a resztę w miarę postępu prac, co dla kredytobiorców jest dużą wygodą Nic nie kosztuje utrzymanie pracujących ekip, a na dodatek mają własnych fachowców wszystkich specjalności i piszą też, że dbają o porządek na budowie, czyli sprzątają po sobie. No i budowa takiego domu trwa... 3 miesiące. Czy to wszystko jest możliwe? Podoba mi się np. ten dom z działu "realizacje", który wygląda jakby pasował do naszej koncepcji domu 3-mieszkaniowego, tj. parter dla rodziców, a na poddaszu 2 mieszkania dla dzieci, czyli nie całkiem bliźniak, bo bez rozdzielającej parter ściany: http://www.interdom.pl/pl/img/proj02c.jpg http://www.interdom.pl/pl/img/proj02e.jpg http://www.interdom.pl/pl/img/proj02b.jpg Miał ktoś z Was doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 To firma Interdom? bo nigdzie nie widzę nazwy. - nie podoba mi sie branie zaliczki 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 takie linki znalazłam:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=955030&highlight=interdom#955030http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=546691&highlight=interdom#546691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Słoneczko, najlepiej to chyba jak porozmawiasz z właścicielami juz zbudowanych domów. Jakoś sprytnie do nich dotrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nie lubie góralszczyzny Najlepiej by było gdybyć spojechała na budowę aktualnie realizowaną i porozmawiała z dwoma Inwestorami na temat tej firmy. Ja nie wierze w idylle budowania z jakąkolwiek firmą. Jeśli bedziesz miała przygotowane fundamenty to postawienie tego typu budynku o konstrukcji drewnianej jest możliwe w podanym okresie czasu. Przy czym na tych zdjeciach sa tez fragmenty ktore bynajmniej nie świadczą o perfekcjoniźmie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja lubię góralszczyznę I nie miałam większych stresów przy budowaniu, spowodowanych ekipą... Dzieńdoberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 06.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 dzięki pitbull zwasze można na Ciebie liczyć gdzie przetestowałeś fach pana Stryszowskiego - jeżeli u siebie to biorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czekaj, czekaj Aga ... u Ciebie teraz będzie etap osiadania i zastanawiania sie czemu akrat tutaj pęka (odpukać). net@ - niestety nie zawsze. Ja nie mam schodow drewnianch, natomiast takowe tak byly i sobie poogladalem. Ale nie twierdz , ze to byl ideal, ale w porownaniu do innych ktore widzialem wczesniej byly o niebo lepsze. Generalnie technicznie wygladaly na odrobione, zabiegowe z ladym maskowaniem podstopnic. Najwiekszy problem (i to chyba u wiekszosci) to dobor materialu na stopnie. Potrafia czasami w najbardziej widocznym miejscu wstawic sek lub deske sina - bo zal im wysegregowac material i probuja udowodnic ze w kazdym innym przypadku to im sie nie oplaca lub cena powinna byc znacznie wyzsza , bo maja duzo odpadu. Mnie robil 2 rzeczy, z jednej bylem zadowolony bardziej z drugiej mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Słoneczko, najlepiej to chyba jak porozmawiasz z właścicielami juz zbudowanych domów. Jakoś sprytnie do nich dotrzej No właśnie próbuję Ale czekam też na odpowiedź z Interdomu. Prosiłam ich o rzuty tego domu ze zdjęć. Fakt, że dodzwonić się do nich nie można... A może znacie jakąś solidną firmę z Krakowa lub okolic, która buduje kanadyjczyki? Majka, dzięki za linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts