Aida77 03.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A swoją droga ciekawe ile minie czasu, żezaczęto traktowac kogoś jak reszte;) [/color] Jakieś 6 miesięcy . Przynajmniej u mnie tyle to trwa . Nie ma się co zrażać, tylko proszę: pisz staranniej, bo oczy odmawiają wspólpracy, gdy się prbyujes przderxdgryzać PRzessz tagki meetklik kurcze mnie takie literowki nie ruszają No ale może ja mam wprawę...6 ? to długo....Nie wiem czy aż tyle wytrwam;) no może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 03.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ged serio? Miałam wyskoczyc tam po pracy w sobotę A w Białce jest gdzie sie rozpędzić? Aida, postawić coś trzeba i juz jesteś nasza Żartuję oczywiście, ale nie wyglądasz na osomotnioną, brylujesz przecież na forum od dawna Majka hehe, nie samotna to raczej nie;) no faktycznie prawie 3 miesiace juz jestem...ale ten czas leci. ale myślę, że powinno mieć się kontakt i z grupa kudzi o podobnych założeniach...i tymi z określonego rejonu, bo wiele informacji jest waznych nie tylko wyboru technologi i co jak wykonac, ale gdzie cos kupic w okolicy jaka ekipa itd...No i zresztą..na innym forum gdzie jestem - nie budowlanym to tam też watki tematyczne+ regionalny Tak jakoś mam;) I co ciekawe...literowek się czepiają tylko na regionalnych...wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Z przerwami ale pewie dotrwasz. Majka - jedz do Oravicy lub Rohacza na Slowacje. Jeszcze termalnych kupeli zazyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Z przerwami ale pewie dotrwasz. Majka - jedz do Oravicy lub Rohacza na Slowacje. Jeszcze termalnych kupeli zazyjesz wolałabym coś do 100km. Może być bez termalnych Ged, które łąki w Białce są najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To jest niewiele dalej a o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 jest kolejny pomysł; Korbielów albo Szczyrk. I w jednym i w drugim nie bylismy pare lat, jak tam jest teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 03.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja w szczyrku bylam ostatni raz 2 lata temu przed urodzeneim malej jeszcze, było fajnei wg mnei ale warunki byly akurat rewelacyjne no i my to okolice skrzyczne, Juliana, Solisko Czyrne;) Gdzies tamte tereny mozna fajnei smigac miedzy tymi gorkami;) Wiecej jedzonka jest niz kiedys sa grzance itd;) to moje spostrzezenia po poprzednim pobycie tez ze 2 lata wczesniej, no i co tam jeszcze..mozna wejsc prawie bez kolejki za 2 razy wyzsza cene takie bramki dodatkowe, ale nie wiem bo moze terz wszedzie tak jest a a dawno nie byłam i tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A np Zwardoń? Czy ktoś może niekumatemu wyjaśnić dlaczego znika mi cały tekst postu, gdy wstawiam "ikonkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 03.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dzieńdoberek... Myślenice jak napisał quentin w tym roku odpadają....robią coś tam cały czas, ale raczej dla picu... Quentin gdzie stoi Twój domek? zobacz jest na mapie GK a osobiście jestem a myślenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Agacka, a mój dom już namierzyłas? jeszcze nic namierzałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A swoją droga ciekawe ile minie czasu, żezaczęto traktowac kogoś jak reszte;) [/color] Jakieś 6 miesięcy . Przynajmniej u mnie tyle to trwa . Nie ma się co zrażać, tylko proszę: pisz staranniej, bo oczy odmawiają wspólpracy, gdy się prbyujes przderxdgryzać PRzessz tagki meetklik kurcze mnie takie literowki nie ruszają No ale może ja mam wprawę...6 ? to długo....Nie wiem czy aż tyle wytrwam;) no może... literówka, literówce nie równa...ale powinno się to jakoś dać przeczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 03.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A np Zwardoń? Czy ktoś może niekumatemu wyjaśnić dlaczego znika mi cały tekst postu, gdy wstawiam "ikonkę"? moze masz przypadkiem zaznaczony cały tekst i ikonka laduje w miejsce tekstu przez to - nadpisując ten tekst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 NIe bardzo się rozumiemy z moim komputerem, raz pozwala ozdobić tekst, innym razem nie, mimo, że nic nie zmieniam. Przed chwilą pozwolił wstawić jedną ikonkę, a po napisaniu linijki tekstu przy drugiej wymazał cały, a szybkie pisanie nie jest moją mocną stroną. Co teraz zrobi? Nic już nie rozumiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 My się wybieramy w weekend na narty do Kluszkowców, ale to raczej stok dla początkujących, także zaawansowanym nie polecam A przy okazji to może znacie firmę Oknosystem z dobrej albo złej strony ? Jakiej firmy macie okna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 PCV M&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Urzędowski. Aida77 - nie obruszaj się na tych, co wytykają Ci końcówki. Moim zdaniem twoje wiadomości czyta się uroczo, ale niekiedy wymaga to pewnego czasu, aby je do końca zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Oknoplus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czyli z sondy mi wynika, że każdy kupował gdzie indziej To teraz już zupełnie nie wiem co wybrać. Nie dość, że jest tylu producentów, to jeszcze każdy ma po kilka możliwych profili. Klęska urodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts