Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody.

Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka :o .

Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody.

Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka :o .

Jaro :o jak miło, że zaglądnąłeś :D

Nie wiem, kto jest właścicielem tego bisnesu i do tego wydawalo mi się, że kupowali tam klienci indywidualni. :roll: Żeby rozpoznać teren musiałabym podjechać tam autem 8)

Zaglądam częściej, ale widzę tyle nowych twarzy, że trudno starych znajomych rozpoznać :D . No i człowiek ma "kaca moralnego" bo ludzie szukają ekip, hurtowni, dobrych cen - a tu rekomendować nie ma komu. Też to macie, że z biegiem czasu, człowiek jest coraz mniej skłonny do szafowania rekomendacjami ? Jakiś taki się stałem bardziej wymagający i bardziej uważający - jeśli już kogoś mam polecić. Ponieważ tu same młodziaki, to pytanie retoryczne: to tak na starość się robi człowiekowi :o ?

Dzieńdoberek staruszki i staruszkowie.... :lol: :lol: :lol:

Ktoś mnie wołał? Ktoś coś chciał? 8)

Na grila piszę się jak zwykle oczywiście, miejsce i czas do dogrania

Pogoda dziś nie zachęca mnie do niczego...ja thuje kupuję w małej sprzedawalni koło zakopianki w Myślenicach, ładne mają okazy i stosunkowo ciut tańsze...

Witam ponownie. Już mogę się zapisać do Klubu Budujących, bo wreszcie budujemy, a nie czekamy na budowanie. Mam nadzieję, że zostanę przyjęta...

W związku z tym nieśmiało proszę o własna kropeczkę na mapce. A co do zdjęcia, to na razie dysponuję zdjęciem zaszalowanych wykopów, które w najbliższym czasie umieszczę w dzienniku budowy.

Mam pytanie do doświadczonych: 43 zł za m2 ściany z Silki 18 cm (łącznie z klejem) - to przywoicie czy za dużo za materiał?

Czy ktoś znalazł taniej w okolicach Krakowa?

Ile próbować utargować (to pierwsza oferta ze składu budowlanego)?