Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

A mnie wkurzaja takie sytuacje jak ta:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=39117&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=1a854efb5fc93dafd7e4007036c3a553

:-? :-? :-?

bo to cholera niesprawiedliwe:(

a moze bardziej mnie smuca , nie wiem....

bo okazuje sie ze jak zabraknie jednej osoby ktora pomagala, to te bidaki raczej nie maja na co liczyc:(

a tak wogole to ... kurcze zajrzyjcie, popytajcie znajomych.... moze znajdzie sie w ich domach jakis kąt dla choć jednego ? :-?

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mnie wkurzają kolesie na gadu gadu co mnie chcą przelecieć wirtualnie :)

Dlatego ,że chcą przelecieć czy dla tego ,że wirtualnie ??????? :lol: :lol:

a Wiesz dlugi , ze tak samo pomyslalam? :lol: :lol:

I jeszcze cos innego pomyslalam :lol: :lol:

rrmi - a co pomyślałaś? może w kilku słowach ;-)

Nefer - zaciekawiłaś mnie - mogłabyś opisać jak oni to sobie wyobrażają?? Gadu Gadu ma jakieś przystawki?? ;-)

mnie wkurzają kolesie na gadu gadu co mnie chcą przelecieć wirtualnie :)

Dlatego ,że chcą przelecieć czy dla tego ,że wirtualnie ??????? :lol: :lol:

a Wiesz dlugi , ze tak samo pomyslalam? :lol: :lol:

I jeszcze cos innego pomyslalam :lol: :lol:

rrmi - a co pomyślałaś? może w kilku słowach ;-)

Nefer - zaciekawiłaś mnie - mogłabyś opisać jak oni to sobie wyobrażają?? Gadu Gadu ma jakieś przystawki?? ;-)

Wkurza mnie składanie takich propozycji wirtalnie ( propozycje mają się zapewne - wg nich - kidyś materializować) - nawet jest stawka !!! KOchani - uwaga - za dołączenie do trójkąta "kulturalnego, zdrowego , młodego małżeństwa " - 1000 pln .Cóż za okazja !!

Zastanawiam się czy ci panowie mają zwyczaj na ulicy również zaczepiać kobiety i proponować otwarcie takie kawałki ?

Zdecydowanie jakiś interface umożliwiający seks na odległość - byłoby cool - szczdgólnie, że mój mąż często wyjeżdża - zastanawialiśmy się kiedyś nad jakimś rozwiązaniem, i .... :):)

A mnie już wkurza ta pogoda :evil:

Jestem właśnie na etapie nauki jazdy samochodem ( prawko mam od stu lat , ale praktycznie nigdy nie jeździłam ) . Autko stoi i czeka na mnie a ja sie boję w tym syfie jeździć sama i jak widzę kolejne opady śniegu to aż mną trzęsie :evil: . A tu jeszcze Ew-ka takie wiadomości przyniosła :cry: . To już u nas ma być tylko zima ? Chyba ta pogoda się dostosowała do naszej sytuacji politycznej :wink: :evil: ( pogoda jak władza - jedno i drugie do d..y )

Pozdrowionka :)