rencia 10.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Takie zad....pie co się Szczodrkowice nazywają - 3km przed Skałą w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Do tej pory pracowałem w takich branżach: - hurtownia zabawek - pizzeria (pizzer/kucharz) - reklama (projektant) Przez ostatnie 6 lat prowadziłem własną firmę (ze sporym powodzeniem), która obsługiwała finanse Urzędu Dozoru Technicznego (obrót wierzytelności, cesje, windykacja, itp.), niestety na skutek ustawy o zamówieniach publicznych, która objęła swym zakresem w tym miesiącu i UDT, wypowiedzieli mi obowiązujęce już Umowy, które realizowałem. Jestem w plecy ładnych kilkadziesiąt kółek. Ewentualnie, dysponuję też ładnym autkiem (póki co, bo jeszcze w leasingu przez najbliższych 9 m-cy), więc mogę świadczyć usługi w zakresie transportu osób Właściwie, to podejmę się chyba każdej pracy, bo naprawdę jestem pod kreską, żona nie pracuje niestety, a wszelkie oszczędności pochłonęły inwestycje, które właśnie popłynęły w siną dal... Jeśli jeszcze się do mnie nie zraziliście, to pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.07.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zbysiu mam wilką prośbę proszę o zmianę zdjęcia mojego domku na mapce - nowe są w moim dzienniczku. Zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zbysiu..., nie uważasz że wysuwam się przed szereg, podając w sygnaturce adres do Twojej mapki? W sumie, to Ty powinieneś go pokazywać w pierwszej kolejności, a ja mogę robić za Twoje "echo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ależ wręcz przeciwnie. Jak Ty to robisz to ja nie muszę. A poza tym to nie jest mapka ZbyszkaP (mnie jeszcze niestety nikt nie skartografował) ale mapka Grupy Krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale to chyba Ty ją stworzyłeś? - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Aaaaaa!Dzięki wielkie ZbysiuP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ależ wręcz przeciwnie. Jak Ty to robisz to ja nie muszę. A poza tym to nie jest mapka ZbyszkaP (mnie jeszcze niestety nikt nie skartografował) ale mapka Grupy Krakowskiej. A wiesz dlaczego to zrobiłam? Bo mapka była gdzieś ukryta, a przecież jest warta by ją pokazywać. Dlaczego wbraniasz się, by umieścić do niej adres i w swoim profilu? Przecież to Ty jesteś pomysłodawcą i autorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ależ ja się wcale nie wzbraniam. Nawet jak się dokładniej przyjrzeć to można zauważyć, że staram się, aby link do mapki znalazł sie jeden raz na każdej stronie. Tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Jest godz. 14:35 i mi się mózg zagotował - nie jestem już w stanie myśleć czy reszta GK też tak ma że się nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Mnie się nie gotuje, bo siedzę w piwnicy, w miłym mikroklimacie, ale rano byłem w Krakowie- tam jest nie do wytrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja od rana jestem w Krakowie potem przejechałam się do Skały i wróciłam - a za chwilę jadę do domku.Wezmę zimny prysznic a ponieważ małego zbója wysłałam z babcią na wakacje - będę mogła się poopalać i wskoczyć do baseniku mojego dziecka.Jeszcze tylko pół godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 A zagotowany mózg przy opalaniu nie wyparuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Nie bo zdążę go schłodzić zimnym prysznicem - poza tym przy opalaniu nie musi się wytężać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja wieczorem biorę psa i nad Rabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też mam psa teraz nawet dwa - jednego małego wrzaskliwego i szwagra wielkie bydle malamut z czymś tam zmieszany - ale wygląda jak malamut - duży pies , który jak widzi butelkę z wodą albo węża ogrodowego ucieka gdzie pieprz rośnie.Co ciekawe taką samą reakcję ma jak widzi aparat fotograficzny.Owszem uwilbia spacery ale tylko na łąkę i to w zimie.No to miłego spacerowania-kompania nad Rabą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 ja już nie zyje I jeszcze musze wysilać resztke szarych komórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 11.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Eeee tam gorąco, wróciłem właśnie z Warszawy W pociągach nie mają niestety klimy, a staliśmy 20 minut w polach w pełnym słońcu... Wtedy zrobiło się naprawdę gorąco pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 11.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam, Rynny Marley - kupowałiście może ostatnio ?Ile można realnie znegocjować od cen cennikowych ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts