Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A swoją droga ciekawe ile minie czasu, żezaczęto traktowac kogoś jak reszte;) [/color]

Jakieś 6 miesięcy :D. Przynajmniej u mnie tyle to trwa :D .

Nie ma się co zrażać, tylko proszę: pisz staranniej, bo oczy odmawiają wspólpracy, gdy się prbyujes przderxdgryzać PRzessz tagki meetklik :D :D

kurcze mnie takie literowki nie ruszają ;) No ale może ja mam wprawę...6 ? to długo....Nie wiem czy aż tyle wytrwam;) no może...

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ged serio? :( Miałam wyskoczyc tam po pracy w sobotę :(

A w Białce jest gdzie sie rozpędzić? :oops:

Aida, postawić coś trzeba i juz jesteś nasza :lol:

Żartuję oczywiście, ale nie wyglądasz na osomotnioną, brylujesz przecież na forum od dawna :D

Majka hehe, nie samotna to raczej nie;) no faktycznie prawie 3 miesiace juz jestem...ale ten czas leci. ale myślę, że powinno mieć się kontakt i z grupa kudzi o podobnych założeniach...i tymi z określonego rejonu, bo wiele informacji jest waznych nie tylko wyboru technologi i co jak wykonac, ale gdzie cos kupic w okolicy jaka ekipa itd...No i zresztą..na innym forum gdzie jestem - nie budowlanym to tam też watki tematyczne+ regionalny ;) Tak jakoś mam;)

I co ciekawe...literowek się czepiają tylko na regionalnych...wszedzie :o :oops: :wink:

Ja w szczyrku bylam ostatni raz 2 lata temu przed urodzeneim malej jeszcze, było fajnei wg mnei ale warunki byly akurat rewelacyjne no i my to okolice skrzyczne, Juliana, Solisko Czyrne;) Gdzies tamte tereny mozna fajnei smigac miedzy tymi gorkami;)

Wiecej jedzonka jest niz kiedys sa grzance itd;) to moje spostrzezenia po poprzednim pobycie tez ze 2 lata wczesniej, no i co tam jeszcze..mozna wejsc prawie bez kolejki za 2 razy wyzsza cene takie bramki dodatkowe, ale nie wiem bo moze terz wszedzie tak jest :oops: :oops: a a dawno nie byłam i tyle;)

A swoją droga ciekawe ile minie czasu, żezaczęto traktowac kogoś jak reszte;) [/color]

Jakieś 6 miesięcy :D. Przynajmniej u mnie tyle to trwa :D .

Nie ma się co zrażać, tylko proszę: pisz staranniej, bo oczy odmawiają wspólpracy, gdy się prbyujes przderxdgryzać PRzessz tagki meetklik :D :D

kurcze mnie takie literowki nie ruszają ;) No ale może ja mam wprawę...6 ? to długo....Nie wiem czy aż tyle wytrwam;) no może...

literówka, literówce nie równa...ale powinno się to jakoś dać przeczytać...

NIe bardzo się rozumiemy z moim komputerem, raz pozwala ozdobić tekst, innym razem nie, mimo, że nic nie zmieniam. Przed chwilą pozwolił wstawić jedną ikonkę, a po napisaniu linijki tekstu przy drugiej wymazał cały, a szybkie pisanie nie jest moją mocną stroną. :D

Co teraz zrobi?:evil:

Nic już nie rozumiem :evil: :evil: :evil: :D :lol: