Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie to , to ja mam na co dzien - dzisiaj musi byc cos ekstra. :lol: np nie dostane buzi ... i juz jakas odmiana :roll:

Ty z tym uważaj. Jak podają naukowcy brytyjscy: "Częste intymne pocałunki niemal czterokrotnie podnoszą ryzyko meningokokowego zapalenia opon mózgowych". Co prawda ma to dotyczyć jedynie nastolatków, ale kto to tam wie. :roll: Tę mrożącą krew w żyłach wiadomość podał właśnie portal Onet.pl

Pewnie po nadzwyczajnej ruchliwości Twego jaszura (ki).

Zbyszku - dziekuje za ostrzezenie, nie chcialbym aby mi sie cokolwiek zapaliło a zwlaszcza opony :o . Bez opon daleko nie zajedziesz :roll:

Jakbys mial wicej takich newsow ti pisz nie zaluj palcow - mozesz nie jednemu uratowac zycie. A zo tao dzisejsz cudowne ocalenie dziekuje siłom wyzszym za to ze nasze drogi w tak waznym momencie mojego zycia splotły sie.

Pit,

Ja podobnie,poparty moze nie faktami a nadzieja

Aga, sorry wczoraj za dziwny sms z mojego telefonu. To uboczny efekt grania Jaska na mojej komórce (a ty jesteś pierwsza w książce tel.) :wink:

Ładny dzionek sie zapowiada

Aaaaaaaaaaaaaa to Ty byłeś.... :lol: :lol: :lol:

Co ja się nazastanawiałam co to za dziwactwo.... :lol:

A po zmianie komórki pogubiłam dużo telefonów, więc nie wiedzialam, że to Ty :lol:

Piękny dzionek?

Cudny - przdwiośnie , słonecznego dodaje energi - trzeba bateryjki naładować .

Pałam dzisiej entuzjazmem a po wczorajszych walentynkach to już wogóle moja druga połówka mnie zaskoczyła.

Jest fajnie i wogóle i żeby tak dalej --- do roboty - chyba dzisiaj dużo zrobię.

Pozdrowionka