Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie.

Nasi panowie /na narty wybieralismy się w dwie rodziny/ podjęli męską decyzję w sobotę o 21.50. jedziemy do Czorsztyna. ?Białka wczesniej przegrała, bo trzeba wracac zatloczoną zakopianką, no i od nas 130km :lol: , jakby z Czorsztynem nie było tego problemu 8) / Wiedzieliście, że istnieje cos takiego jak męska logika :o

O godzinie 05.30 obudził mnie mąż, mówiąc "Majka, za pół godziny, będzie dzwonił budzik, więc bądź przygotowana.......... :evil: "

Reasumując do Czorsztyna jechaliśmy 2godz.15minut /zakopianką, Nowy Targ, Kluszkowce/, wracaliśmy przez Maszanę, Dobczyce - 2godz.30min.

Pojeździliśmy / jakies 35 razy zaliczyliśmy górkę, jżdżąc srodkową pomą, bo do krzesełek była kolejka - 10min/. Knajpy wszędzie, sympatyczna obsługa, narty całkiem, całkiem 8) , karnety 9-15sta 45zet, kibelki czyste, trasy przygotowane, dla naszych dzieci bomba/

W przyszłym tygodniu obiecują mi Małą Fatrę :roll:

Czyli Majka, ok. zadowolona z wypadu :D :lol: Bo tak piszesz,ze już nie wiem, jak pytia :roll: :wink:

Ja jestem zawsze zadowolona, jak wydostanę się gdzieś na narty. Jak jest fajnie, to dzieci nie kwęczą, więc jestem podwójnie zadowolona :lol:

Ale nie mogę rozpływac się w zachwytach nad maluteńką stacją narciarską 8)

Piotrek,

Jeżeli to pytanie wyżej było do mnie, to niniejszym informuję, że jestem zagrzebany w Vat-cie i w związku z tym coraz bardziej durnieję.

Na razie tylko założyłem album, ale sukcesywnie będę go wypełniał :roll:

Aparat cyfrowy mam od niedawna i wcześniejsze zdjęcia będę musiał zeskanować, a skanera na budowie nie mam.

Leszek

dla wszystkich "Krakowianek":

Dzisiaj jest . .*Międzynarodowy Dzień Wspaniale Wyglądających, Cholernie Sprytnych Kobiet.* Prześlij tą wiadomość do wszystkich, które pasują do tego opisu. Proszę nie wysyłaj tego z powrotem do mnie, ponieważ ja dostałam to od Wspaniale Wyglądającej, Cholernie Sprytnej Kobiety! I zapamiętaj motto na życie: Życie nie powinno być podróżą do grobu z intencją, aby dostać się tam bezpiecznie w atrakcyjnej i dobrze zakonserwowanej postaci, jest raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem...Cholera, Ale Jazda!!

:lol: