monique_apple 08.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 pewnie nie tylko ja przezywam dola w srodku zimy, najlepsza recepta jest przeczekac a jeszcze lepiej w cieplych krajach, np tydzien w australii ... ale chwilowo sie nie da ... aby do wiosny... piszcie prosze: cieplo, ale i z problemami nie oczekuje pomocy ale chce sie wyzalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ehhh wiesz wczoraj zalozylam identyczny watek ze mi zimno ze snieg mi sypie w oczy ze mam chandre itd po cvzym skasowalam bo uznalam ze nawet pisac mi sie o tym nie chce a wogole to mam teorie ze to przez brak słonca..... na pewno.... ale od polowy marca ma byc juz wiosna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.02.2006 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 staram sie usmiechac , wyciszyc, ale wiatr dmie w oczyw najmniej oczekiwanym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 teoria jest faktem stwierdzonym Do solarium dziewczyny. Co prawda to erzac, ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.02.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 (super fotka btw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.02.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ale ja tak w ogole b lubie zime, wiosne, lato, jesien, pelen pozytywizm... tylko od jakichs 2 dni jest naprawde zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a mi wlasnie od 2 ch dni tez siada humor, zwlaszcza wieczorem.... mowie ci ze cos w powietrzu jest jakies fluidy mi czasem pomaga kupienie jakiegos drobiazgu -np. nowego tuszu do rzes albo kremu ps. odgrzalam swoj watek , zeby nie byl identyczny toi tu mozna o zmartwieniach i pocieszaniu pisac a tam o tym co denerwuje ze az ma sie ochote czyms rzucicc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 teoria jest faktem stwierdzonym Do solarium dziewczyny. Co prawda to erzac, ale działa Majka a wiesz.... tak mi sie przypomnialo ze mi solarium pomaga:) ja jesli do niego zagladam to wlasnie wylacznie zima zeby sie ciut wygrzac i promieniowania zalapac (choc sztuczne daje troszke energi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.02.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 w sobote ide na pol dnia do mojej kosmetyczki - pelny wypas - czysta przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 na pewno ciut pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.02.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a poki co dzidzia sie budzi... zaraz zacznie sie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 09.02.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A jaka duża ta twoja dzidzia? marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 09.02.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a roczek skonczyla wlasnie (2/2/05) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 w sobote ide na pol dnia do mojej kosmetyczki - pelny wypas - czysta przyjemnosc Skierowanko do naszego szpitala jest tu konieczne. Full wypas zapewniony, peeling, lifting, wyciąganie z doła (za pomocą długiego), lewatywa i kroplówka to tylko mały procent wszechstronnych kwalifikacji naszego personelu. Czysta, dzika przyjemność zapewniona. Izba Przyjęć ps zazwyczaj wszelkie korzyści przyjmujemy do lewej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 matka a co jest w prawej strzykawa czy ten sprzet do lewatywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 matka a co jest w prawej strzykawa czy ten sprzet do lewatywki? W prawej siedzi tasiemiec uzbrojony, tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 w sobote ide na pol dnia do mojej kosmetyczki - pelny wypas - czysta przyjemnosc Jednak macie lepiej Najpierw pół dnia full wypas, potem cały tydzień zadowolenia z siebie. A faceci? Po pół dnia full wypas, potem cały dzień łeb nap..... i tydzień moralniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 09.02.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A faceci? Po pół dnia full wypas, potem cały dzień łeb nap..... i tydzień moralniaka prosze o szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 monique zmniejsz ta fote - cala strone rozwalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 09.02.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 zmniejsz ta fote - cala strone rozwalasz robi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts