Majka 11.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Majka, ul. Kosocicka to raczej Bieżanów lub Rząka Brzydko dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody. Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jaro, czyli Piaski Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze raz dziękuję. Spróbuję tam dzisiaj pojechać. W sumie potrzebuję około 50 thujek, ale na razie chcę kupić tylko 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody. Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka . Jaro jak miło, że zaglądnąłeś Nie wiem, kto jest właścicielem tego bisnesu i do tego wydawalo mi się, że kupowali tam klienci indywidualni. Żeby rozpoznać teren musiałabym podjechać tam autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zaglądam częściej, ale widzę tyle nowych twarzy, że trudno starych znajomych rozpoznać . No i człowiek ma "kaca moralnego" bo ludzie szukają ekip, hurtowni, dobrych cen - a tu rekomendować nie ma komu. Też to macie, że z biegiem czasu, człowiek jest coraz mniej skłonny do szafowania rekomendacjami ? Jakiś taki się stałem bardziej wymagający i bardziej uważający - jeśli już kogoś mam polecić. Ponieważ tu same młodziaki, to pytanie retoryczne: to tak na starość się robi człowiekowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.04.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzieńdoberek staruszki i staruszkowie.... Ktoś mnie wołał? Ktoś coś chciał? Na grila piszę się jak zwykle oczywiście, miejsce i czas do dogrania Pogoda dziś nie zachęca mnie do niczego...ja thuje kupuję w małej sprzedawalni koło zakopianki w Myślenicach, ładne mają okazy i stosunkowo ciut tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Agacka podaj pełne namiary bo jak już sfinalizuję swoją działkę to będę zathujać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!Ta szkółka, o której pisano parę postów wyżej http://www.marekgurgul.pl ma również sklep na Kalwaryjskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zbyszek, trafiłeś? witajcie Krakusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dzieńdoberek Rencia priva Ci posłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 12.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dzieńdoberek Rencia priva Ci posłałam... Sorki ale nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 12.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 WitamPoszukuje ekipy tynkarzy z okolic Krakowa.Tynki gipsowe maszynowe.Jak macie jakąś ekipe godną polecenia to bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 13.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzińdoberek - pięknie zaczyna świecić - może do świąt poświeci ... oby... No właśnie: WSZYSTKIEGO DOBREGO - WESOŁEGO ALLELUJA - WESOŁEGO JAJCA W KOSZYKU - UŚMIECHNIĘTEGO BARANKA - I CO TAM JESZCZE - MOKREGO DYNGUSA WSZYSTKIM ŻYCZĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 13.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 oooo Agacka w majowym Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.04.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zbyszek, trafiłeś? Owszem trafiłem i nawet stałem się szczęśliwym posiadaczem 30 tujek o wysokości około 1.3 m każda. wojtekww - przesłałem Ci namiary na priv'a. Dawno już muratora nie czytałem, ale w takim wypadku to chyba kupię egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 cieszę się, że chociaż raz udało mi się coś komuś doradzić Ja chyba też Muratora kupię. Ale narazie nie mogę wyjśc z biura, więc proszę nie wykupić wszystkich egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam ponownie. Już mogę się zapisać do Klubu Budujących, bo wreszcie budujemy, a nie czekamy na budowanie. Mam nadzieję, że zostanę przyjęta...W związku z tym nieśmiało proszę o własna kropeczkę na mapce. A co do zdjęcia, to na razie dysponuję zdjęciem zaszalowanych wykopów, które w najbliższym czasie umieszczę w dzienniku budowy.Mam pytanie do doświadczonych: 43 zł za m2 ściany z Silki 18 cm (łącznie z klejem) - to przywoicie czy za dużo za materiał? Czy ktoś znalazł taniej w okolicach Krakowa? Ile próbować utargować (to pierwsza oferta ze składu budowlanego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.04.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witaj,Umieszczę Cię na mapce GK we wtorek. O silce niestety nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts