Piotrek1 06.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cześć, Aga na twoją relacje ze ....stolycy... tez czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Co Wam opowiedzieć?Mili ludzie, miła atmosfera, wyborne żarcie(oscypki z grila były!)I dostałam wogę po goleniu, jeszcez nie rozgryzałm,tej zawoalowanej aluzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dla kochanego męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie. Nasi panowie /na narty wybieralismy się w dwie rodziny/ podjęli męską decyzję w sobotę o 21.50. jedziemy do Czorsztyna. ?Białka wczesniej przegrała, bo trzeba wracac zatloczoną zakopianką, no i od nas 130km , jakby z Czorsztynem nie było tego problemu / Wiedzieliście, że istnieje cos takiego jak męska logika O godzinie 05.30 obudził mnie mąż, mówiąc "Majka, za pół godziny, będzie dzwonił budzik, więc bądź przygotowana.......... " Reasumując do Czorsztyna jechaliśmy 2godz.15minut /zakopianką, Nowy Targ, Kluszkowce/, wracaliśmy przez Maszanę, Dobczyce - 2godz.30min. Pojeździliśmy / jakies 35 razy zaliczyliśmy górkę, jżdżąc srodkową pomą, bo do krzesełek była kolejka - 10min/. Knajpy wszędzie, sympatyczna obsługa, narty całkiem, całkiem , karnety 9-15sta 45zet, kibelki czyste, trasy przygotowane, dla naszych dzieci bomba/ W przyszłym tygodniu obiecują mi Małą Fatrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Czyli Majka, ok. zadowolona z wypadu Bo tak piszesz,ze już nie wiem, jak pytia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Czyli Majka, ok. zadowolona z wypadu Bo tak piszesz,ze już nie wiem, jak pytia Ja jestem zawsze zadowolona, jak wydostanę się gdzieś na narty. Jak jest fajnie, to dzieci nie kwęczą, więc jestem podwójnie zadowolona Ale nie mogę rozpływac się w zachwytach nad maluteńką stacją narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No toście pięknie poszusowali. Ja osobiście tęsknię już jednak za wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Pogoda za oknem śliczna, a ja siedzę nad Vatem , klnę jak szewc i staję się coraz głupszy, ale do poziomu naszych prawodawców jeszcze mam dłuuuugi dystans Ale chocbym miał zakląć się na śmierć, to nie daruję tym pasibrzuchom, ani złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 06.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 hej mam pytanko: gdzie w Krakowie można kupić ładne tapety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Janusz, a co tak skromnie na albumie. Troche więcej zdjęć poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Piotrek, Jeżeli to pytanie wyżej było do mnie, to niniejszym informuję, że jestem zagrzebany w Vat-cie i w związku z tym coraz bardziej durnieję. Na razie tylko założyłem album, ale sukcesywnie będę go wypełniał Aparat cyfrowy mam od niedawna i wcześniejsze zdjęcia będę musiał zeskanować, a skanera na budowie nie mam. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ale nie mogę rozpływac się w zachwytach nad maluteńką stacją narciarską Małe góry - małe stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ale nie mogę rozpływac się w zachwytach nad maluteńką stacją narciarską Małe góry - małe stacje. już mi wstyd Witajcie, dzisiaj rano na termometrze ujrzałam -13 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 U mnie -12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 08.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Pobudka! Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cześć Janusz, czyżby na kobiety wczoraj zabalowały, albo już baluja i nie ma ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 08.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dla wszystkich "Krakowianek": Dzisiaj jest . .*Międzynarodowy Dzień Wspaniale Wyglądających, Cholernie Sprytnych Kobiet.* Prześlij tą wiadomość do wszystkich, które pasują do tego opisu. Proszę nie wysyłaj tego z powrotem do mnie, ponieważ ja dostałam to od Wspaniale Wyglądającej, Cholernie Sprytnej Kobiety! I zapamiętaj motto na życie: Życie nie powinno być podróżą do grobu z intencją, aby dostać się tam bezpiecznie w atrakcyjnej i dobrze zakonserwowanej postaci, jest raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem...Cholera, Ale Jazda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Widzę, ze niektóre nasze kobitki to bardziej polityka wciaga niż GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts