Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Instalacja nie przystosowana do takiej liczby uzytkowników i rekordowego poboru gazu - to wina Gazowni a nie Wassermana

rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko, gdyby taka niebezpieczna rura zawisła na twoim ogrodzeniu?

Dlaczego mieszkańcy bielan zostali wyróżnieni spośród tych wszystkich co mieli niedogrzane mieszkania? 8)

hahah... ale dziś we Faktach w TVN Wasserman, wyjasnił, że interweniował bo osiedle na którym mieszka nie miało prądu przez 6 godzin..... to w ramach rekompensaty bez żadnego zgłoszenia załozyli 2 km rury gazowej... /"pod napięciem"/ hehhe... Marcin Wrona ma pole do poPiSu...hahaha

no kabaret za darmo.....

a przygotujcie się będą jeszcze większe jaja... Giertych i Lepper na tego nie będą żałowac....

Pomóżcie, bom w kropce.

Czy zna ktoś z doświadczenia jakość tej firmy? Opis mają wyjątkowo zachęcający, a i ceny chyba też.

http://www.interdom.pl/pl/?nzw=start

Zajmują się wszystkim od A do Z. Z wpłatą też jest ok, bo trzeba zapłacić 25% wartości domu, a resztę w miarę postępu prac, co dla kredytobiorców jest dużą wygodą :)

Nic nie kosztuje utrzymanie pracujących ekip, a na dodatek mają własnych fachowców wszystkich specjalności i piszą też, że dbają o porządek na budowie, czyli sprzątają po sobie.

No i budowa takiego domu trwa... 3 miesiące.

Czy to wszystko jest możliwe?

Podoba mi się np. ten dom z działu "realizacje", który wygląda jakby pasował do naszej koncepcji domu 3-mieszkaniowego, tj. parter dla rodziców, a na poddaszu 2 mieszkania dla dzieci, czyli nie całkiem bliźniak, bo bez rozdzielającej parter ściany:

http://www.interdom.pl/pl/img/proj02c.jpg

http://www.interdom.pl/pl/img/proj02e.jpg

http://www.interdom.pl/pl/img/proj02b.jpg

Miał ktoś z Was doświadczenia z tą firmą?

Nie lubie góralszczyzny :roll:

Najlepiej by było gdybyć spojechała na budowę aktualnie realizowaną i porozmawiała z dwoma Inwestorami na temat tej firmy.

Ja nie wierze w idylle budowania z jakąkolwiek firmą.

Jeśli bedziesz miała przygotowane fundamenty to postawienie tego typu budynku o konstrukcji drewnianej jest możliwe w podanym okresie czasu.

Przy czym na tych zdjeciach sa tez fragmenty ktore bynajmniej nie świadczą o perfekcjoniźmie pracy.

Czekaj, czekaj Aga ... u Ciebie teraz będzie etap osiadania i zastanawiania sie czemu akrat tutaj pęka :lol: (odpukać).

net@ - niestety nie zawsze.

Ja nie mam schodow drewnianch, natomiast takowe tak byly i sobie poogladalem. Ale nie twierdz , ze to byl ideal, ale w porownaniu do innych ktore widzialem wczesniej byly o niebo lepsze.

Generalnie technicznie wygladaly na odrobione, zabiegowe z ladym maskowaniem podstopnic. Najwiekszy problem (i to chyba u wiekszosci) to dobor materialu na stopnie. Potrafia czasami w najbardziej widocznym miejscu wstawic sek lub deske sina - bo zal im wysegregowac material i probuja udowodnic ze w kazdym innym przypadku to im sie nie oplaca lub cena powinna byc znacznie wyzsza , bo maja duzo odpadu.

Mnie robil 2 rzeczy, z jednej bylem zadowolony bardziej z drugiej mniej.

Słoneczko,

najlepiej to chyba jak porozmawiasz z właścicielami juz zbudowanych domów. Jakoś sprytnie do nich dotrzej :p :D

No właśnie próbuję ;)

Ale czekam też na odpowiedź z Interdomu. Prosiłam ich o rzuty tego domu ze zdjęć. Fakt, że dodzwonić się do nich nie można...

A może znacie jakąś solidną firmę z Krakowa lub okolic, która buduje kanadyjczyki?

Majka, dzięki za linki :)