Agacka1719499039 08.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dzieńdoberek to gdzie są tulipan i rajstopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 rajstop brak, a tulipana w kefirku połucziłam witajcie krajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Aga, i nie tylko http://www.tatry.aine.pl/krokusy/foto/index.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ale wiosennie....kiedy ona do nas przyjdzie?Dla naszych panów łasuchów...http://www.kulinaria.pl/foto/98-09-19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.03.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Agus, wiekie dzieki.. mniam mniam,... mozna prosic o dokładke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ale wiosennie....kiedy ona do nas przyjdzie? Dla naszych panów łasuchów... Dzień doberek po południu.. Agacka. tak jak obiecałem - wreszcie się spręzylem i Uruchomiłem dziennik budowy - na razie w nim mało, ale za to ile miejsca do wpisywania ! MAm nadzieje ze wykaze wlasciwe samozaparcie do jego regularnego uzupelniania Pozdrówka dla wszystkich.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam. Chociaż jeden wpis dzisiaj w GK musi być Gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Wypatrują wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Coś z tą wiosną nie bardzo, u mnie teraz bieluteńko, Już dosypało z 5 cm śniegu i cały czas sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 A gdzież to wszystkich dzisiaj wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dalej wypatrują wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Nie wiem, co się tu dzieje, czemu tak pusto? Chyba wszyscy wk .... ni na przedłużający się martwy sezon. Gdzie ta WIOOOOSNA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 No i sie sypnęło, ja zauważyłem pieknę zółte krokusy !!! u mnie w kuchnii na parapecie w doniczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 wiosny nie ma , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Mam pytanie tym razem o tynki cem-wap. Macie może namiar na ekipę godną polecenia ? Ile płaciliście za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 A tu jestem http://www.maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=49%C2%B056%27+05%22N+19%C2%B057%27+50.70%22E&ll=49.935008,19.964084&spn=0.001485,0.005322&t=k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 11.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Witam Grupę Krakowską, czytam Wasze posty od kilku tygodni i wreszcie wypada żebym przestał tylko "podsłuchiwać" i poprosił o pomoc. Właśnie złożyłem papiery do pozwolenia na budowę, ale czytając forum nie jestem przekonany czy nie porywam się z motyką na słońce: mówią że facet powinien zbudować dom, spłodzić syna i zasadzić drzewo. Ale wygląda na to, że budowa domu chyba jest jednak trudniejsza niż spłodzenie syna (przynajmniej dla faceta). Nie mówiąc już o posadzeniu drzewa Pytań mam setki, ale pewnie na większość znajdę odpowiedź w starych postach, więc nie będę zawracał głowy. Więc teraz tylko jedno- ale wieloczęściowe: mój dom ma powstać w północnej części Modlniczki, czyli pn-zach część Krakowa. Czy możecie polecić jakąś sensowną hurtownię budowlaną w tamtej okolicy ? W tym roku planuję tylko stan surowy (dom niepodpiwniczony, ściany z pustaka LEIER, pokrycie dachu - dachówka ceramiczna, lub betonowa). Czy możecie polecić jakiegoś dostawcę więźby dachowej (impregnacja) Ceny - ile udawało Wam się wytargować przy zakupie w/w materiałów ? pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Witaj Darek wśród nas, dasz radę jak przebrniesz papierologię, to później już poleci. Nic nie doradzę w sprawie hurtowni, nie ten rejon, a i ceny pewnie nie takie, jak kilka lat temu. Ja przy grubszych zakupach najpierw ceny konkretnego materiału prześledziłem w internecie i tak przygotowany odwiedzałem kilka hurtowni. Przeważnie jeszcze udałało się coś z ceny urwać. Ale niektóre materiały przywoziłem nawet ze Śląska.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracz 11.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 mój dom ma powstać w północnej części Modlniczki, czyli pn-zach część Krakowa. Czy możecie polecić jakąś sensowną hurtownię budowlaną w tamtej okolicy ? W tym roku planuję tylko stan surowy (dom niepodpiwniczony, ściany z pustaka LEIER, pokrycie dachu - dachówka ceramiczna, lub betonowa). Czy możecie polecić jakiegoś dostawcę więźby dachowej (impregnacja) Witaj buduję niedaleko, pomiędzy Ujazdem a Wielką Wsią. Startuję za półtora miesiąca, więc jestem na razie po wstępnym zwiadzie tylko. Mój wykonawca poleca Luskar http://www.luskar.com.pl/ jeśli chodzi o ogólnobudowlane tematy poza stalą - ta podobno jest najtańsza gdzieś koło Huty (logiczne, nie ) ale namiarów jeszcze nie mam. Luskar wygląda na pierwszy rzut oka nieźle, dostałem ofertę, mam zamiar się targować Ważna uwaga - trzeba rozmawiać z Michałowicami. Jeśli chodzi o dach, najlepsze ceny i fachowców ma podobno (ale to słyszałem już z różnych źródeł) http://www.dach-styl.com.pl/. Ofertę zrobili mi niezłą. Co do więźby - pogadaj najpierw z wykonawcą, może się okazać, że zaoszczędzisz sobie czasu i pieniędzy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 11.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Luskar - czasem dobry czasem nie. W ubiegłym roku mieli tani cement. Nie ma sensu brać wszystkiego z jednej hurtowni. Trzeba sprawdzić cenę w kilku naraz i potargować. Kilka dni temu szukałem bloczków betonowych ceny były od 2,91 do 3.60 Sądzę, że znajdę za 2.7 (z dowozem i rozładunkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts