zbyszekP 10.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zbyszek - wiesc gminna niesie ze Kaska jest pycha W taki wypadku czuję się niepocieszony. . Na grila to ja zawsze mam ochotę, ale jak przychodzi co do czego to zwykle coś mi wypada. Co prawda na razie w tym terminie jeszcze nic mi nie wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Czy mam rozumieć że jest już czwórka biesiadników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Majka W cudzym żołądku to ja nawet Jonasz nie czul sie dobrze Deklaracja ta, oswiadczenia woli jeszcze nie podpisuje - musze grafik posprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Majka W cudzym żołądku to ja nawet Jonasz nie czul sie dobrze Deklaracja ta, oswiadczenia woli jeszcze nie podpisuje - musze grafik posprawdzac ale cudzy, znaczy mój żołądek będzie happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Też wolałbym się jeszcze nie deklarować ponieważ muszę sprawdzić kalendarz rodzinny - czytaj porozmawiać z żoną. Nie bez znaczenia będzie również pogoda. Na razie prognozy nie są zbyt optymistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 10.05.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Czy mam rozumieć że jest już czwórka biesiadników? Czy nieopierzeni budujący, którzy zaczynają budować, zaczynają i zacząć nie mogą (no, mam nadzieję, że za miesiąc wreszcie) są również zapraszani na Waszego grila? Bo nie wiem, czy tak można się "wpraszać" nie będąc aktywnym graczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pewnie, że tak lecz wszystko co jest nieopierzone i nadaje sie do spozycia jest zagrozone zarlocznoscia Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pit, nie strasz mną młodych klubowiczów Ja łagodna niczym owieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 10.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pewnie, że tak lecz wszystko co jest nieopierzone i nadaje sie do spozycia jest zagrozone zarlocznoscia Majki Może jak się nas młodzieży (nie-metrykalnie, niestety) więcej zbierze, to się jakoś obronim? Zapisujcie się ludzie na tego grila, bo ja to niezbyt waleczna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ja łagodna niczym owieczka Owieczki już dawno przeszły na wegetarianizm Marchewka z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A co powiesz o smażonych ziemniaczkach czy jabłkach ? Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 10.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ślinka sama napływa do ust jak czytam o tym grillu Zbyszku, jako fanka Twojego pięknego domu również czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Proszę, oto zdjęcia jeszcze nie pomalowanego kominka. Ale przy kominku Majki to wstyd coś takiego pokazywać. Kominek: http://republika.pl/grupakrakowska/kominek.jpg Zbliżenie: http://republika.pl/grupakrakowska/kominek1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ja łagodna niczym owieczka Owieczki już dawno przeszły na wegetarianizm Marchewka z grilla bardzo lubie warzywa z grilla, ale dobrym mięskiem tez nie pogardzę To było o mym charakterze, przestańcie wymawiać mi łakomstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Proszę, oto zdjęcia jeszcze nie pomalowanego kominka. Ale przy kominku Majki to wstyd coś takiego pokazywać. Kominek: http://republika.pl/grupakrakowska/kominek.jpg Zbliżenie: http://republika.pl/grupakrakowska/kominek1.jpg jest super serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 jest super serio. Jakbym słyszał Premiera Marcinkiewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 jest super serio. Jakbym słyszał Premiera Marcinkiewicza. eee, marcinkiewicz to "yes, yes, yes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 "yes, yes, yes" - to o zakończeniu negocjacji w Unii Europejskiej"jest świetnie, serio" - to o gospodarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 qrcze, musze więcej oglądać tv Tylko, że lekarz nie pozwolił mi się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No widzę że temacik się trochę rozwija(odnośnie grilla) - dobrze. Zbysiu kominek jest bardzo ładny - ciekawa jestem efektu po wymalowaniu - więc dalej czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts