smutna lidka 27.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 super pilnie szukam parkieciarza moze ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 27.07.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 super pilnie szukam parkieciarza moze ktoś ma? co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 super pilnie szukam parkieciarza moze ktoś ma? co potrzeba? telefonu do parkieciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 super pilnie szukam parkieciarza moze ktoś ma? co potrzeba? telefonu do parkieciarza tylko telefon? Przeciez mógłby dodatkowo ulozyc parkiet Niezbadane są potrzeby kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 27.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 tylko telefon? Przeciez mógłby dodatkowo ulozyc parkiet Niezbadane są potrzeby kobiet No ja tak sobie myślę, że parkieciarz to wiele rzczy potrafi A tak na prawde to o co chodzi może pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 tylko telefon? Przeciez mógłby dodatkowo ulozyc parkiet Niezbadane są potrzeby kobiet No ja tak sobie myślę, że parkieciarz to wiele rzczy potrafi A tak na prawde to o co chodzi może pomogę... powiedzmy, że o ułożenie parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 27.07.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 powiedzmy, że o ułożenie parkietu Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kielu2002 27.07.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 BARDZO PILNIE FLIZIARZ POTRZEBNY POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.07.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Mam pytanie z innej beczki: jaki jest orientacyjny koszt wykopów (bez piwnic) i wylania ławy fundamentowej o wym. 16 x 9,50m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 29.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam serdecznie I my zaczynamy przygode z budowa domu kolo Krakowa. Chcemy zaczac od wiosny przyszlego roku, ekipe budowlana juz mamy. Obecnie jestesmy na etapie czekania na pozwolenie na budowe. I tu mam pytanie. Czy nie majac jeszcze pozwolenia na budowe, mozemy wystapic do ZE o przylaczenie pradu? Slyszalam rozbiezne opinie, jedni twierdza ze mozemy inni ze musimy czekac na pozwolenie. Oczywiscie warunki przylaczenia mamy (na szczecie bez zadnych komplikacji). Czy dlugo czeka sie na przylaczenie pradu przez ZE? I ostanie pytanie , buduje w gminie Zabierzow, czy jest ktos stamtad? Pozdrawiam serdecznie w te upale dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 30.07.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 by podpisać umowę z Enionem (ZE) musisz mieć pozwolenie na budowe. Zanim to zrobisz masz dwie możliwości:1) samemu zlecić projekt przyłącza i pozałatwiać wszelkie papiery (wowczas od momentu podpisania umowy ZE ma 6 miesiecy by wykonac przylacz)2) lub zlecic wszystko ZE (tansze) ale czas czekania to nawet rok co do ludzi z zabierzowa - polecam mapke zbyszka p - kilka postow powyzej jest link pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 30.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jeżeli komuś bardzo zależy to można załatwić przyłączenie samej działki ale po co się szarpać skoro niebawem będzie pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 30.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam Szanownych Forumowiczow! Niesmialo chcialabym sie przywitac - czytam forum juz od dluzszego czasu, a ze papierologia w trakcie to i ujawnic sie pora... Niedawno udalo mi sie kupic dzialeczke w Gaju i mam nadzieje za pare dni zlozyc wniosek o pozwolenie. Przedwczoraj dowiedzialam sie ze nie w Krakowie, tylko w "oddziale zamiejscowym Starostwa Powiatowego" w Skawinie, wiec i nadzieja na fundamenty w tym roku odzyla Myslicie ze sie uda? A moze znajde na forum Sasiadow (Gaj/ Mogilany/ Lusina)? Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witaj A ewentualnych sąsiadów szukaj w mapce ZbyszkaP i sama stań się dla nich sąsiadką na mapce też, tzn. uśmiechnij się do Zbyszka, co by Cię tam, umieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 31.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No wlasnie na mapce nie znalazlam wielu Sasiadow i dlatego pytam... Mialam nadzieje ze nie wszyscy sie mapkowo ujawnili Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Koniecznie zajrzyjcie, mamy projekty nalepeczek : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66153&start=60 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 M@g jak to nie ma sąsiadów, przecież ode mnie to rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 01.08.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ale takim wojskowym beretem, do noszenia granatow Nie wiem dlaczego, ale wydawalo mi sie ze Swiatniki to strasznie daleko i dopiero rzut oka na goole maps z Twojej stopki pozwolil mi sie zorientowac ze jednak nie. Domek na zdjeciu wyglada na prawie-prawie skonczony. Kiedy sie planujesz wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.08.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Do skończenia jeszcze sporo, ale ja tu przebywam i "pilnuję budowy" już od kilku lat i pomalutku coś dłubię. A to jakąś ściankę postawię, a inną rozwalę, wodę i CO przerabiam, itd, itp, coby z nudów nie zemrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altra 02.08.2006 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam, Mam wielka prosbe - czy ktos z Was moglby mi podeslac na maila projekt umowy przedwsyepnej na zakup dzialki? Zupelnie nie wiem co w niej zawrzec, a mam wielka ochote ja podpisac Mail jest w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts