mmmad 14.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A mnie wkurzaja myszy. Zagniezdzily sie u mnie - po zniwach stwierdzily chyba, ze u mnie bedzie lepiej.Nie do wiary, ale przez dwie noce wygryzly w drzwiach od piwnicy dziurke, przez ktora moga przecisnac sie na parter!!! Dziurka wyglada jak na filmach z Tomem i Jerrym, tylko jest troche mniejsza... A to, ze gryzly drzwi bylo slychac - ale stwierdzilem, ze sie tak szybko nie przebija...Zapowiada sie Afganistan: chemia i ciezki sprzet kontra spryt i liczebnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.08.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A mnie wkurzaja myszy. Zagniezdzily sie u mnie - po zniwach stwierdzily chyba, ze u mnie bedzie lepiej. Nie do wiary, ale przez dwie noce wygryzly w drzwiach od piwnicy dziurke, przez ktora moga przecisnac sie na parter!!! Dziurka wyglada jak na filmach z Tomem i Jerrym, tylko jest troche mniejsza... A to, ze gryzly drzwi bylo slychac - ale stwierdzilem, ze sie tak szybko nie przebija... Zapowiada sie Afganistan: chemia i ciezki sprzet kontra spryt i liczebnosc. znaczy sie nie masz szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 20.08.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A mnie wkurzaja myszy. Zagniezdzily sie u mnie - po zniwach stwierdzily chyba, ze u mnie bedzie lepiej. Nie do wiary, ale przez dwie noce wygryzly w drzwiach od piwnicy dziurke, przez ktora moga przecisnac sie na parter!!! Dziurka wyglada jak na filmach z Tomem i Jerrym, tylko jest troche mniejsza... A to, ze gryzly drzwi bylo slychac - ale stwierdzilem, ze sie tak szybko nie przebija... Zapowiada sie Afganistan: chemia i ciezki sprzet kontra spryt i liczebnosc. Pora przeprosić się z kotem... I pożegnać z pięknymi fotelami, kanapą i porządkiem w łazience... Właśnie jeden włazi mi na klawiaturę, a drugi szarpie kabel, pora obudzić piesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 20.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Właśnie mnie wkurza stado ( 2 ) kotów "małolatów", które poszanowania dla niczego nie mają i wojny tu sobie prowadzą. Jak je gonię ze stołu, to oba są na klawiaturze...Ale lepsze to niż myszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 20.08.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Koty sa slodkie i bynajmniej mnie nie wkurzaja (wiec to bedzie nie na temat). Moja kicia uwielbia spac przed monitorem, pod lampka (solarka ), albo przejsc i "przypadkiem nadepnac na klawisz skrotu wylaczenia kompa z klawiatury ... A wracajac do tematu to wkurzala nas kiedys sasiadka (rozumie cie bratki), mieszkala dom obok (mieszkala - juz sie wyprowadzila), zawsze wisiala w oknie i patrzyla nam w podworko co sie u nas dzieje, posadzilismy zywoplot - rosl niemilosiernie wolno... Kiedys sie przydala - ktos autem ciezarowym zawracal w naszej drodze dojazdowej (wjazd ma kilka metrow dlugosci i szerokosci) i uszkodzil nam murek - jak przyjechalismy to sasiadka wolala z daleka: o ktorej godzinie to bylo, jakie auto i w ktorym kierunku pojechalo... Udalo sie delikwenta odnalezc (plusy mieszkania na wsi ) I nie lubie wiatru, tego mocnego, wieczorem i noca, jesienno - zimowego brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.08.2006 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A mnie wkurzaja myszy. Zagniezdzily sie u mnie - po zniwach stwierdzily chyba, ze u mnie bedzie lepiej. Nie do wiary, ale przez dwie noce wygryzly w drzwiach od piwnicy dziurke, przez ktora moga przecisnac sie na parter!!! Dziurka wyglada jak na filmach z Tomem i Jerrym, tylko jest troche mniejsza... A to, ze gryzly drzwi bylo slychac - ale stwierdzilem, ze sie tak szybko nie przebija... Zapowiada sie Afganistan: chemia i ciezki sprzet kontra spryt i liczebnosc. Pora przeprosić się z kotem... I pożegnać z pięknymi fotelami, kanapą i porządkiem w łazience... Właśnie jeden włazi mi na klawiaturę, a drugi szarpie kabel, pora obudzić piesa. Nie pisalem, ze w zasadzie wkurza mnie alergia, bo sie juz do niej przyzwyczailem... Wiec kotow nie ma i raczej nie bedzie. Jakas bitewke chyba wygralem, bo teraz wkurza mnie jakby smrodek w piwnicy. Tylko sie nie moge doszukac zrodla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.08.2006 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ... wkurza mnie, że w "moim lesie" nie ma jeszcze grzybów (a gdzie indziej już są) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.08.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Deszcz mnie wkurza, co bębni w okna na poddaszu. I niska temperatura mnie wkurza. Ochłonęłam - upały wracajcie! (Bo ja uprawiam w tym roku pomidory i paprykę - tu na północy, w gruncie. I jak będzie za zimno, to mi nie dojrzeje ) Wykrakałam. Dojrzały, załapały jakiegoś grzyba, czy pleśń, większość wyrzuciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 22.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A mnie wkurzaja myszy. Zagniezdzily sie u mnie - po zniwach stwierdzily chyba, ze u mnie bedzie lepiej. Nie do wiary, ale przez dwie noce wygryzly w drzwiach od piwnicy dziurke, przez ktora moga przecisnac sie na parter!!! Dziurka wyglada jak na filmach z Tomem i Jerrym, tylko jest troche mniejsza... A to, ze gryzly drzwi bylo slychac - ale stwierdzilem, ze sie tak szybko nie przebija... Zapowiada sie Afganistan: chemia i ciezki sprzet kontra spryt i liczebnosc. Pora przeprosić się z kotem... I pożegnać z pięknymi fotelami, kanapą i porządkiem w łazience... Właśnie jeden włazi mi na klawiaturę, a drugi szarpie kabel, pora obudzić piesa. Nie pisalem, ze w zasadzie wkurza mnie alergia, bo sie juz do niej przyzwyczailem... Wiec kotow nie ma i raczej nie bedzie. Jakas bitewke chyba wygralem, bo teraz wkurza mnie jakby smrodek w piwnicy. Tylko sie nie moge doszukac zrodla... Co za cudowny temat na forum ktoś wymyślił:) Mnie wkurza, że koty, które mam 2 perskie nie będa mogły u nie mieszkać bo po 6 latach jak je mam okazało się, że mąż i dziecko maja na nie alergie!!!!!!!!! A z innej beczki wkurza mnie, że jak piszę , że coś mi się w Polsce podoba to ludzie mnie opieprzają. Za każdym razem wyjeżdżają mi ze słowem patriotyzm tak jak by to słowo było jednoznaczne np z pedofil!! Nie wiem kurcze co się z nami dzieje ale przeciez granice sa otwarte - można stąd uciec - ja tez mogę ale nie chce. Doszło do tego, że człowiek woli powiedzieć, że jest np. zboczeńcem albo złodziejem niż Polakiem. nie żebym była na ten temat jakaś stuknięta ale kurcze reakcje sa idiotyczne dlatego reaguję też wkurzeniem. I wtedy wkurza nie dosłownie wszystko. pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Lepper i Giertych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 22.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tusk i spółka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 22.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 wszyscy sld - cy z kwachem na czele, michnik, urban, tusk i reszta zakłamanych snobów z po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 22.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ... wkurza mnie, że w "moim lesie" nie ma jeszcze grzybów (a gdzie indziej już są) pzdr A na mojej leśnej działeczce 12 km od Poznania znalazłam w niedzielę 14 zdrowych prawdziwków, 4 maślaki i 2 sowy. Rosły sobie w zagajniczku brzozowym na mojej ogrodzonej 2050 m działeczce. i to jest jedyna rzecz, która od 3 miesięcy mnie nie wkurzyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ... wkurza mnie, że w "moim lesie" nie ma jeszcze grzybów (a gdzie indziej już są) pzdr A na mojej leśnej działeczce 12 km od Poznania znalazłam w niedzielę 14 zdrowych prawdziwków, 4 maślaki i 2 sowy. Rosły sobie w zagajniczku brzozowym na mojej ogrodzonej 2050 m działeczce. i to jest jedyna rzecz, która od 3 miesięcy mnie nie wkurzyła:) wkurza mnie że u Ciebie są grzyby a u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 22.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 wszyscy sld - cy z kwachem na czele, michnik, urban, tusk i reszta zakłamanych snobów z po. A mnie wkurza, że innych to wkurza... Snoby z PO ? A nie z Samoobrony ? Nie zakłamanie LPR i truizmy PIS ? I to, że mogę się z tąd wynieść, ale nie chcę, choć mnie to wkurza... 3,14tolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 23.08.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ... wkurza mnie, że w "moim lesie" nie ma jeszcze grzybów (a gdzie indziej już są) pzdr A na mojej leśnej działeczce 12 km od Poznania znalazłam w niedzielę 14 zdrowych prawdziwków, 4 maślaki i 2 sowy. Rosły sobie w zagajniczku brzozowym na mojej ogrodzonej 2050 m działeczce. i to jest jedyna rzecz, która od 3 miesięcy mnie nie wkurzyła:) wkurza mnie że u Ciebie są grzyby a u mnie nie :) To są plusy leśnych a nie polnych działek. Za to rzodkiewka i salata pewnie u mnie nie wyrośnie. Jeszcze mnie wkurza, że moja ekipa budowlana ma mnie w nosie a nie bardzo migę znaleźć inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie oprócz Romana i Andrzeja wkur...ją jeszcze barany wypisujące na forum teksty: "Wieźba nie impregnowana cisnieniowo jest nie do przyjęcia na budowie" "Żaden materiał oprócz Ytonga jest nie do przyjęcia na budowie" "Każdy inny komin oprócz Shiedla jest nie do przyjęcia na budowie" Kur... jakiś podirytowany jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jabol -Arizonka lekiem na całe zło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MGIELKA229 23.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a mnie wkurza ze moje plany utknely i szieci sie bija i pogoda brzydka taka i wogole mam dzis dola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MGIELKA229 23.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 o i ze pisze z bledami to tez mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts